Μetallica

Ρώτα και τους twisted Sister .

Πες μου τι θες να τους ρωτήσω…

Ναι αυτό λέω κιεγώ. Οργασμός.

1 Like

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν λέω ότι οι Maiden πρέπει ντε και σώνει να βγαίνουν πρώτοι .

Η λογική λέει ότι αν ποτέ γίνει θα παίζει μια ο ένας , μια ο άλλος .
Απλά οι Maiden δεν θέλουν να παίζουν μέχρι αργά. Το έχουν κάνει και με τους twisted Sister σε φεστιβάλ .

Τώρα δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο . Κάτσε να ξανακάνουν Big 4 και orion fest οι Metallica , να μην μπορούν να βγάλουν άλλο δίσκο γιατί δεν παίζουν ιδέες και θα εξαργυρωσουν μετά και οι δύο το όνομα τους με τον καλύτερο και ακριβότερο τρόπο .

Δεν είναι ότι δεν θέλουν να παίζουν αργά, δεν θέλουν να παίζουν κάτω από κανέναν.Θέλουν να είναι οι headliners, αυτό με τους Twisted Sister δεν ξέρω πότε έγινε, σίγουρα όμως δεν θα ήταν headliners οι Twisted Sister. Ίσως να ήταν μεταμεσονύκτιο event, δεν είναι το ίδιο.

Ναι κάπως έτσι έγινε σε εκείνο το φεστιβάλ αλλά με την λογική σου είναι σαν να ακυρώνεις την πιθανότητα να γίνει ένα τέτοιο co headline tour.

Οι Metallica έχουν δείξει ότι δεν έχουν τέτοιους εγωισμούς ( βλ Guns , stones ) αλλά είναι μεγαλύτερο εμπορικό όνομα και παίζουν και μεγαλύτερο σετ. Όταν και αν έρθει η ώρα θα τα βρουν πιστεύω .

Δεν είναι δικιά μου η λογική αλλά των Maiden, προσωπικά το βλέπω απίθανο ένα τέτοιο τουρ, κανένας από τους 2 δεν το έχει ανάγκη. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

Δεν είναι θέμα ανάγκης.Οι συγκεκριμένες 2 μπάντες δεν έχουν ανάγκη τίποτα έτσι και αλλιώς.Ούτε ταινία χρειαζόντουσαν να βγάλουν οι Metallica ούτε android video game οι Maiden αλλά τα κάνανε.Και οι 2 είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι(άσχετα αν ο Smallwood καμιά φορά πιέζει να δείξει το αντίθετο προς τα έξω) και θεωρώ αρκετά πιθανό κάποια στιγμή να πέσει σαν συζήτηση ένα τέτοιο τουρ.Απλά θα πρέπει να συμπέσουν προγράμματα και να τα βρουν στα logistics…οι διάρκειες και το headline λύνονται…

2 Likes

Τα γατάκια και ο μαστερ :grin::grin:

3 Likes

Α τώρα παρατήρησα ότι είναι είναι και Taylor μαζί σαν ναυαγός είναι αγνώριστος έγινε

1 Like

Ωραιο ρε, αλλα παλιο. Πρεπει να ειναι του 2011 το πολυ.

1 Like

μεχρι το 2012 ειναι .

Το 2012 έπαιξαν το Escape στο Orion Festival και όλο το Black Album όμως, οπότε δεν περιλαμβάνει 2012 λέμεεεε :stuck_out_tongue:!

2 Likes

Γραφει οτι ειναι μεχρι το 2012, αλλα προφανως οχι μεχρι το τελος του 2012… Μακαρι να ειχαμε και ενα για μεχρι το 2017, αλλα τι να κανουμε τωρα. Παρε και Παπα Χετ να γουσταρει με Γκοστ (και γιατι οχι βασικα, αφου γαμανε)

Ρε σε έχει προλάβει ο εκπρόσωπος!

1 Like

Ποτε προλαβε παλι ο μπαγασας

Δεν πειραζει, εχω δει Εσκεηπ, Μαφρεν Οβμιζερε και Στραγκολ Γουδι

3/3 μέτρια. Δεν είσαι και για συγχαρητήρια.

2 Likes

ΘΑ γελουσα δυνατα για κανα μισαωρο, αν δεν ειχα ξεμεινει απο αποθεματα γελιου αφου διαβασα τη λιστα σου για τα μεταλ αλμπουμς που γουσταρεις απο τα 1980ς.

Γέλια, μόνο από αυτούς που έχουν ποστάρει τη δικιά τους :sunglasses:.

1 Like