Οριστε, την ποσταρα και τωρα μπορω να γελασω με την αδεια σου
Προσεκτική αποστολή καρδιών από τον @drenie. Δε βάζει ποτέ σε posts που κατακρίνουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τους Metallica, ακόμα κι αν αυτά έχουν 200% δίκιο.
Τι να γελάσεις βρε κακομοίρη! Επειδή εγώ έβαλα το Blizzard και το Heaven And Hell κι εσύ έβαλες Helloween; ΟΥΡΤ!
Απο οτι βλεπεις δεν πατησα καρδουλα ουτε στον φιλο σου που εγραψε ποια κομματια εχει ακουσει Live.
Αλλα οταν λες το My Friend of Misery Μετριο (για να μην πω και το Escape), με προκαλεις να σε πω μεγα αμπαλο και δεν θελω .
Απαντησε μου και η καρδουλα ειναι δικη σου !
Εμφανώς κατώτερα τα εν λόγω tracks σε σχέση με τα υπόλοιπα των albums στα οποία περιέχονται (hint: θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και fillers ). Είπαμε, λατρεύουμε Metallica, αλλά εντάξει.
filler το My Friend Of Misery; Έπιασες new high in lows που λένε και οι Overkill. Για το struggle τα έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχει ούτε καν υποψία πως είναι filler και με πραγματικά ΑΝΤΡΙΚΙΟ solo από Hammett.
κοιτα για να μην του εκανα Like του φιλου μας , σημαινει οτι δεν τραβαω και τις τριχες μου για να τα ακουσω , εκτος απο το my friend of misery.
Σου εχω ξαναπει οτι πχ καψουρα μου να ακουσω Live ειναι το Damage Inc και το Turn the Page (οπως και εσενα βεβαια) ή καποιες απο τις κομματαρες του Load.
Συνελθε σε παρακαλω παρα πολυ και ξεκολλα με το Black Album επειδη σε ολες τις λιστες για καλυτερο heavy metal Album βγαινει το Master of Puppets Πιο ψηλα ή επειδη παλαιοι ροκομεταλλαδες ηταν εκει και το ακουσαν σε τρυφερη ηλικια δεν σημαινει κατι.
Και εμεις ειμασταν εκει οταν βγηκε το Black Album .
Ειναι εξισου σημαντικο με το MOP και το ιδιο καταπληκτικο .
ΔΕΝ υπαρχει μονο ΜΙΑ κορυφη για τους Metallica οσο και να παιδευεις το κεφαλι σου.
ΔΕΝ υπαρχει filler στο Black Album. Mονο για καυλαντα τα λεμε αυτα.
Με την λογικη σου να δεχομαστε μονο την γνωμη εκεινων που ηταν εκει και ειδαν στα ραφια των δισκοπωλειων το Black Sabbath ή το Wish You Were here ή το ΙΙ και μετα δεν αποδεχτηκαν με τον ιδιο ενθουσιασμο τις μεταγενεστερες δουλειες αυτων των μεγαθηριων.
Εγώ απ’ το My Friend of Misery πάντως μόνο την εισαγωγή του Jason κρατάω.
Για το Escape δε λέτε τίποτα ! Το MFOM καλό είναι, για το Στράγκολ τα έχουμε πει!
ρε μαζεψε τις καρδουλες σου και ασε το Escape ησυχο !!!
@freedomofrock o καθενας με την ανωμαλια του
Και εγώ μέτριο το θεωρώ το Escape.
εδω το θεωρει αυτος που το εγραψε !
…και για αυτό βγήκε μέτριο.
λαθη γινονται και στις καλυτερες φαμιλυυυυυυυυυυυυ(ς)
Πόσο αληθινό !!!
τρου δηλαδη ! μετα ξεπουληθηκαν!
είχαν ξεπουληθεί ήδη τότε. Όταν χάλασε η τίμια Electra Flying V της εργατικής τάξης και αντί να την φτιάξει πήγε και έδωσε λεφτά στην σατανιασμένη Gibson των εβραιοσκώληκων
Είναι τόσο πουλημένοι από κούνια, που παίζει οι γονείς τους να τους αγόρασαν και όχι να τους γέννησαν.
Χαχαχαχαχ ισχύει
κατασκεύασμα βιολογικών πειραμάτων της Νεας Ταξης Πραγμάτων και των Ιλλουμινάτι
Και τα πρόβατα τσίμπησαν και τους λατρεύοουν σαν θεους. Σατανιασμένοι