Μetallica

Και ο μπασιστας έχει τατουαζ. φουλ εβραιλα λέμε.

2 Likes

Συγνώμη θρεντ των Μεταλλικα αλλά πρέπει να αφυπνιστεί ο κόσμος

3 Likes

Σαπισμένος Χριστός. Ο Παράδεισος …χάθηκε. Ο Θεός κοιμάται!

2 Likes

Και στη μπλούζα του άπιστου με την πενταλφα και το εβραϊκο ( που είναι το ίδιο και το αυτό ) σύμβολο , γράφει όχι πια πίστη ! Φτου σας Σατανιασμενοι!

2 Likes

Και αν το συνδυάσεις με την μπλούζα του ΕΒΡΑΙΟ-Δανικής καταγωγής ντράμμερ ;;;

(DONT ?? ) ASK FAITH —> NO MORE

Ήμαρτον σατανιασμένη νεολαία

2 Likes

Τα κομμάτια του παζλ έρχονται σιγά-σιγά στη θέση τους, ζούμε στην εποχή της Μεγάλης Αποστασίας, οι έσχατοι καιροί είναι κοντά. Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε αγώνα!

2 Likes

Ήθελα να ήξερα ποιοι άπιστοι ειδωλολατρες έχουν για Θεούς αυτούς εδώ τους Σατανιασμενους!

:wink:

1 Like

MOP o δισκος που δεν εχει ουτε νοτα filler, οι υπολοιποι δισκοι εχουν απο νοτες μεχρι τραγουδια…

Ντρενι ριξε καρδουλες…:joy::sunglasses:

3 Likes

Προλαβα πρωτος!!

Αν και ο ντρενι δε θα ριξει, οπως εχουμε εξηγησει.

1 Like

I love you all fuckers! ( τι να κάνουμε; να συμφωνήσω με εσάς ότι μόνο αυτός ο δίσκος δεν έχει τίποτα περιττο ; διαφωνώ αλλά οκ. Αλίμονο αν είχαμε όλοι την ίδια γνώμη ).

Ολοι εχουν δικαιωμα στην κουφαμαρα, απλα μην το λες παραεξω αυτο για το Friend Of Misery. Ανετα στα καλυτερα κομματια του Black Album. Και οσον αφορα το Struggle Within, ειπαμε 100 φορες, εισαι ο μονος ανθρωπος στον κοσμο που το θεωρει filler.

Στα 10 καλύτερα του Black Album είναι, ναι. Γιατί στα 5 ας πούμε, δεν είναι :grin:. Για το Struggle, ίσως και να είμαι ο μόνος άθρωπος στον κόσμο με τον οποίο έχεις μιλήσει τότε. Μίλα και με κανέναν άλλο!

2 Likes

Ειναι ευκολα στα 5 καλυτερα βασικα το MFOM. Μαζι με Roam, Sad, Wherever και το αλλο στο δινω μπαλαντερ οποιο θελεις.

Βρες μου εσυ τους αλλους που το λενε filler το Struggle Within, the burden of proof falls on you αφου εσυ κανεις τη δηλωση. Για καθε τυπο που θα βρεις, θα σου βρω αν θελεις 10 που λενε οτι ΔΕΝ ειναι filler.

Αστο μην κουραζεσαι. Δε θα βρεις.

Στο είπα και αλλού, δεν είσαι σε φόρμα.

1 Like

το οτι το ειπες δεν το κανει αληθεια :sunglasses:

Κάνε ένα σερτς στο φόρουμ ρε αρχιάμπαλε με τις λέξεις “struggle within”.

1 Like

Είναι φίλερ που δεν πρέπει να το λέμε φίλερ γιατί σε σχέση με άλλα φίλερς είναι πολύ καλύτερο και έχει και ωραίο σόλο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι φίλερ. Είναι 90ς φίλερ. Που κάθε δίσκος πρέπει να έχει τουλάχιστον 12 κομμάτια γιατί το cd χωράει και είναι και ακριβό. Βασικά εγώ το είπα πρώτος φίλερ αλλά τώρα δεν θέλω να το ξαναπώ φίλερ και να δυσαρεστήσω και άλλο κόσμο γιατί παίρνω σοβαρά την ατάκα περί μαλάκα που χαλάει την ζαχαρένια του άλλου, είτε είναι Μεηντενάς είτε Μετάλλικα, Άμον Άμαρθ και Αρτς Ένεμι φαν, αν και έχουμε παραγίνει ευαίσθητοι, τέλος πάντων, να κι αν είναι φίλερ, να κι αν δεν είναι, εσένα σου αρέσει; Τέλος.

Το MFOM είναι σίγουρα από τα καλύτερα του δίσκου και ξέρω κόσμο που είναι το αγαπημένο του. Συμφωνώ με την τριάδα του Κουΐντομ (Roam και Wherever! :grin:), σήμερα θα συμπλήρωνα με The God the Failed και Sandman; Ας πούμε Σάντμαν.

1 Like

Να ρωτήσω κάτι ; οκ ναι ας πούμε ότι το struggle είναι ένα κομμάτι που το ολοκλήρωσαν - έγραψαν για να γεμίσει το CD που ήταν το “νεο” πιο σύγχρονο μέσο αποτυπώσεις της μουσικής .

Το the thing that should not be που το έγραψαν τελευταίο στο MOP πάλι γιατί τους είπαν ότι χρειάζονται ένα ακόμα κομμάτι ή το escape που ήταν και καλά για εμπορικούς σκοπούς , τα λαμβάνουμε και αυτά έως φιλλερς ή έχει να κάνει τελικά με το τι θεωρούμε εμείς οι ίδιοι ως κορυφαία κυκλοφορία ; γιατί πχ και το MOP και τι Black album είναι για μένα κορυφαίες δουλειές .

ΥΓ : δεν δυσαρεστεις κανέναν . Ίντερνετ είναι λέμε όλοι καμιά χοντράδα παραπάνω , εδώ μέσα πάνω κάτω αρχίζουμε και γνωριζόμαστε οπότε μειώνονται και οι παρεξηγήσεις . Ειδικά όταν μιλάμε - γράφουμε σαν άνθρωποι ( θα σου δώσω και πάλι καρδούλα , ότι και αν απαντήσεις ).

Δεν ξέρω ποιο έγραψαν τελευταίο για το MoP, αλλά ξέρω ότι με ένα πιστόλι στο κεφάλι, εγώ το The Thing That Should Not Be θα αφαιρούσα.

1 Like

εμένα η σφαίρα θα μου έκανε σουβλάκι το κρανίο

1 Like