Μetallica

Until It Slips το βαζο λοιπον…

3 Likes

Hetfield-αρας εδώ γουστάρει κάργα

3 Likes

Ρε συ χιουμοριστική είναι η φωτό. Μου φάνηκε αστεία και την πόσταρα κι εδώ. Τι ξυδάκι και τέτοια λέτε.

3 Likes

Εδώ αγορίνα μου είμαστε φανμπόηδες, δε σηκώνουμε τέτοια αστεία.

4 Likes

Ου μπλέξεις αδερφουλη εδώ μέσα:stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Και εδω τα εξηγει ωραια.

Φωνή βγαλμένη από το Garage Inc.
Ψιλές τέτοιες δε θυμάμαι βέβαια!

Μακάρι να κάνουν ένα ακόμα δίσκο διασκευών πριν το επόμενο άλμπουμ.

1 Like

σε ενα βιντεακι απο αυτα που παιζουν σαν μπαντα γυμνασιου που λεει ο Φωταρας , τους δειχνει να παιδευουν ενα riff που επαιξε ο Kirk.

Τον δισκο διασκευων δεν τον αποκλειω . Ισα ισα που αρχιζω να το πιστευω ολο και περισσοτερο με τετοια κωλοτριψιματα σε διαφορους καλλιτεχνες.

Ποιος είναι ο Φωτάρας… εδώ μέσα έχουμε “ονόματα” ρε Μητσάρα!

1 Like

Φωτάρας μόνο αυτός.

2 Likes

ντρεπεσαι ρε @shadowking69 χωρις 69!!! ;

Δεν ντρέπομαι ρε Δημήτρη, απλά μας διαβάζουν και άλλοι και δεν ξέρουν ποιος είναι ποιος… αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε username… φοβερό ε;;;

1 Like

για μενα θα εισαι παντα ο Φωταρας της καρδιας μου.

1 Like

Άντε να ηχογραφήσουν καμια διασκευή για να ακούσουμε και κανένα ωραίο τραγούδι από δαύτους.

3 Likes

Πας γυρεύοντας…

2 Likes

πες τα επιτελους!

1 Like

Ο αγαπημένος μου δίσκος τους είναι το Garage Inc. Είχαν πολύ έμπνευση και δικαιολογημένα κυκλοφόρησαν διπλό δίσκο.

3 Likes

εγραψαν ωραια τραγουδια τοτε…

4 Likes

Ναι ρε φίλε, να βγάζεις διπλό δίσκο όταν υπάρχει λόγος, όπως τότε. Τι να πρωτοθυμηθώ? It’s Electric? Turn the Page? Mercyful Fate, ως φόρος τιμής σε ένα αγαπημένο τους συγκρότημα? Overkill? Breadfan?

2 Likes

εεεε ναι φοβερη εμπνευση να γραψουν κομματια ως φορο τιμης στις αγαπημενες τους μπαντες!

ουτε ο Grohl με το probot ετσι !!

ελπιζω να κανουν το ιδιο με μπαντες τυπου UFO, Van Halen , Eminem …

1 Like