στην edit λειπει το μισο κομματι . που βασικα θα μπορουσαν ναι να κοψουν κατι απο τα 4 πρωτα λεπτα και να βαλουν κατι απο τα υπολοιπα 4 που δεν ειναι στην edit version.
καλες ιδεες εχει ο δισκος , αλλα μεχρι εκει (εγω πχ γουσταρω το frantic ετσι οπως ειναι , αλλος το unnamed feeilng , αλλος απολυτως τιποτα ) . Τα λαθη μας καλο ειναι να τα βλεπουμε για να γινομαστε καλυτεροι και ενω τους πηρε κομποσα χρονια για να συνελθουν , λειτουργησε ετσι ακριβως.
ΥΓ. Να μην κανουν 8 χρονια παλι . Πολυ θα ηθελα να κανουν 4 αντε 5 και αν βγαλουν και κανα δισκο με διασκευες στο ενδιαμεσο δεν θα με χαλασει καθολου.
Την πέταξες την μαλακια σου κι εδώ βλέπω … ελα ομως που δεν παίζει ποτέ στην ιστορία της μουσικής να βγει χειρότερος δίσκος απ το st. Anger. Ούτε καν ισάξιο…και ξέρω πολύ κόσμο που το πιστεύει αυτό…
Χωρις φωνητικα James δεν υπαρχει κανενα νοημα σε αυτο. Ειναι απο το 2015 και τιμια προσπαθεια, αλλα πραγματικα καλυτερα να ακουσω το original album απο τους Metallica.
ΥΓ. Προτιμω το 8λεπτο Some Kind Of Monster ολοκληρο και ακριβως οπως ειναι (και ενα απο τα ελαχιστα κομματια στο δισκο που το συνεθεσαν οπως επρεπε, ακομα και υποψια lead κιθαρων εχει, αλλα και το ominous I’m in us σημειο που ειναι τελειο) απο το edit, το οποιο μου φαινεται εντελως ανουσιο, ακομψο και αχρωμο.
Ενταξει εδω και πολυ καιρο ψηνεται η εμφανιση τους στο Wacken.
Τα εχω ξαναπει… του χρονου θα γυρισουν σε μερικα Ευρωπαικα φεστιβαλ (και το πιο πιθανο ειναι να πανε σε αυτα που εχουν χρονια να πανε ή που δεν εχουν ξαναπαει ποτε), να τον ακουτε τον κυβενρνητικο εκπροσωπο.
βρε @NK_10 λες να στην κανουν την χαρη τελικα και να παιξουν του χρονου το τζαστιφορο ;
https://www.pscp.tv/w/1YpKkmPYdaPJj εδω μπορει να ακουσει και να δει καποιος (οκ η ποιοτητα ειναι λασπη στην εικονα) την μπαντα να παιζει Live χτες. Επειδη εχουν υπαρξει και γκρινιες για τα βιντεακια που ανεβαζουν και για τον ηχο που εχουν, ας προσεξουν εδω ποσο γεματος ειναι ο ηχος (και απο θεση στου διαολου τη μανα).
Σιγα μην μας εδιναν κορυφαια ποιοτητα ηχου στα βιντεακια που ανεβαζουν την επομενη μερα του Live. Αν ηταν ετσι τι θα πουλαγαν , οταν ειναι να βγαλουν επισημο DVD ?
Φαγώθηκες με το νέο Wilson. Σε ιντριγκάρει ο ασέξουαλ; Άσε ρε τι θα κάνω εγώ με το νέο Wilson, κάτσε να το ακούσουμε πρώτα και βλέπουμε. Με τις πρώτες ακροάσεις μου φαίνεται πολύ καλό πάντως αν θες να ξέρεις . Και δεν κρατάω καν καλάθι φίλε μου, τ’ αυτιά μου είναι αυτά που θα με οδηγήσουν.
Copyright παρακαλω για το τζαστιφορο, εγω το γραφω ετσι, κι ας εισαι εσυ ο συμβολαιογραφος του, δικηγορος τους και κυβερνητικος εκπροσωπος τους. Αν παιξουν ολον αυτον το δισκο, θα παω να τους δω οπου γινεται, θα πληρωσω οσα και να χρεωσουν, και θα ειμαι μαλακας και θυμα!