Μetallica

Oχι εκτος αν εισαι υπερφυσικο ταλεντο.
Παντως αν δωσεις βαση μπορεις μεσα σε ενα μηνα να βγαζεις το Black album. :slight_smile:

Με ένα μήνα μάθημα ο Ούλριχ δε θα μπορεί να παίζει σαν κι εσένα, χο χο χο

1. Εϊναι από τις ελάχιστες μπάντες που έχουν κυκλοφορήσει 5 συνεχόμενες δισκάρες μετά από ένα απλώς εξαιρετικό ντεμπούτο.
  2. Ακόμα και σήμερα 27 χρόνια μετά την ίδρυσή τους τα live τους είναι άψογα τόσο σε εκτελέσεις όσο και σε χρονική διάρκεια.

Η απορία σου είναι συγκεκριμένα για τους Metallica ή επειδή μιλάμε για ένα metal συγκρότημα? :-k

Ρε παιδια γιατι τοσες κακιες για τον λαρς…:(:frowning:

Επειδή παίζει στους Metallica. :wink:

τι κ αυτο ειναι κακο??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…8)8)

Aμα μαθεις, πες μου κι εμενα…:lol:

Ε μαλλον ετσι θα τους ειπαν οταν ηταν μικροι και το πιστεψαν…

Απ’ ότι φαίνεται για μερικούς μυστήριους (όχι για μένα) είναι κακό.

Βάζω στοίχημα ότι αν τον είχαν διώξει οι Metallica κάπου στο 1982-83 τώρα θα μιλούσαν όλοι για έναν από τους κορυφαίους drummers όλων των εποχών.

edit:

Να κι ο Night-Sky με τα πάντα εύστοχα σχόλια του.
Εσύ (που είσαι αυτοδίδακτος να υποθέσω) ποια μπάντα θεωρείς ως την κορυφαία έβερ?

Συγκεκριμένα για αυτούς. Και χωρίς να θέλω να τους μειώσω. Μου αρέσουν και τους έχω δει και δύο φορές. Απλά θεωρώ λίγο υπερβολικές τις εκδηλώσεις λατρείας προς αυτούς! ¶σχετα αν το “κορυφαία μπάντα στον κόσμο” λέγεται μεταξύ σοβαρού κι αστείου, δεν έχω ακούσει, πχ, οπαδούς των Sabbath ή των Maiden να λένε κάτι τέτοιο.

Η λεξη ‘‘κορυφαια’’ μπορει να ερμηνευθει απο τον καθενα διαφορετικα.

Κορυφαια=καλυτερη (στα αυτια μου) ???
ή
Κορυφαια=σημαντικοτερη (σε προσφορα και ιστορια) ???
ή
Κορυφαια=δημοφιλεστερη (πωλησεις και οπαδοι) ???

Εγώ έχω ακούσει οπαδούς των Sabbath και των Maiden να λένε κάτι τέτοιο.
Ειδικά για τους 2ους τσέκαρε τα σχετικά threads.

Και μάλιστα δεν θα μου έκανε εντύπωση να το υποστηρίξει κάποιος.

Βέβαια το να μιλάμε για κορυφαία μπάντα έβερ είναι ελαφρώς άκυρο εξαρχής. Αυτά πάνε ανάλογα με την εποχή.
Για σήμερα κορυφαίες μπαντες (για μένα) είναι οι Gogol Bordello και οι Primordial μεταξύ άλλων.

@Night*sky:

Βλέπεις που άμα θες μιλάς σωστά?
Επομένως προς τι το ειρωνικό σχολιάκι στο προηγούμενο post?

και τα 3 ?

Η κορυφαια μπαντα εβερ ειναι φυσικα οι HAMMERFALL με το αγνο και τιμιο HEAVY METAL που παιζουν!

1. To κάλυτερη στ’ αυτια μου/σου/του εμπεριέχει εξαρχής υποκειμενικότητα.
  2. Το καλύτερη σε προσφορά και ιστορία είναι πολύ πολύ δύσκολα μετρήσιμο.
  3. Το καλύτερη απο άποψης πωλήσεων και πλήθος οπαδών πολλές φορές δεν έχει να κάνει με τη μουσική.

Επομένως όταν ακούτε κάποιον να λέει ότι “οι τάδε είναι η κορυφαία μπάντα έβερ” εννοεί ότι η μπάντα αυτή του χάρισε τα περισσότερα και εντονότερα συναισθήματα και με αυτήν συνδέθηκε περισσότερο από κάθε άλλη.

Για άλλον μπορεί να είναι οι Μetallica, γι άλλον οι Floyd, γι’ αλλον οι Hammerfall ή ο Miles Davies.

Keep on listening to music.

Το πιο κοντινό στην αντικειμενικότητα κριτήριο είναι οι πωλήσεις. Αλλά όπως ειπώθηκε, δεν έχει να κάνει με τη μουσική και τη ποιότητα της.

Δεν εχει βαρεθει κανενας με τα ιδια και τα ιδια?
Αφου παντα καταληγουμε στο “ειναι θεμα γουστου/ειναι υποκειμενικο”…
Τι το κουραζουμε λοιπον?

το πιο κοντινό στην αντικειμενικότητα είναι ο Pareto, αλλά δε τον ξέρετε και για αυτό ψηφίζετε Μετάλικα! :stuck_out_tongue:

εννοείς πως δεν είναι ανάγκη να υπάρχει μόνο μία κορυφαία μπάντα αλλά μπορεί να υπάρχει μία ομάδα pareto βέλτιστων/μη κυριαρχούμενων συγκροτημάτων ή κάτι άλλο?

Όχι, απλά θέλει να μας δείξει ότι ξέρει την θεωρία του Pareto.

@dude
ακριβώς!!! Κέρδισες σπαμ ποστς!!! :respect:

edit: Mε πρόλαβε και ο ChrisP. Ισχύει και αυτό που είπε (μη τον στεναχωρήσω…). Είναι μούρη τη σήμερον ημέρα να ξέρεις τον Pareto :stuck_out_tongue: