Μetallica

Πολυ σωστα τα ειπε ο ChrisP.

Απολυτα σωστο και αυτο.

Γιαυτο λοιπον, δεν νομιζω να εχω χρησιμοποιησει ποτε την φραση ‘‘η κορυφαια μπαντα ever ειναι αυτοι και τελος’’. Ειναι ασαφες το τι θα εννοω. Θα χρησιμοποιουσα τη λεξη ‘‘σπουδαιοτερη’’, η οποια εχει διαφορετικη εννοια.

Επισης, προς το ειρωνικο σχολιο του Morgoth αλλα και γενικοτερα, εχω να πω οτι αλλο πραγμα τα αγαπημενα μου συγκροτηματα και αλλο πραγμα το τι θεωρω κορυφαια συγκροτηματα ή περισσοτερο ποιοτικα συγκροτηματα.

πχ. θα μπορουσα να πω οτι οι Iron Maiden ειναι το κορυφαιο συγκροτημα, αφου αναγνωριζω οτι τα τραγουδια που γραψανε, με τις κιθαρες και τις μελωδιες που ειχανε, τη χρονικη περιοδο που τα κυκλοφορησαν και με τη διαρκεια που θεωρω οτι εχουν ως συγκροτημα, τους αξιζει να χαρακτηριστουνε ως το #1.
Παρ’ολ’αυτα οι Iron Maiden δεν ειναι καν μεσα στα 15 αγαπημενα μου συγκροτηματα.

Ελπιζω οτι εγινα σαφης.

αν κριτήριο είναι οι πωλήσεις, τότε ευχάριστα νέα για εμάς τους οπαδούς των Beatles και των Pink Floyd. Η ζήτηση και οι πωλήσει είναι τόσο μεγάλες που δε βγάζουν τους δίσκους των συγκροτημάτων αυτών σε προσφορά. Τους Μετάλικα μπορείς να τους βρεις 6.90, αλλά τους Beatles ποτέ!

Χαχα! Αυτό το έλεγα για πλάκα σε ένα φίλο μου τα προηγούμενα χρόνια ως επιχείρημα σε διαφωνία Metallica - Sentenced :stuck_out_tongue: H αλήθεια είναι νομίζω πως τα τελευταία δύο χρόνια μπήκαν σε προσφορά τα πρώτα CD Metallica στο Metropolis. :wink:

Αχ, αυτός ο Jamz! Πάντα με κάνει να γελάω!!

:slight_smile:

Ειρωνικά το λες; Γιατί αν ναι, δε σε παντρεύομαι! (βλ. Electric Six thread :p)

[SIZE=“1”]Ας κλειδώσει κάποιος για λίγες μέρες το “Death Magnetic” topic…Ντελίριο[/SIZE]:-#

Όχι, πραγματικά ξεράθηκα στα γέλια! Ο γάμος θα γίνει κανονικά, την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.

Οσα δε φτανει η αλεπου…

…στη φουρτουνα φαινεται!!!:lol::lol:

Προτεινεται η αγορα του Cliff 'em all?? (DVD)

μπα οχι ειναι πολυ μικρο σε διαρκεια.

Το κατεβάζεις, και μαζεύεις τα λεφτά για το Live Shit8)

Ετσι κι αλλιώς υπάρχει μια χαώδης διαφορά ανάμεσα στους μετάλλικα του κλιφφ εμ ολ, με του λαιβ σιτ:!:

Μα τι λέτε ρε…
Εννοείται.
Μπορεί από θέμα ποιότητας (εικόνα, λήψεις κτλ κτλ) να μην πιάνει τα στάνταρντς του Liveshit και του Cunning Stunts, αλλά είναι Metallica του 83-86.
Πράγμα που σημαίνει ότι είναι ΤΕΛΕΙΟ.

Εϊναι Metallica με Cliff.
Πράγμα που σημαίνει ότι είναι ΤΕΛΕΙΟ! :wink:

Το θέλω:(
Αλλα στο amazon το έχει μόνο σε region1. Δε παίζουν τετοια δβδ εδώ, έτσι δεν είναι?:-s

Κανονικά δεν παίζουν στα επιτραπεζια DVD player.
Στο pc ομως με κάποιο πρόγραμα μπορείς να το σπάσεις και να το κάνεις region free.

Υ.Γ. Πάντως πάρτο γιάτι είναι πολύ καλό.

Το κάνεις rip και βγαίνει region free (εκτός αν επιλέξεις αλλιώς) και μετά το ξανακαίς σε ένα dvd+r και είσαι κομπλέ.

Το Live Shit μικρε το εχω εδω και χρονια! Τρελος εισαι??? :smiley:

Xμ… τωρα με βαλατε σε σκεψεις γιατι και 'γω σκεφτομουν να το κανω dl γιατι εχω ξοδεψει τα μαλλιοκεφαλα μου τον τελευταιο καιρο. Απο πλευρας εποχης ειναι σιγουρο οτι ειναι ΕΠΟΣ. Αλλα ενταξει, μην το αγορασω για 60 λεπτα live υλικου με ποιοτητα MAVRO HALI.

Για να παιζεις ολα τα regions, γαματο ειναι το anyDVD. Εχει trial αλλα με λιγο ψαξιμο θα βρεις και το κρακ του…

Σε οσους δεν αρεσει το Frantic…
εδιτ: (προσεξτε στο 0:39 τι χαμος γινεται και σε ολο το υπολοιπο βεβαια)

Ελπιζω να μην το ακουσω ποτε αυτο το τραγουδι Live…κ τπτ απο αυτο το δισκο…

Eντάξει, τώρα υπερβάλλεις. Ούτε εμένα μου άρεσε ο δίσκος, αλλά στο συγκεκριμένο live δείχνει πολύ καλό!