Γιαυτο λοιπον, δεν νομιζω να εχω χρησιμοποιησει ποτε την φραση ‘‘η κορυφαια μπαντα ever ειναι αυτοι και τελος’’. Ειναι ασαφες το τι θα εννοω. Θα χρησιμοποιουσα τη λεξη ‘‘σπουδαιοτερη’’, η οποια εχει διαφορετικη εννοια.
Επισης, προς το ειρωνικο σχολιο του Morgoth αλλα και γενικοτερα, εχω να πω οτι αλλο πραγμα τα αγαπημενα μου συγκροτηματα και αλλο πραγμα το τι θεωρω κορυφαια συγκροτηματα ή περισσοτερο ποιοτικα συγκροτηματα.
πχ. θα μπορουσα να πω οτι οι Iron Maiden ειναι το κορυφαιο συγκροτημα, αφου αναγνωριζω οτι τα τραγουδια που γραψανε, με τις κιθαρες και τις μελωδιες που ειχανε, τη χρονικη περιοδο που τα κυκλοφορησαν και με τη διαρκεια που θεωρω οτι εχουν ως συγκροτημα, τους αξιζει να χαρακτηριστουνε ως το #1.
Παρ’ολ’αυτα οι Iron Maiden δεν ειναι καν μεσα στα 15 αγαπημενα μου συγκροτηματα.
αν κριτήριο είναι οι πωλήσεις, τότε ευχάριστα νέα για εμάς τους οπαδούς των Beatles και των Pink Floyd. Η ζήτηση και οι πωλήσει είναι τόσο μεγάλες που δε βγάζουν τους δίσκους των συγκροτημάτων αυτών σε προσφορά. Τους Μετάλικα μπορείς να τους βρεις 6.90, αλλά τους Beatles ποτέ!
Χαχα! Αυτό το έλεγα για πλάκα σε ένα φίλο μου τα προηγούμενα χρόνια ως επιχείρημα σε διαφωνία Metallica - Sentenced H αλήθεια είναι νομίζω πως τα τελευταία δύο χρόνια μπήκαν σε προσφορά τα πρώτα CD Metallica στο Metropolis.
Μα τι λέτε ρε…
Εννοείται.
Μπορεί από θέμα ποιότητας (εικόνα, λήψεις κτλ κτλ) να μην πιάνει τα στάνταρντς του Liveshit και του Cunning Stunts, αλλά είναι Metallica του 83-86.
Πράγμα που σημαίνει ότι είναι ΤΕΛΕΙΟ.
Το Live Shit μικρε το εχω εδω και χρονια! Τρελος εισαι???
Xμ… τωρα με βαλατε σε σκεψεις γιατι και 'γω σκεφτομουν να το κανω dl γιατι εχω ξοδεψει τα μαλλιοκεφαλα μου τον τελευταιο καιρο. Απο πλευρας εποχης ειναι σιγουρο οτι ειναι ΕΠΟΣ. Αλλα ενταξει, μην το αγορασω για 60 λεπτα live υλικου με ποιοτητα MAVRO HALI.
Για να παιζεις ολα τα regions, γαματο ειναι το anyDVD. Εχει trial αλλα με λιγο ψαξιμο θα βρεις και το κρακ του…