αυτό που βλέπεις είναι ένας γκρεμισμένος φούρνος
Βλεπω οτι επανηλθε η κανονικοτητα στο τοπικ των Χελογουιν παντως!
Κλαίω μαλάκες.
Κάθε topic έχει τον φούρνο του
Και Lars από κάτω air drumming… γίγαντας!
Στη Γλασκόβη ο Lars-αρος πήγε να το χάσει λίγο στο ξεκίνημα το Spit, αλλά με ένα μαγικό τρόπο κατέληξαν να το παίζουν ταχύτερα απ’ ότι στο άλμπουμ. Δε νομίζω να έπιασαν ίδια απόδοση (για το Spit μιλάω πάντα) με το Λονδίνο -τυχερός ο @drenie- αλλά τι ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ είναι ο Rob. Μιλάμε για απίστευτο μπασίστα και πλέον έχει αρχίσει να παίρνει και τα πάνω του με τις επιπλέον αρμοδιότητες και εξελίσσεται και σε προσωπικότητα on stage. Στο For Whom έκανε και τη βόλτα του γύρω από το rail -α λα Newkid, στο τζαμάρισμα με τον Kirk έπαιξαν Nazareth και τραγουδούσε και ψιλές. Μετά από 3 live φέτος με άφησε με το στόμα ανοιχτό.
Πολύ δεμένη εμφάνιση, τρομερή εκτέλεση Sanitarium, απίστευτη η κάβλα που έβγαζε ο papa στο Halo. To Spit δεν περίμενα να το ξαναπαίξουν καπάκι και ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη. Έκαναν νέο ρεκόρ προσέλευσης στο SSE και το εντυπωσιακό είναι ότι στην κλασσική ερώτηση του Ηetfield πόσοι τους βλέπουν για πρώτη φορά ήταν σχεδόν η μισή αρένα. Εντυπωσιακό -ακόμα κι αν δεν έχουν παίξει στη Γλασκόβη 7-8 χρόνια και για μένα δείγμα του πόσο επιτυχημένο ήταν το HTSD. Στο ομώνυμο, το Atlas και το Halo τραγουδούσαν ΟΛΟΙ.
Πολυ crowdsurfing, τυπικό Γλασκοβέζικο καλωσόρισμα με μπύρες να ίπτανται -περιέργως μέχρι και ο Hetfield το διασκέδαζε- και απ’ όσο μου είπαν το κοινό στο Λονδίνο ήταν ακόμη πιο εκδηλωτικό. Φαντάζομαι μόνο τι θα γινόταν αν έπαιζαν το Spit στην Αθήνα…
Στα λόγια μου έρχεσαι αλεξ.
Τους πάνε τα κλειστά και όσο περνάνε οι μέρες "ζεσταίνονται οι μηχανές " !
Όλα αυτά που περιγράφεις έγιναν και στο Λονδίνο . Πέρασαν λίγο τα χρόνια για να μας δείξει ο Rob ποιος ακριβώς είναι αλλά είναι καταπληκτικός τύπος και μουσικός . Ογκόλιθος. Μακάρι να βγάλουν σχετικά γρήγορα δίσκο και να έχει πιο πολλές δικές του ιδέες μέσα.
Πάντα τέτοια φίλε μου . Να είμαστε καλά να μπορούμε να βλέπουμε κορυφαία live.
Χέστε με ρε μάγκες, τους έχετε δει από 3 φορές ο καθένας σας φέτος μόνο. Έλεος.
Χαχχαχα θελω να σε αγκαλιασω, εβγαλες αληθινο πονο
Θα τυπώσει την φάτσα σου και θα σε αγκαλιάσει και εκείνος .
μάγκες ο ρομπ είναι απλα ο μπασίστας…αν δεν το καταλαβαίνετε οκ…αλλά αυτό είναι …σίγουρα ακούνε την άποψη του (πολύ) περισσότερο απο του Jason αλλά ως εκεί…οι μεταλικκα χάσανε ένα μέλος του σωματος τους το 1986 και όλα αυτα τα χρόνια είναι με πρόσθετο που ΠΟΤΕ δεν θα γίνει δικό τους. Αυτη είναι η αλήθεια. Κι εγώ ετσι θα εκανα…
τέλεια εκτέλεση. Τα φωνητικα τοτ Rob γτπ
Αμα με βρει σε high resolution ας με κανει και πλαστικη κουκλα
καλα σε πηδαμε και ετσι , δεν χρειαζεται να βγεις και σε πλαστικη εκδοση.
Πήγε για φαγητό με τον γκρούπι του τον Ρομπ ο Γουίλσον και μετά πήγε και είδε και Μετάλλικα μαζί με τον @drenie.
ας τον παρει για κανα δισκο μπας και βγαλει τιποτα της προκοπης !
Γιατί ρε, καλό είναι το HTSD!
Δεν μιλαμε για τις αντικειμενικα καλες δουλειες… Για κατι αλλες μετριοτητες μιλαμε !
Καλά θα κάνουν να τον ακούνε περισσότερο, μιας και είναι αυτός που ακούει την αντικειμενικά καλύτερη μουσική από όλους τους .
Κοίτα, δεν είναι απλά ο μπασίστας γιατί ο Lars του 2017 δεν είναι ο Lars του 1996. Kρατάει ΟΛΟ το rythm section μόνος του.
Επίσης, τέτοιο ΤΟΥΜΠΑΝΟ στο For Whom ή το Spit δεν έχω ξανακούσει όσα χρόνια τους βλέπω. Συμπεριλαμβανομένου και του προ-πενταετίας Rob.
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μέχρι το HTSD ήταν απλά ο μπασίστας αλλά πλέον αν έλεγες ποιο μέλος είναι συμπληρωματικό, πιο εύκολα θα έβαζες τον Hammett εκεί -και δε μιλάω συνθετικά, μιλάω σαν προσωπικότητα.
Πλέον παίρνει ΠΟΛΛΕΣ πρωτοβουλίες. Αν τους δεις live θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αύριο Manchester και μάλλον θα με μισήσετε…