Δλδ στο black album δεν σ’αρεσουν?
Bασικα μου κανει εντυπωση γιατι ειχε πει οτι του αρεσει το Death Magnetic στο σχετικο θεμα.
Ισως να κανω και λαθος…:dunno:
χμ,οχι…δεν τα ακουω κ αλλαζω σταθμο,οπως κ το death magnetic,που πλεον το ακουω και πολυ ευχαριστα,αλλα δεν ειναι τα αλμπουμ τους που θα κατσω μονος μου να τα ακουσω και ν πορωθω…σε κανα παρτυ οκ,σε κανα ροκαδικο,αλλα μονος μου να τ αγορασω κ να τα ακουω,δεν παιζει…αυτη η στροφη απο μπλακ κ μετα,με εχασε…κ το μαγκνετικ το ακουγα για λιγο καιρο οταν βγηκε,αλλα τωρα θα ακουσω μονο αν βρεθω καπου κ παιζει…δεν το διατυπωσα μαλλον καλα πριν με την λιστα,μλκια μου…τα 4 πρωτα ειναι γαμω,απο κει κ μετα μου ειναι αδιαφορα…ουτε τα απεχθανομαι,ουτε με χαλαει να τα ακουω καμια φορα στο ασχετο…απλα δεν παιρνω στα σοβαρα την μουσικη που παιζουν εκει(ισως κ οτι πλεον ακουω λιγη μεταλ κ κυριως αλλα πραματα)…
Το μαγκνετικ μου αρεσει,το θεωρω καλο αλμπουμ-για μεταλ-,αλλα δεν το βαζω καν στην ιδια προταση με τα 4 πρωτα…αυτα ειναι για μενα,σαν απο αλλο συγκροτημα,αλλη εποχη…απο κει κ μετα,κλαην μαην…
Oκ το επιασα το νοημα σου,δεν ειναι οτι δεν σου αρεσουν μετα τα 4 πρωτα αλμπουμ απλα δεν τρελενεσαι και τοσο,λες ενταξει καλοι οι metallica μεχρι τον 4ο δισκο τους αλλα απο εκει και περα δεν σε συγκινουν,δεν σε πορωνουν,δεν σε ενθουσιαζουν μαλλον,αν καταλαβα σωστα.
:pτο ειπες καλυτερα απο μενα…κ με λιγοτερα λογια:p:D
Kapoies fores exo typseis epeidh,arghsa na paro xampari…ti ginotan dipla moy…ennow oti apo th stigmh pou katalaba oti oi MetallicA yparxoyn pano sth gh , den stamathsa na tous Agapaw OUTE 1 DEYTEROLEPTO!!! Einai h pnoh mpu,h zoh mou,o logos gia ton opoio zo akoma…Apo to 2003 kai me to SomeKindOf MOnster,katanohsa ti htan ayto pou telike tha me ekane eytixismenh,oi METALLICA einai 4 atoma pou prosopika exo agaphsei trela…apo ta 24 moy eos shmera (29) sta 30
Eimai para poly perhfanh pou mas dinoyn tosa polla kai mas ekplhsoun me ta kolpa tous…
ENA APO TA PRAGMATA POU THIMAMAI APO THN MALAKASA,EINAI TO POSA XAMOGELA EIDA GYRO MOY KAI POSES TRELA XAROUMENES FATSOULES POU ANATRIXIASA OLOKLHRH…AYTA EINAI TOSO SHMANTIKA POU AXIZOUN NA TO XAIRONTAI LIGOI K KALOI…OI PRAGMATIKOI OPADOI TON MORON MAS…
EXO ENAN "FILO’’ POU EIRONEYETAI SYNEXEIA EPIDH TOUS LATREYO…TOY LEO MONO:’‘ALL THE SHOTS I TAKE,I SPIT BACK AT YOU…ALL THE SHIT YOU FAKE,COMES BACK TO HAUNT YOU…ALL THE SHOTS I TAKE WHAT DIFFERENCE DID I MAKE??’’ :lol:
Xαχαχα γαμάτο ποστ. Κρίμα που είναι στα greeklish. Ελληνικά από δω και περα ε:!:
Εδώ λες “οι πραγματικοί οπαδοί των μωρών μας” ή είναι ιδέα μου?
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Μόνο αν μπορείς μη γράφεις greeklish.
Μωρουλίνι μπουσουλίνι που βαράει το πιατίνι…για τον Λαρς προφανώς:D.
Nαι ρε, ουτε εγω με τους Μetallica, προς θεου! Να 'ταν και καμμια παντα που δεν μ’αρεσει…
Eιναι λιγο “φουστικο” χωραφι ο τομεας το προμοσιον γενικοτερα. Απο την μια γουσταρω οταν βλεπω γιγαντοαφισες των Metallica σε κεντρικα δισκοπωλεια και τους AC/DC τον τελευταιο καιρο στο καθε σχετικο και ασχετο περιοδικο αλλα απο την αλλη βλεπω πολυ περισσοτερες περιπτωσεις συγκροτηματων και δισκων φουσκα να παιρνουν τρελο σπρωξιμο και εν τελη τρελες πωλησεις. Δυστυχως οι περισσοτεροι δισκοι και συγκροτηματα εχουν διαφορετικη εκκινηση στην κουρσα την καταξιωσης και της αναγνωρισης. Πιστευω οτι κανεις δεν διαφωνει στο οτι θα ηταν καλυτερα να ξεκινουσαν ολοι απο το ιδιο σημειο, γι’αυτο το λεω.
Metallica goes in da club!
:lol:#-o:lol:
τωρα το mtv greece εχει αφιερωμα…
Στο συγκεκριμενο θα ταιριαζε ως συνεχεια:“οι Maiden.”
Παντως ωραιο το ποστακι.Υπερβολικο κατα τη γωμη μου(ειδικα στο σημειο “ο λογος που ακομα ζω”) αλλα ηταν αυθορμητα υπερβολικο…Παντως αυτο το “δεσιμο” με καποις μπαντες το αισθανομαι κι εγω…
bump!
Φαινομενικα ακυρο ποστ, αλλα ηθελα καπου να πω το εξης:
Καθε φορα που ακουω το ‘‘Load’’ (κι οχι μονο), συνειδητοποιω πως η πιο ΠΩΡΩΤΙΚΗ λεξη που μπορει να πει ο James ειναι το “γιεεεα”. Βγαζει ρε παιδι μου μια ΒΛΑΧΙΑ που σε κανει και ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
Ενα πιο προσφατο παραδειγμα:
http://www.youtube.com/watch?v=b714a83V22Y
Πειτε μου πως δεν ειμαι ο μονος. :-s
Σαφως και δεν εισαι ο μονος.Αυτο το yeeeaaaaah! ειναι σημα κατατεθεν του Jaymz.
Ακομα και στο Some Kind of monster οταν σχολιαζουν την ταινια τα μελη της μπαντας και βλεπει καποια πλανα απο την Black Album tour το κανει κοροιδευτικα και ο ιδιος και γελαει.
Αυτο και το HO! που κανει ειναι πορωση!!
Οποιος ακουσει και πιο παλια τους Live (πριν την Justice tour το 1988 ) θα δει οτι το εκανε παντα!!
YEAAAAAAAH!
8O8O8O
Και όπως σχολίασε ένας στο youtube:
you will burn in hell for this.
Χααααχαχαχαχα!
Πλάκα έχει.
Θα μπορούσε βέβαια το beat να είναι κάπως πιο εμπνευσμένο…
Κανει κι αλλο ενα που χει φαση. Προσθετει καμια φορα ενα φωνηεν… π.χ. στο All Nightmare Long, λεει “out-a” αντι για “out”. :lol:
μουαχαχα!!! έλεος! ου ανιεροι!!#-o
Φυσικά και δεν είσαι ο μόνος!! Ακου λέει!!!Δε ξέρω αν βγάζει βλαχιά (:p) αλλά αυτό το yeah είναι πολύ πορωτικό, πράγματι. Νομίζω πως αυτό το “-α” που λες, το κάνει λίγο πολύ σε πολλά τραγούδια:p Αγαπάμε τον Αρχοντα και τις καταλήξεις του:D
λεπτομερειες όλα αυτά, αλλά ο σοφός λαός λέει πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.
Live Shit Binge And Purge και σε πολλα βεβαια λαιβ ακομα…
Creeping Death-aaaaaaaaaa!!!
For Whom The Bell Tolls-aaaa!!!
κ.ο.κ.