Μetallica

A αυτο το διδαξε ο Dio!

But i just might be sensitive to light-a! :lol:

Ο James Hetfield είναι ο μόνος άνθρωπος που προσθέτει διπλή και τριπλή «βλαχοεπέκταση» (βλ. διασκευή ?Whiskey In The Jar?):

Φάση 1: ?Jar?, μονοσύλλαβη λέξη της αγγλικής.
Φάση 2: ?Jar-o? (κατά το daddy-o, peggy-o κλπ.)
Φάση 3: ?Jar-o-ah? (κατά το είμαι ο Hetfield και έτσι μ?αρέσει)
Φάση 4: στο τρίτο ρεφρέν, πάνω στο μεράκλωμα, πάμε για ?jar-o-ah-yeah?

Σου μετατρέπει την μονοσύλλαβη σε δεκαπεντασύλλαβη, πριν πάρεις είδηση.:lol:

Kαι στα λαηβ προσθετει κι ενα zaah στο τελος ετσι για να μας θυμισει την καταγωγη του ανθρωπου απο τον πιθηκο

Το πικρόχολο σχόλιό σου, προβοκάτορα του νομίσματος που φέρει τη μορφή του Ρήγα Βελεστινλή, ξυπνά μέσα μου τον εξαγριωμένο φανατικό και θα υποστείς συνέπιες που λίγοι φαντάστηκαν και από τις οποίες κανείς δεν επεβίωσε. Φοβού! :stuck_out_tongue:

για το yeahhhh που ειπωθηκε εννοειται οτι ειναι ακρως πορωτικο!!!να και αλλο ενα παραδειγμα απο μενα

Black Album on Vinyl

Right on time for the Holidays, Metallica’s self titled release, the Black Album is re-released on vinyl! Available in original 33 1/3 rpm, and 45 rpm deluxe 180 gram vinyl versions for the ultimate Black Album experience. The music was half speed mastered from the original analog tapes at Mobile Fidelity to bring you audiophile quality. Both versions are available for pre-order now in the Metallica.com Store and start shipping on Monday, November 24.

Live show στο MTV συντονιστείτε (μπλιαχ MTV )

First up, we’ll be performing live at the Los Premios MTV Latin America 2008 show coming to you from Guadalajara, Jalisco in Mexico. The show will be broadcast from Auditorio Telmex on Thursday, October 16 at 9 PM in the US (on MTV Tres), 10 PM in Mexico and Colombia and at 11 PM in Argentina. We hear that a few awards will be passed out that night too.

For those of you watching in Europe, here are the scheduled times for the show:

MTV UK/Ireland - Nov 20 @ 10pm
MTV Italy - Dec 6 @ 10:30pm; Dec 15 @ 11:30pm
MTV Spain - Nov 29 @ 9pm; Nov 30 @ 4:30pm; Dec 3 @ 10:45pm; Dec 6 @ 3:30pm
MTV France - Dec 7 @ 10:30pm; Dec 8 @ 11:30pm
Portugal - Nov 29 @ 11pm
MTV Greece - Dec 6 @ 9pm
MTV Germany - Nov 16 @ 9pm

οκ καταλαβαινω φιλε τι θες να πεις
αλλα απο την αλλη μηπως το εχουμε παρακανει λιγο?Πραγματικα πιστευεις πως γενικα επρεπε οι mettalica να εχουν τοση επιτυχια?τεχνικα ειναι μια μετρια μπαντα και για μενα με καποια μονο καλα τραγουδια πιστευω οτι εχουν περισσοτερη προβολη απο οση αξιζουν αλλα ετσι και αλλιως φοβαμαι πως εχουν χασει το πραγματικο νοημα της μουσικης πισω απο τα λεφτα.Πραγματικα η ζωη ειναι αδικη βλεπεις να ασχολουνται με metallica τοσοι ενω αλλες πραγματικα καλες μπαντες ουτε που ενδιαφερομαστε να μαθουμε αν υπαρχουν

Συγγνώμη, αν φανώ ειρωνικός. Στη βάση της ιδέας συμφωνούμε. Αλλά…

Αν δεν «πρέπει» να έχουν τόση επιτυχία… Τί λες να κάνουμε; Λες να την πάρουμε πίσω;

Τί σημασία έχει αυτό; Είναι καλλιτέχνες, όχι επιπλοποιοί.

Πώς θα κρίνουμε ποιός αξίζει προβολή;

Το γεγονός ότι οι Metallica είναι και παραμένουν δημοφιλείς δεν σημαίνει πως η ιδιότητα αυτή αποκτήθηκε άκοπα και γρήγορα. Η μπάντα πρωτοπόρησε πολλάκις και ξεχώρισε και επέβαλλε τον ήχο της παντού, παρότι έπαιζε αυτό που τα ραδιόφωνα θεωρούσαν «περιθωριακή» μουσική. Ποιά «άλλη πραγματικά καλή μπάντα» μπορεί να καυχιέται κάτι τέτοιο και πόσο μάλλον σήμερα που έχει εκδημοκρατηθεί η πρόσβαση στην πληροφορία και στη μουσική.

Τα λεφτά που βγάζουν οι Metallica τους τα δώσαμε εμείς, κέρμα-κέρμα, γιατί ακριβώς βρήκαν το «πραγματικό νόημα της μουσικής», που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι να μας αρέσει, να μας εκφράζει και να μας «γιατρεύει». Πόσο μάλλον, όταν τα λεφτά αυτά τα αποκτούν με τον ιδρώτα του μετώπου τους.

Ρε παιδιά. Σκεφτείτε που θα ήταν η μουσική που ακούτε/ακούμε αν δεν είχε υπάρξει αυτό το συγκρότημα. Απλά.

Απο κει και πέρα τα γούστα είναι γούστα, και για το νέο τους άλμπουμ το ίδιο. Είναι υπερβολή να το θεωρούμε και “αποκάλυψη της χρονιάς”, αλλά αυτό δεν αναιρεί την ποιότητα του. Και τέλος πάντων, σε όποιον αρέσει.

ο καθενας ακουει τη μουσικη που γουσταρει!!!απο κει και περα οτι λεει ο καθενας μας εδω μεσα ειναι περιττο και δεν μπορει να αλλαξει τη γνωμη του αλλου.οποιος θελει ακουει metallica και οποιος δε θελει δεν ακουει!!και στο φιναλε αν εμενα δεν μου αρεσουν τα καινουρια συγκοτηματα γιατι να κατσω να τα ακουσω???για να πω οτι στηριζω τα καινουρια συγκροτηματα??θα στηριξω ενα καινουριο συγκροτημα αν αξιζει την προσοχη μου.

Το ποστ ειναι σαν να το εγραψα εγω.

Εγω kreatorά συμφωνω απολυτα μαζι σου, αλλα σε λιγο οι ‘γνωστοι’ θα πεσουν να μας φανε.

Εdit: Ηδη ορμηξανε. :lol::stuck_out_tongue:

Λες «εγώ συμφωνώ με τον τάδε» και οι άλλοι είναι οι «γνωστοί που ορμάνε». Δεν βλέπω επιχειρηματολογία. Αν εγώ επιχειρηματολογώ και εσύ δεν το κάνεις και απλά λες ότι «ορμάω»… κάτι δεν πάει καλά.

Eνα χρονο που γραφω στο φορουμ εχω διαφωνησει κανοντας παρα πολλα ποστς για διαφορα ζητηματα και ειτε εγραφα κατεβατα (εγω και αλλοι που τωρα πλεον δεν μπαινουν) ειτε μικρα ποστ τετοιου τυπου, η απαντηση απο τη μερια καποιων ηταν ακριβως η ιδια.

Αυτα που ειπε ο kreatorhell τα ελεγα παντα.
Μηπως να τα ξαναεγραφα τωρα χωρις quote μπας και θεωρηθει ‘‘εγκυρο’’ το ποστ και η γνωμη ??..

Πλεον δεν εχω καμια διαθεση να αρχιζω παλι τα κατεβατα στις 3 τα ξημερωματα, ποσο μαλλον για τους μεταλλικα για τους οποιους τα εχουμε ξαναπει απειρες φορες.
Δεν το κανω για καμια μπαντα πλεον, γιατι ξερω οτι εκει που θα καταληξουμε ειναι ‘‘ετσι ειναι, εσυ εισαι τρελος’’.

Vic Veca με αυτα που λες δειχνεις οτι δεν συμφωνουμε στη βαση της ιδεας.Την επιτυχια δεν μπορουμε να την παρουμε πισω.Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν αξιζαν να την εχουν τουλαχιστον σε αυτο τον βαθμο.Για το οτι ειναι τεχνικα μετρια μπαντα ειναι σημαντικο στο οτι δειχνει μεχρι τι μπορουν να κανουν.Και κυριως στο οτι υπαρχουν αλλοι πιο αξιοι τεχνικα μουσικοι απο αυτους.Σιγουρα δεν ειναι το μονο η και το σημαντικοτερο σε εναν μουσικο η τεχνικη, αλλα σε καποιο βαθμο δειχνει καποια πραγματα για την τεχνη του.Γι αυτο ειναι σημαντικο.Αυτο για την προβολη σιγουρα εμεις δεν μπορουμε να το κρινουμε.Μπορει ομως η univeral και εχω καθε δικαιωμα να λεω οτι η επιλογη της δεν μου αρεσει.Υστερα, οκ εγω δεν λεω οτι τα καταφεραν ολα ακοπα.Παντως στο γεγονος οτι ειναι αδικο να εχουν περισσοτερη προβολη απο αλλους πολυ καλυτερους τους δεν απαντας.Εγω αυτο λεω. Και οσο για τα λεφτα καλο ειναι να προσεχουμε που τα δινουμε!!!Γιατι μπορει να πανε στα χερια του ULRICH που για την αξια του ως drummer δεν θα πρεπε να εχει τοσα.Τουλαχιστον να πληρωνε καποιον καθηγητη να του μαθαινε να κανει γυρισμα με τα 2 χερια.

αν άκουγε λίγο Kreator ρε φίλε.
και ο Hetfield θα είχε να μάθει πολλά.
όπως και η υπόλοιπη ανθρωπότητα.

η μοίρα μας είναι να μη μαθαίνουμε…

Δηλαδή ο Hetfield δεν είναι τεχνικά ένας από τους καλύτερους ρυθμικούς κιθαρίστες?? Έχουμε βρει τον κατα τα άλλα αντιπαθητικό Ulrich και τον πυροβολούμε…ο Trujillo δεν είναι τεχνικά ένας καταπληκτικός μπασίστας??? Η ισοπέδωση συνεχίζεται, οι Metallica ζούσαν όλοι μαζί σε γκαράζ για να προωθήσουν την τέχνη τους, το έχει κάνει κάποιος από εμας εδω μέσα? Έκαναν πολλά, και λάθη φυσικά και έφτασαν εδώ που έφτασαν. Και αν οι Metallica δεν αξίζουν τέτοια προβολή, ένα εκ των 4-5 μεγαλύτερων μεταλ συγκροτημάτων όλων των εποχών, τότε ποιος την αξίζει?

Ειναι βλασφημο να λες οτι οι metallica ειναι απο τα 4 - 5 μεγαλυτερα συγκροτηματα ολων των εποχων.Το σωστο ειναι να πεις οτι ειναι απο τα πιο γνωστα και διασημα.Και ναι ο hettfield ΔΕΝ ειναι απο τους καλυτερους ρυθμικους καμιας εποχης.Σε πληροφορω ουτε τις νοτες δεν ξερει.Για να κανει την ιστορια με την ορχηστρα του φεραν μουσικους για να του πουν τι παιζει!Τωρα αυτο με το γκαραζ που κολλαει?Γιατι να ζησω σε γκαραζ αν δεν εχω λογο?Πραγματι περασαν δυσκολιες οπως ολοι μας περναμε.Τιποτα παραπανω.Εγω δεν κατακρινω ουτε τις προσωπικοτητες τους ουτε το τι εχουν κανει.Απλα λεω οτι ειναι αδικια αυτο που συμβαινει σε βαρος αλλων συγκροτηματων.

Κοιτα φιλε μου καλε,καλε μου φιλε.Στα 5 αγαπημενα - και καλυτερα για μενα και τα δικα μου αυτια - συγκροτηματα στο μεταλ ειναι και οι Metallica και οι Kreator.
Ειπαμε να μην συμπαθουμε καποια μπαντα αλλα τα πρωτα 5 αλμπουμ των Metallica λιγες μπαντες μπορουν
να τα κοντραρουν.

Και κάπου εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια της. Το ότι ο Hetfield πρώτα έμαθε πιάνο και μετά κιθάρα σου λέει κάτι?? Εντάξει το καταλάβαμε δεν γουστάρεις Metallica.