@NK_10 το σεπτεμβριο ειπαν θα ανακοινωσουν τις ημερομηνιες για το καλοκαιρι
Οι πιθανότητες να μπουν στο στούντιο τα επόμενα 2 χρόνια είναι απείρως λιγότερες από το να έρθουν στην Ελλάδα.
Το Justice δε νομίζω να παιχτεί ποτέ ολόκληρο.
Καλά αυτά περί εγκειρες πηγές είναι μουφες. Είχα ένα φίλο που είχε ένα φίλο που είχε ένα φίλο. Άμα δεν το δω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω
Πολυ ωραιο το κειμενο, αλλα ενας σοβαρος ακροατης που εχει μεγαλωσει με τον τροπο που περιγραφει ο φιλος σου, για μενα δε θα επρεπε να νιωσει καμια προδοσια και καμια αποστροφη ουτως ή αλλως. Ισα ισα που αν εχει μεγαλωσει με μια μπαντα, θα επρεπε να καταλαβει πληρως την πορεια τους και την εξελιξη τους, η οποια ηρθε σταδιακα και απολυτα φυσιολογικα.
You sexy motherfucker
τα μπανια του λαου
Αυτο που ευχομαι παντως ειναι αν ανακοινωθει ευρωπαϊκη περιοδεια τον Σεπτεμβριο να ειναι και η Ελλαδα στις ανακοινωσεις, μην περιμενουμε μετα ποτε θα τους σκασει να το ανακοινωσουν… Αν τους εχουν κλεισει δηλαδη, γιατι πολλα γινονται…
δεν πιστευω οτι θα εχουμε “νεες” προσθηκες. Οτι ανακοινωσουν τον Σεπτεμβριο αυτο θα παρουμε.
Αλλιώς ταξιδάκι στην Ευρώπη
https://youtu.be/IQjrh8sAkIo όταν το τραγούδι είναι εκπληκτικό με όποιο όργανο και να παιχτεί πάλι εκπληκτικό είναι…
έχω βάλει στο αντίστοιχο θρεντ και κομμάτια από Μεηντεν
είναι κάποιοι εκεί έξω που κάνουν όργια με τις κλασσικές τους . Εδώ ο ένας
Δεν έχω ακούσει πιο όμορφη μελωδία. Δεν υπάρχουν λόγια για τα συναισθήματα που βγάζει το σημείο αυτό.
Το μεγαλύτερο λάθος/έγκλημα/μαλακία/κακή απόφαση/δεν ξέρω τι σκατά σκεφτόμουν κατάσταση στη ζωή μου ήταν που δεν πήγα σε αυτή τη συναυλία για να μη χάσω το έκτακτο μάθημα αγγλικών στο φροντιστήριο. Καμία θεότητα σε καμία θρησκεία δεν μπορεί να συγχωρέσει ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ… είμαι καταδικασμένος
H Metallica family σε συγχωρει …
Του χρονου που μπορει να ερθουν ή και να μην ερθουν ,παιζει να τους δεις ή και να μην τους δεις .
Γενικά ήξερα ότι ο Θεός συγχωρεί αλλά το Μεταλλικα φαμιλυ ποτέ
Επίσης ακούγεται από έγκυρη πηγή ότι δεν θα έρθουν οι Μεταλλικα αλλά θα είναι σα να ήρθαν
ρε μεγαλε … 3 Unforgiven εχουμε γραψει !
Το επόμενο δηλαδή δε θα είναι un4given? Θα είναι unfurorgiven?
αυτος που φοβαται τον Lars και του δινει τα δικαιωματα του , παιζει να το εχει γραψει ηδη το Un4given