ναι αλλα στα αρχιδια μας τι λεει η μαμα . Εμεις θελουμε μονο να πηδαμε στη φωτια !
Λες και το χεβυνες ειναι αποδειξη της ποιοτητας.
Υ.Γ. ειναι τοσο προσωπικο το κομματι που ΔΕΝ το εχουν παιξει ΠΟΤΕ Live. Μονο 2 φορες αν θυμαμαι καλα μονος του ο Hetfield. Αλλά τι ξερω εγω ; εγω ειμαι του φαμιλυ . Εκεινοι που νομιζουν οτι ΔΕΝ ειναι , ξερουν καλυτερα.
Προφανως δεν εχεις δει maiden , δεν νομιζω να εχει επηρεσει η ηλικια τον harris και τον dickinson, βλεπεις την καυλα στο προσωπο τους. Τωρα το τι μου λετε εσεις για το μαμα σεντ τα ακουω βερεσε.
Αυτό που φαινόταν εδώ και καιρό έγινε πραγματικότητα τελικά.Το topic πλέον δύσκολα διαβάζεται.Λογικά σε λίγο θα φτάσει και το Maiden σε αυτό το επίπεδο.Μπορεί να είναι και καλύτερα θα γράφουμε περισσότερο για άλλες ‘μικρότερες’ μπάντες.
Τα έχει σταματήσει αυτά ρε, τώρα φοράει και παντελόνια. Αλλά πραγματικά δεν είδα κανέναν να λέει ότι προτιμάει το ένα κομμάτι αντί του άλλου. Προφανώς η κουβέντα είναι υποθετική, ας πούμε εγώ τους έχω δει 4 φορές και θα ήθελα να παίξουν και πιο σπάνια κομμάτια. Αλλά όπως βλέπεις έχουν γενικά το στοιχείο της έκπληξης στην σετλιστ τους, αντίθετα με τους δικούς σου που δυστυχώς δεν το έχουν. Φυσικά ποτέ κανένας καλλιτέχνης με τόσο μεγάλο back catalogue δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες.
Κιρκ Χαμετ, ο μονος ανθρωπος που θα κανει κοκορακι μπροστα σε 50 χιλιαδες κοσμο και θα σηκωσει χερι μετα “ει, ηχοληπτα, εδω κατι παιζει”. <3 Συγκινητικοτατο το οτι ακουστηκε No Leaf Clover κατα τα αλλα.