Εξαιρετικό
Δεν μπορώ να δω την τελευταία φωτογραφία, αλλά αν είναι ίδια με την προτελευταία που είχε ποστάρει ο @HeavyMetalNasos, τότε πιστεύω ότι αυτό θα είναι το tour. Έχει πάλι τα διβδόμαδα κενά που έχουν όλα τα legs της Worldwide Tour ως τώρα και δεν έχει ούτε ένα φεστιβάλ, οπότε μάλλον το management έκρινε πως τους συμφέρει να πάνε σε ένα μοντέλο α-λα GnR, που το 2017 έκαναν δικό τους stadium tour στην Ευρώπη και το 2018 έπαιξαν πάλι σε στάδια, αλλά και σε όλα τα φεστιβάλ.
@Rebel, στη θέση σου δε θα περίμενα Ελλάδα σε αυτό το leg. Αν ήθελα πολύ να τους δω, θα έκλεινα αύριο στο presale (όπως έκανα το 2016), ναι. Εισιτήρια σχεδόν πάντα ανοίγουν όσο πλησιάζει ένα live, ειδικά εφ’ όσον τα διαχειρίζονται οι αρχιαπατεώνες της ticketbastard, αλλά το “κλειδί” είναι τα αεροπορικά σε αυτή την περίπτωση. Βρες ένα μέρος με φτηνά αεροπορικά και πήγαινε να τους δεις αν το θέλεις πολύ. Και η συμβουλή μου είναι να πληρώσεις το καλύτερο εισιτήριο που αντέχεις οικονομικά. Ναι, ναι, ναι, είναι μουνιά, είναι ακριβά τα εισιτήρια, ναι, ναι, σωστά όλα αυτά. Μην τα ξαναλέμε.
αυτή η ντροπή ξεπλένεται μόνο με manowar…25 φεβρουαρίου είναι Τελ Αβίβ…φέρτε τους
Ουτε το λαδι απο την κωλοχαραμαδα του DeMaio δεν ξεπλενεται με Manowar…
τουλάχιστον ελπίζω σε live scorpions για το 19…
Ενδεχομένως βέβαια, να πληρώσω και να τύχει κάτι απρόοπτο που δε θα γίνεται να πάω
Μεγάλο ρίσκο. 2 φορές που πήγα εξωτερικό για λαηβ τα έκλεισα σχετικά “τελευταία στιγμή”. Δλδ ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι δε θα στραβώσει κάτι
Για Μεταλλικα διαβάζω από εσάς ότι εξαφανιζόταν τα εισιτήρια. Θα ρισκάρω να δω σε ποιες χώρες θα υπάρχουν διαθέσιμα Φλεβάρη Μάρτη, τι να κάνουμε…
Τώρα μιλάμε για στάδια, όχι για αρένες, που σημαίνει ότι τα εισιτήρια θα “φύγουν” πιο δύσκολα. Τα καλά εισιτήρια όμως, θα φύγουν μάλλον εύκολα.
Όπως και νά 'χει, η εμπειρία μου εμένα μου έχει δείξει ότι εισιτήρια “ανοίγουν” και σε άσχετες στιγμές. Θα ανακοινώσουν ότι όλα τα shows έγιναν sold out μετά από 2-3 μέρες, αλλά θα ανοίγουν εισιτήρια τακτικά. Νόμιμοι scalpers. Μην τσιμπήσεις - μη δώσεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω από το face value.
EDIT: 598 το black ticket
Δηλαδή οι 4 καβαλάρηδες δεν θα έρθουν να παλέψουν την φωτιά με τη φωτιά;; Ασυγχώρητοι όσοι μας τους είχαν και σίγουρους. Αυτοκτονία και λύτρωση η μόνη λύση! Γυρνάμε σελίδα…
Slane Castle λοιπόν
Θα βολευτούμε με Κιαμο τι να κάνουμε;
Με ο, τι μπορεί ο καθένας
ερωτηση, υπαρχει ενα μεγαλο κενο στο τουρ (24ημερων) αναμεσα σε Ρωσσια και Ρουμανια, εκει δεν μπορουν να μπουν κ αλλες ημερομηνιες…?
Ασυγχωρητος ΙΙ και Ασυγχωρητος ΙΙΙ για το αστειο… αλλα δε θα σπαταλησω το μισος μου μεχρι να κοιμηθω, δεν ονειρευομαι πια
Δεν αφήνουν να εννοηθεί κάτι δυστυχώς…
Ήταν πααααρα πολύ νωρίς η ανακοίνωση για να υπήρχε και η Ελλάδα μέσα…
Είχα πει τις προάλλες ότι το 07 και το 10 το ανακοίνωσαν Φλεβάρη…
Ποιος ψήνεται για Άμστερνταμ?
Μάλλον θα το γράψω αλλιώς ποιος διαθέσιμος ήρωας είναι για Άμστερνταμ?
απλα το λεω γιατι πριν κανενα μηνα ειχε πει καποιος στις φημες, οτι εκλεισαν Βουλγαρια, Ελλαδα για το 2019 και αφου υπαρχει τοσο μεγαλο κενο πριν την Ρουμανια, λεω μπας κ γινει το θαυμα…
ρε μάγκες έχει πολλά μεγάλα κενά ανάμεσα στις μέρες…μήπως πρέπει να περιμένουμε αρχές του 19 καινούρια ανακοίνωση?
Φαίνεται πως στο πλάνο δεν έχουν φεστιβαλ, ίσως τα πάνε για του χρόνου.
Τότε πιάνουν οι μουσώνες στη Χαβάη και ο ΔΥ πάει για σερφ
εε εντάξει 2 καλοκαίρια σερί ελλάδα για την παιχτούρα παραείναι πολλά…