Με βάση το πρόγραμμα υπάρχει ένα παραθυράκι ανάμεσα σε 20 Ιουνίου - 6 Ιουλίου και άλλο ένα 21 Ιουλίου - 14 Αυγούστου για να μπούμε και εμείς κάπου σαν σφήνα.
Περισσότερο με ψήνει να τους δω κάπου εξωτερικό σε κλειστό χώρο… υπάρχει πρόγραμμα για τον χειμώνα; Ενδιαφέρομαι περισσότερο για την περίοδο από Νοέμβρη του 18 έως το Μάρτιο του 19
Ελα Αμερικη παμε Φιλαδελφεια σε ενα μηνα να τους δουμε, μονο $176 το εισιτηριο τζαμπα πραμα
Ρε παιδιά,πως είναι δυνατόν να βγαίνει στη Ρουμανία αυτή η φάση και όχι στην Ελλάδα??? Ναι εντάξει η φορολογία είναι ένας σημαντικός παράγοντας αλλά…
Μόνο Αμερική παίζουν το χειμώνα;
Το ξέρω ότι είναι παράλογο ποσό αλλά προτιμώ να τα δώσω και να πάω έστω μία φορά παρά να μην πάω ποτέ σε κλειστό χώρο
Δεν συγκρίνεται ο κλειστός χώρος!
Δεν είμαστε χώρα που θα έχει εταιρεία παραγωγής για να κάνει ένα τόσο μεγάλο event και να το έχει οργανώσει 10 μήνες πριν…
Ακόμα μετράνε τα λεφτά από αιρομεηντε…
Για Μιλάνο με βλέπω.Θα θυμηθώ και το διπλό με γκολ του Γιόσου Σαριέγκι.
Μην απογοητεύεστε για Ελλάδα ακόμα.
Γι αυτό είπα για Άμστερνταμ ρε διαθέσιμε ήρωα γιατί κλείνει η οροφή…
Φαντάζομαι στη Ρουμανία δεν υπάρχει ένας έξυπνος που κάποτε αγόρασε ένα χωράφι στη μέση του πουθενά και έχει βαλθεί 15 χρόνια τώρα να το κάνει συναυλιακό venue αξιώσεων με το στανιό. Και επειδή το συγκεκριμένο tour φαίνεται να είναι stadium only, και επειδή ο εν λόγω έξυπνος αν τους φέρει θα θέλει μόνο χωράφι, να πως γίνεται δυνατό…
Stadium tour? Το Slane Castle είναι ανοιχτός χώρος πάντως, κάτι σα το χωράφι μας.
Ναι αλλά εκτός από το συγκεκριμένο και ένα αεροδρόμιο στην Πράγα, όλα τα άλλα είναι stadiums. Λες να τους πάει Τανάγρα ο Λώρης να γουστάρουμε;
Αυτά τα events τα κάνει η ξένη εταιρία παραγωγής. Σιγά μην περιμένουν από τον κάθε Λώρη.
Η συναυλία των U2, για παράδειγμα, ανακοινώθηκε Οκτώβριο του 2009 για Σεπτέμβριο του 2010.
Δεν ξερω αν υπαρχουν ελπιδες να ανακοινωσουν και αλλες ημερομηνιες εν καιρω, αλλα για να ειμαι ειλικρινης το ειχα σιγουρακι για φετος…
Και στην Εσθονία σε αεροδρόμιο θα γινει
Ωραια γλιτωνουμε και τα εξοδα διαμονης ετσι
Δεν ξέρω φίλε αλλά με ψήνει. Σε μιάμιση ώρα από Αθήνα εισαι Ρουμανία
Bρε και μενα με ψηνει.Απο Θεσσαλονικη βεβαια βολευει πολυ και Μιλάνο 8 Μαιου με Raynair.
Ρουμανια λεει παντως
Ρουμουνία για την ακρίβεια