Και αυτό γίνεται δίπλα εισαι. Πάντως οι Metallica παίζουν σε San siro, στο Μάντσεστερ, στη Βαρκελώνη πάλι σε στάδιο… Που να τα δούμε εμείς αυτά… Και ποια οργάνωση μπορεί να το στηρίξει
Στα προηγουμενα leg της WorldWired περιοδειας ανακοινωναν live στην πορεια ή ολα εβγαιναν με την μια? Ξερει / θυμαται κανεις?
όλα με την μια, είχαν πρόγραμμα
Eγώ πάντως δεν έχω πειστεί ότι δεν υπάρχει ελπίδα να παίξουν στην Αθήνα. Πάντα υπάρχει το περιθώριο να θέλουν να κλείσουν τρύπες στο αρχικό πλάνο και να κάνουν έκπτωση σε αυτές τις ημερομηνίες. Πιο λογικό να χτυπήσουν τέτοια ημερομηνία από εδώ. Βλέπω περιθώρια υπάρχουν.
Επίσης, ποτέ δεν θυμάμαι να ανακοινώσει τόσο νωρίς το Rockwave. Κρίμα να μην έρθουν πάντως.
Το Rockwave οντως παντα αργει τις ανακοινωσεις του, αλλα αυτη η περιπτωση ειναι περιεργη γιατι αν ανακοινωνουν ολο το tour κατευθειαν, τοτε δεν ξερω αν υπαρχουν οντως ελπιδες. Εχουν μεγαλα κενα στις ημερομηνιες αλλα ετσι ειχαν κανει και τις προηγουμενες φορες απ’ ο,τι θυμαμαι.
Αν ήταν μόνοι τους δεν θα το σκεφτόμουν, γιατί οι τιμές (λογικά) θα είναι υπερβολικά υψηλές και σίγουρα η απόδοσή τους δεν είναι στο Θεό (φάτε με).
Αλλά με Ghost μαζί; Μας γάμησε… Πακετάρα…
Νομίζω ότι φέτος δεν παίζουν σε φεστιβάλ
Στην τωρινή στην Αμερική περιοδεία προσέθεσαν κάνα 2 συναυλίες αλλά πιστεύετε πραγματικά ότι αν προσθέσουν θα είναι η Ελλάδα μέσα? Σε καμμία περίπτωση…και σε όλες τις άλλες συναυλίες τους στην Αθήνα μαζί με το υπόλοιπο tour ανακοίνωσαν…Φαντάζομαι ότι θα έρθουν αν έρθουν του χρόνου που θα κάνουν λογικά φεστιβάλ αλλά και πάλι, τραγικό το ότι δεν είμαστε μέσα, και αναρωτιέμαι πως έβγαζε αυτές τις φήμες και αυτή τη σιγουριά…
Εγώ με βλέπω Βερολίνο. Όταν παίζουν Αγγλία θα είμαι εκτός αλλά τα αεροπορικά για Βερολίνο θα μου βγουν όσο το τρένο για Μάντσεστερ. Δεν τρελαίνομαι τόσο με τα στάδια αλλά θα παίξει συνδιασμος συναυλία και city break μετά γυναικός.
Θα έλεγα να μην το ρισκάρει κάνεις να περιμένει Ελλάδα. Το βλέπω πολύ χλωμό να προστεθεί αργότερα. Δείτε που παίζουν φθηνά αεροπορικά και δείτε το για εκεί. Μιλάνο παίζουν δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου πάντως, στον ιππόδρομο. Θεωρώ όμως Βουκουρέστι, Γερμανία είναι καλές επιλογές από Ελλάδα. Φθηνές πτήσεις και καλές τιμές εκεί. Η Γερμανία είναι σχετικά φθηνή, συγκρινόμενη με άλλα δυτικοευρωπαικα κράτη για διαμονή, φαΐ και ξυδια
“του χρόνου” είναι το 2019 που συζητάμε!
Και του παραχρόνου να έρθουν, καλά είναι.
Εννοώ την ticketmaster. Βγάζουν στην αγορά τα μισά εισιτήρια και τα υπόλοιπα μισά τα βγάζουν μετά σε πολλαπλάσιες τιμές, νόμιμα, και το λένε “market value” και καλά. Τέλος πάντων, ας πούμε ότι έχουν τον τρόπο τους να φουσκώνουν τις τιμές των εισιτηρίων τα μουνόπανα.
Το site που έβαλες δεν είναι επίσημο, αλλά σίγουρα έχει τις ευλογίες του επίσημου. Botάκια θα αγοράσουν χιλιάδες εισιτήρια και μετά θα τα πουλήσουν στη δευτερογενή αγορά, πολύ πιο ακριβά. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.
Ναι μωρε, φουκαραδες Μεταλλικα…
Άλλο θέμα οι Metallica, άλλο θέμα οι μεσάζοντες, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δρούνε σαν παράσιτα και μαυραγορίτες.
εγώ ήδη ψήνω τον κολλητό για Βερολίνο ή Μόναχο. Ναυτικός είναι , έχει λεφτά.Του είπα διάλεξε χώρα
αλλιώς κάτι φτηνό με την κοπελιά
Αν ισχύουν τα 180€+ με τέτοιες τιμές Ελλάδα δεν έρχονται με ΤΙ ΠΟ ΤΑ
Αυτά είναι εισιτήρια από δευτερογενή αγορά. Από νόμιμους μαυραγορίτες.
Στην Τσεχία που είδα το επίσημο site που θα τα πουλάει, αναφέρει ότι θα έχουν από 1500 έως 3000 κορώνες, δηλαδή από 58,5 έως 117 ευρώ.
Αν ισχύει Παντελο αυτό διάλεξε χώρα με τον ΚΕ και πάμε…
Αν ισχύουν τα 180€ να μαζευτούμε να πάτε…
Ιρλανδία ξεκινούν από €90.