Το αγαπημένο κομμάτι όταν το πρωτοάκουσα, το πιο βατό κιόλας για έναν 15χρονο σαν κι εμένα τότε. Έκτοτε έχασε λιγο με το πέρασμα του χρόνου, δεν μπορεί μόνο η εισαγωγή να κρατήσει ένα κομμάτι αλλά παραμένει αγαπημένο γενικότερα. Αυτά περί λόαντ κλπ νομίζω άστοχα, γιατί μαγαρίζεις το justice τώρα?
Επίσης βρήκα ένα (ακόμη ) εριστικό quote σου περί overkill και exodus που είχα κρατημένο πρίν κανα δυο βδομάδες νομίζω και το ξέχασα και ήθελα έτσι να το σχολιάσω λίγο.
Πέρα από τις εριστικές/αιρετικές μαλακίες που πετάς συχνά πυκνά, σε αυτό το συγκεκριμένο πόστ έχεις έντονο και αυτό το “smelling your own farts” attitude και ο συνδυασμός αυτός είναι απλά άπαιχτος…κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι οτι δεν πρέπει να υπάρχει άλλος τέτοιος εριστικός μαλάκας υπερόπτης άνθρωπος στις πέντε ηπείρους
ξεπερνάω το άλλος τέτοιος , δεν ενστερνίζομαι τον χαρακτηρισμό για να το ξεκαθαρίσω
σε κάθε φόρουμ υπάρχει ένας υπερόπτης εριστικός χρήστης. Δεν είναι καν σπάνιο φαινόμενο. Συμμετέχω σε 3-4 και υπάρχουν . Φοβάμαι μην είναι το ίδιο άτομο παντού
Ελπίζω να μην κολλήσει κανένας τώρα με “χαρακτηρισμό” κλπ, θα μπορούσα να το πώ και face to face στη ροή της συζήτησης, δεν μαλώνουμε δλδ ήμαρτον, απλά στα γραπτά πάρα πολλές φορές δεν γίνεται να μεταφέρεται ο λόγος οπότε μη παρεξηγηθεί από την ομήγυρη πληζ. Σε φόρουμ πάντως εύκολα γίνεσαι εριστικός, το έχω και εγώ πού και πού το ζιζάνιο, απλά εδώ ο φίλτατος βάρεσε ταβάνι και απλά το ανέφερα ΜΕΣΑ στο ιερό τόπικ των metallica ΜΕΤΑ από ακόμη ένα καυλωτικό review κομματιού του Justice \m/
Σιγα που εγινα εριστικος επειδη εγραψα ασχημα λογακια για τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ που εχουν μεινει στην δεκαετια του 1980 Καλα αντε το εριστικος να το δεχθω για μερικα ποστς, αυτο το υπεροπτης με πεθανε Ουτε καν, ποτε και για κανεναν λογο, ολα αυτα ειναι στην σφαιρα της φαντασιας σου, δεν εχω ποτε υπεροπτικη διαθεση ουτε υφος, ο γραπτος λογος δεν ειναι το ιδιο με τον προφορικο, και το λες κι ο ιδιος.
ΥΓ1. Αν ειχα την τεχνογνωσια, την ορεξη και τον χρονο, θα εφτιαχνα το Beholder με ηχο του Load και θα σε αποστομωνα, αλλα δεν εχω τιποτα απο τα τρια, και το κυριοτερο, δε με ενδιαφερει κιολας. Και δεν μαγαριζω κανενα Justice, μονο κοπλιμεντο μπορει να θεωρηθει μια ομοιοτητα με Load, για οποιονδηποτε δισκο.
ΥΓ2. Δε δεχομαι για κανεναν λογο τον αριθμο 5 ως καταμετρηση των ηπειρων. Μπορω να δεχθω το 6 με την Ευρασια, αλλα ειναι το μεγαλυτερο σκοντο που θα κανω. Ο σωστος αριθμος ειναι 7.
ΥΓ2. Δε δεχομαι για κανεναν λογο τον αριθμο 5 ως καταμετρηση των ηπειρων. Μπορω να δεχθω το 6 με την Ευρασια, αλλα ειναι το μεγαλυτερο σκοντο που θα κανω. Ο σωστος αριθμος ειναι 7.
Ποια είναι η 7η ήπειρος; Η Αμερική θεωρείται μία, η Ευρώπη και η Ασία ξεχωριστές, οπότε μαζί με Ανταρκτική είναι 6, ούτε λιγότερες ούτε περισσότερες.
Ρε συ thrash παίζουν και οι μεν και οι δε, οι πρώτες 4-5-6 κυκλοφορίες τους ειδικά είναι η επιτομή του thrash ήχου μαζί με slayer και metallica, οι μόνοι ανύπαρκτοι στο είδος είναι οι Megadeth, απορώ με το big 4 δλδ ακόμη μια φορά. Το thrash metal είναι σταθερότατο από τα 80ς και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Αν δεν σ αρέσουν το δέχομαι, που αμφιβάλλω δηλαδή αν έχεις ακούσει πραγματικά είτε exodus είτε overkill ειδικά για να έχεις και ουσιαστική άποψη, αλλά ανύπαρκτοι δεν είναι καρντιά μου, μονόχνωτοι ναι. Δεν είναι όλοι metallica μεν, ντάξ τι να κάνουμε τώρα, το κενό που άφησαν όμως οι mets όταν αποφάσισαν να παίξουν country metal ήταν τεράστιο και αμφότεροι το κάλυψαν μια χαρά στα 90ς ειδικά.
Mpa, to Mexico exei para polla koina me tis US. Kai fysika polla koina me tis ispanofones xores tis Notias Amerikis episis. Alla geografika anikei stin Voreia Ameriki, to mono poy xreiazetai einai na dei kaneis ton xarti.
Η βασική διαφορά όμως που καθορίζει και τα γεωπολιτικά όρια είναι ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά για να πάνε οι Αμερικανοί στο Μεξικό, αλλά κλειστά για να πάνε οι Μεξικανοί στην Αμερική .
E den isxyei kati tetoio, elegxos yparxei kai gia tis dyo katefthinseis, apla den einai o idios akrivos…
Genika to Mexico einai poly diaforetiko apo oli tin Karaiviki kai tin Mesi Ameriki as poyme, i opoia einai ena shithole stin pleiopsifia tis… tespa. Opos kai na xei, to giati na theorei kapoios olo to Americas mia ipeiro den to katalavaino.
Εντάξει, η φράση “5 ήπειροι” έχει μείνει από παλιά, θεωρώντας την Αμερική ένα και μη λαμβάνοντας υπ’ όψη την ακατοίκητη Ανταρκτική.
Το σωστό είναι όντως 7 και σε καμία περίπτωση Ευρασία! Γεωγραφικά ίσως, αλλά αν οι βόρειοι με τους νότιους Αμερικάνους δεν έχουν καμία σχέση, εμείς με τους Ασιάτες δεν έχουμε καμία σχέση επί δέκα. Άσχετο με το topic, αλλά ήθελα να το γράψω.
“Eye of the beholder” κομματάρα, ακόμα και με τον ήχο του Justice. Για μένα στην τριάδα από εκεί μέσα και το solo του Kirk φοβερό. Το πρόβλημα είναι ότι έμεινε μόνο το “One” πριν φτάσουμε στην πιο απάλευτη/ανέμπνευστη τριάδα κομματιών των Metallica - ίσως να συγκρίνεται μόνο με την τριάδα The Unnamed Feeling/Purify/All within my hands.
Πήρα πίσω την καρδούλα γιατί η τελευταία σου παράγραφος με σκοτώνει. Το Frayed Ends Of Sanity είναι ότι πιο progressive έχουν γράψει οι Metallica και πρόκειται για 7.5 λεπτά οργασμικα. Για το Harvester Of Sorrow… Δεν ξέρω τι να πω καν. Θα το αφήσω ασχολίαστο.
Να καταγραφει στα πρακτικά ότι σου χρωστάω 2/3 καρδούλας
Βασικά, από τα 3 το “The Shortest Straw” μου αρέσει κάπως περισσότερο. Το “Frayed Ends Of Sanity” έχει καλό solo και καλό ρεφραίν, αλλά ποτέ δεν το σκέφτηκα ως κάτι progressive. Το ομώνυμο είναι progressive.
Εκεί που δεν την παλεύω όμως με τίποτα είναι το “Harvester of Sorrow” και συγγνώμη. Η φωνητική μελωδία στο “I give, you take, this life that I forsake, been cheated of my youth…” μου φαίνεται τόσο cheesy και οι στίχοι είναι αστείοι. Ειλικρινά, ξέρω ότι το κομμάτι απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης γενικά, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να καταλάβω γιατί.
Δεν πειράζει, μετά έχεις “To live is to die” και “Dyers eve” και μετά 3 απανωτές δισκάρες, οπότε θα περάσουν τα δύσκολα