#Οντως ειναι πολυ καλο το οτι βαζουν ακομα και κομματια που πολυ σπανια τα εχουμε ακουσει live.
#Ειναι και πολυ εξυπνη κινηση απο μερους τους για να κανει τα live τους ακομα πιο ενδιαφεροντα.
Κατι τετοια βλεπω και λεω οτι ανετα θα τους εβλεπα αλλες 8 φορες (για να τις κανω 10). 8)
Το κομματι και η αποδοση του…kicks ass. :band:
Oi Μetallica ηταν,ειναι και θα ειναι για παντα γκρουπαρα.
παντως αρκετα καλα επαιξαν το dyers eve!!!
απο τα πολυ καλα συγκροτιματα οτι και να πει κανεις θα τους αδικησει,το μονο παραπανο π εχω ειναι π δεν μπορω να βρω πολλα live του cliff burton…
οι Metallica ειναι μια μπαντα που ξεκινισε αξιοπρεπως δινοντασ στον κοσμο το πολυτημο kill em all. συνεχισε υπεροχα με το …lightning και ‘‘Ολοκληρωσε’’ με το MOP. Μετα τον 8ανατο του cliff εβγαλαν το justice ο οποιοσ δισκοσ ειναι αμφιλεγομενος. Εγω ειμαι με αυτουσ που δν πιστευουν οτι ειναι και το κατι σπουδαιο…
Αλλα πωσ περιμενεισ να κυκλοφορισουν κατι καλο μετα τον 8ανατο, ουσιαστικα, του αδερφου τουσ (
Τουσ ειχαν πλακωσει οι ψυχολογοι και για αυτον τον λογο, το ξερω οτι 8α καω λεγοντασ αυτο, εβγαλαν το αχαρακτιριστω black album…’‘I know it’s sad BUT it’s true’’, απο τοτε ξεκινισε η πτωτικη πορεια…
πολλοι μου λενε οτι ''επεστρεψαν με το death magnetic, να σασ πω την αλη8εια δν το εχΩ τολμησει να το ακυσω. Και ναι φοβαμαι να το κανω ειτε γιατι αν δεν ειναι καλο 8α νευριασω, γτ ειμαι φαν των Metallica, ειτε γιατι αν μου αρεσει δν 8α 8ελω να το παραδεχτω οτι βγαλαν κατι καλο στιν δεκαετια των '00s, ειμαι και λιγο εγωιστης:p…
Kατέβασε το αν είσαι όντως φαν της μπάντας. Τουλάχιστον πάρε μια τζούρα να δεις τι λέει και αν σου αρέσει βάλε στην άκρη τον εγωισμό σου και παραδέξου το
ναι οντως κατεβασε το αν εισαι φαν.και να μην σου αρεσει σαν συνολο εχει 2-3 κομματια παρα πολυ καλα!!!
Καλά άμα δεν του φαίνεται και τίποτα το σπουδαίο το …And Justice, χλωμό να του αρέσει οτιδήποτε από εκεί μέσα.
Καλά ναι είναι και αυτό, γούστα είναι αυτά…
ναι αυτο το ειχα ξεχασει…
“οι Metallica ειναι μια μπαντα που ξεκινισε αξιοπρεπως δινοντασ στον κοσμο το πολυτημο kill em all. συνεχισε υπεροχα με το …lightning και ‘‘Ολοκληρωσε’’ με το MOP. Μετα τον 8ανατο του cliff εβγαλαν το justice ο οποιοσ δισκοσ ειναι αμφιλεγομενος. Εγω ειμαι με αυτουσ που δν πιστευουν οτι ειναι και το κατι σπουδαιο…”
Συμφωνω… Μετα απο το Reload (καπου εκει τελος παντων για να μην γινομαι πολυ συγκεκριμενος) αρχιζουν να χαλανε και να γινονται εμπορικο συγκροτημα.
Καλα για το Death Magnetic ουτε συζητηση… Ειναι (για μενα τουλαχιστον) απο τα χειροτερα τους αλμπουμ. Ενταξει δεν λεω, ο ανθρωπος αν και παππους διατηρει οσο νανε τη φωνουλα του, αλλα απο θεμα συνθεσης και πολλα αλλα ειναι μαπα…
Και τελος παντων οι μεταλικα ζουσαν για μενα μεχρι το Reload. Χωρις να ειμαι φαν ετσι…
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=120251
Eδώ έχει βιντεάκια του παπαΧετ να παίζει με τους Machine Head το Aesthitics of Hate…
Μαλλον πρεπει να ξεπερασω τον εαυτο και να ‘‘παρω μια τζουρα’’ οπωσ ειπε το παλικαρι πιο πανω. και απο το justice μου αρεσουν καποια τραγουδια απλα συνηθωσ κοιταω την ‘‘ολοτητα’’ τον διδκο σαν δισκο, οχι τα ‘‘kομματια’’ σαν ‘‘κομματια’’ (πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω). το justice εχω καταλαβει οτι εχει κατι να σου πει (πολλα για την ακριβεια) απλα δεν με σιγκινει…
τεσπα παντα πρεπει να ξεπερναμε τον εαυτο και οχι να με μενουμε στασιμοι ετσι? Αντε λοιπον…
και σασ ευχαριστω πιστευς οτι με βοηθησατε…
Το είδα χθες το βιντεάκι…απολαυστικότατο! Κρίμα που δεν έχει όλο το Aesthitics of Hate.
εχει στρωσει καπως η φωνη του hetfield τωρα τελευταια ή ειναι ιδεα μου?
Αν ο James είναι ξεκούραστος μπορεί να τραγουδήσει αρκετά καλά και να φαίνεται ότι έχει στρώσει η φωνή του. Αν έχουν μέρα παρά μέρα live εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα…και είναι και λογικό.
Δείτε εδώ… http://www.youtube.com/watch?v=Y2Jyp5Ih4Qc
Ειδικά το Holier than Thou… το οποίο δεν το παίζουν συχνά σπέρνει, πολύ heavy ο ήχος τους.
Είναι ανάλογα την βραδιά, αλλά εδώ στο Bleeding Me φεύγουν αρκετά φάλτσα όταν σηκώνει λίγο. Αλλα όντως μέρα παρα μέρα συναυλία είναι λογικό να μην είναι συνέχεια πολύ καλός!
Original 1924 σωστός,η φωνή του Hettfield όντως έχει στρώσει αφού κάπου στη περίοδο St.Anger αποφάσισε να κάνει κανα μαθηματάκι φωνητικής,το οποίο κατα τη γνώμη μου ειναι χρήσιμο όποιο κ αν ειναι το μουσικό ύφος που έχει κ ο καθένας.
Κατα τ’άλλα…απλά Metallica!
Έχουν καταφέρει να μυήσουν στο metal ακόμη κ κόσμο που το απεχθανόταν πριν τους ακούσει!
(ναι,κ εγώ στο ίδιο τσουβάλι!)
p.s.
To Death Magnetic ήταν δικαίωση για όσους περιμέναμε εναγωνίως νέα δουλειά της μπάντας!