That’s right…
Επισης οποιος λεει οτι ολες οι μπαντες ειναι εμπορικες, το κανουν για τα φραγκα κτλ. μαλλον βαθεια νυχτωμενος ειναι ή εστω ημιμαθης…
To θεμα με τους mettalica δεν ειναι οτι αλλαξαν ηχο η πειραματιστηκαν αποτυχημενα.Ετσι κι αλλιως κατα την αποψη μου δεν ειναι και σπουδαιοι μουσικοι για να μπορεσουν να επιτυχουν κατι αξιοπρεπες σε αλλο στυλ.Το προβλημα ειναι οταν θεωρουνται προτυπο του metal.Μιας μουσικης που πρεπει να ειναι αντισυμβατικη, να ξυπναει τις κοιμισμενες συνειδησεις και να σε κανει να νοιωθεις και να σκεφτεσαι.Αυτοι μονο για τα φραγκα και το εγω τους νοιαζονται(η εστω ετσι δειχνουν).Οποτε αν γινονται προτυπα του metal, πολυ φοβαμαι οτι σε καποιους και οχι βεβαια σε ολους γινονται για λανθασμενους λογους.Τοσο πολυ μαλιστα που φτανουν στο σημειο να μετρανε τα post σου ελλειψη επιχειρηματων και κριτικης σκεψης.Η αποθεωση της μετριοτητας δηλαδη.Αλλα οπως ειναι γνωστο καποια πραγματα ειναι ανικητα.
metallicats ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σοβαρέψου παληκάρι μου…
πολυ το ψαχνεις ρε φιλε το θεμα με την μουσικη.για μενα το θεμα με την μουσικη ειναι απλα να σου αρεσει αυτο που ακους!!!τιποτα αλλο…τωρα ειτε ειναι συμβατικη ειτε αντισυμβατικη η μουσικη ποσως με ενδιαφερει.αν αυτο που ακουω με ικανοποιει τοτε ολα οκ!
Εαν το hit the lights ηταν εμπορικο, τοτε το jump in the fire και to seek and destroy τι στο διαολο ηταν???
τι λετε ρε παιδια δεν ηταν εμπορικα απλα οτι τους κατεβενε το εγραφαν.Δεν θεωρειτε εμπορικο.Οτι ξεχωριζε ναι αλλα οχι εμπορικο.Δηλαδη τι συγκρινετε εστω τους μεταλλικα τωρα με τραγουδιστες pop?
Σωστα, δλδ ειναι Μαντονες (αφωνοι & αταλαντοι) επειδη πουλανε εκατομμυρια δισκους???
#Οσο αναφορα το “ξεπουλιμα” των Metallica:
#Πιστευω οτι μετα την εξοντωτικα κουραστικη περιοδια του black αφου σταματησαν για ενα αρκετο χρονικο διαστημα να σχολουνται με το συγκροτημα ο καθενας ξαναγυρισε στο στουντιο θελοντας να κανει κατι καινουργιο-διαφρετικο-προτοτυπο-καινοτομο-που να μην εχει σχεση με οτι ειχαν κανει πιο πριν η οπως αλλιως θες να το πεις.
#Σε καμια περιπτωη δεν πιστευω να εγραψαν τραγουδια με τη λογικη του οτι πρεπει αυτα να ειναι mainstream. Βεβαια το γεγονος οτι τα τραγουδια που εγραψαν ειναι μεσα σto mainstream της εποχης αυτο εξυπακουεται γιατι το τι ειναι mainstream καθοριζεται απο το τι εχει επιτυχια εκεινη την εποχη (δεν βγαινει ενας και λεει mainstream για φετος ειναι αυτο κ αυτο και οποιος θελει ακολουθει τη μουσικη ταση) και επιτυχια εκεινη την εποχη ειχαν οι μεταλικα και σε τεραστιο βαθμο κιολας. Ακομα και blues να ειχαν γραψει που λεει ο λογος αυτο θα γινοταν αμεσως mainstream και ολοι θα ακουγανε blues, ταν σχεδον αναποφευκτο για μενα.
#Απο κει και περα, το μονο που με ενοχλησε σε ολη την πορεια των μεταλικα ειναι η φωνη του james η οποια απο το 2003 και μετα εχει παρει τον κατηφορο (με καποιες εξαιρεσεις βεβαια αραια και που), σπανια ακουω τον james να τραγουδαει και εγω να το φχαριστιεμαι.
#Και ναι ειμαι φανμποης. Γιατι οχι?:p:) (Σας διαβεβαιω η κριση μου ειναι απολυτα αντικειμενικη8))
Οι metallica θα μπορουσαν να αποφυγουν ενα μερος αυτης της υποθεσης του να χαρακτηριζονται ετσι εαν εβαζαν σε ενα δισκο τα καλυτερα κομματια απο load και reload,τοτε νομιζω ακομα και αυτη η αλλαγη στο μουσικο τους στυλ δεν θα πειραζε τοσο πολυ και ουσιαστικα θα ειχαν μονο ενα κακο αλμπουμ στο ενεργητικο τους το st.anger.
Απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα. Πολυ κριμα που δεν ειχα λεφτακια να παω οταν ηρθαν προπερσι Μαλακασα.Λυγμ!
Φοβερό βιντεάκι από αρχαία συναυλία του King Diamond…No presents for James!
Τι γαμιαδες.
According to NME.com, drummer Lars Ulrich revealed in a new interview that METALLICA fans used to ask the band to sleep with their girlfriends.
“In the early days in America back in the mid-'80s, people would often ask us to fuck their girlfriend,” Ulrich recalled. "The first time it happened to me, we were opening for Ozzy [Osbourne] in 1986 and I was slightly taken aback. But you realize people were serious and you say to yourself, ‘So now I’m fucking your girlfriend, are you round the corner, whacking off? Are You taking pictures? Where do you fit into all this?’
“It’s pretty depraved shit, and it’s hard to wrap your head around that when you’re fucking someone else’s girl. It’s not a good thing to ask a band to do, right?”
Ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες αν και γενικα ακουω πιο πολυ ροκ απο μεταλ.Δε πιστευω οτι ξεπουληθηκαν ποτε γιατι πολυ απλα αγαπουν την μουσικη κ εκαναν παντα αυτο που ηθελαν χωρις να τους ενδιαφερουν οι αντιδρασεις.Μπορω να πω οτι με παραξενεψε αρκετα οταν εβγαλαν το ντοκυμαντερ Some Kind of Monster γιατι τους εδειχνε στο χειροτερο σημειο τους(ειδικα για τον James με την αποτοξινωση και ολα τα σχετικα),αλλα και παλι τους παραδεχτηκα γιατι ειχαν τα κοτσια να το κανουν και να δειξουν στους θαυμαστες τους κι αυτη την πλευρα τους.Δε νομιζω οτι θα ξαναγγιξουν το thrash μεγαλειο τους γιατι οπως και να το κανουμε τα χρονια εχουν περασει κ τα πραγματα ειναι αλλιως οταν εισαι νεος,εχεις αλλη φλογα, αν και το τελευταιο τους album ειναι πολυ καλο.Πιστευω το χειροτερο για κεινους ηταν ο θανατος του Burton,αναντικαταστατος σε ολους τους τομεις.
omg επαιξαν το Dyers Eve!!! στο Hamburg στις 12 Μαιου 8O8O
ποτε θα παιξουν το suicide&redemption live ρε γμτ.απιστευτο κομματι και θελω να δω πως ακουγεται και live…
Πραγματι! Xαλαρα το καλυτερο κομματι του death magnetic.
ολο ειναι πολυ ωραιο αλλα ειδικα το σολο και το πως μπαινει ειναι πολυ απιστευτο!!!
Με πήρε ένα φιλαράκι προχθές, είχε πάει Αυστρία να τους δει, και μου έβαλε να ακούσω την εισαγωγή και την αρχή του… Life. Α, ρε κωλόφαρδε! Η παραπάνω εκτέλεση του Dyers Eve δεν είναι και η καλύτερη αλλά γενικά το παίζουν που και που σε αυτην την περιοδεία…γενικά πολύ μεγάλο ρισπεκτ στο ότι κάθε μέρα αλλάζουν το σετλιστ! Ίσως η μοναδική από τις μεγάλες μπάντες που το κάνουν.