Μetallica

Εγω καταφερα αλλαξα ip με το FoxyProxy και εχω τωρα βελγικη(τσεκαρισμενο),αλλα ακομα την ιδια πιπα μου βγαζει…

sorry missclick :roll:

http://www.metontour.com/portal/gallery/viewer.asp?category_id=26018

οι μετάλικα παίζουν και σε αρχαία κτίσματα?

METALLICA’s show tonight (July 7th) in Nimes, France at Festival de Nimes was filmed for their upcoming live DVD, due out October 19th and will be available through French music stores and online shops only, and Metallica.com.

The band’s setlist was as follows:

[SPOILER]
‘Blackened’
‘Creeping Death’
‘Fuel’
‘Harvester Of Sorrow’
‘Fade To Black’
‘Broken, Beat And Scarred’
‘Cyanide’
‘Sad But True’
‘One’
‘All Nightmare Long’
‘The Day That Never Comes’
‘Master Of Puppets’
‘Dyers Eve’
‘Nothing Else Matters’
‘Enter Sandman’

Encore:
‘Stone Cold Crazy’
‘Motorbreath’
‘Seek and Destroy’[/SPOILER]

After the show Metontour.com commented: “A fantabulous crowd tonight in Nimes. They really should be proud on how good they will look on the DVD. Right before Master, the band played a little bit of the French National Anthem… pretty cool.”

Εντάξει, δεν υπάρχει αυτή η μπάντα. Στο νόβαροκ που ήμουν είχαν παίξει Whiplash στο encore, τώρα το Motorbreath… Δεν αρκούνται στο να παίζουν ξανά και ξανά τα ίδια 2 τραγούδια απο το πρώτο τους άλμπουμ, αλλά λίγο πολύ επιλέγουν ανάμεσα απο τα περισσότερα και παίζουν διαφορετικά σε κάθε λάιβ…

Εγω ξερω ότι ειχαν φαει πολύ μπουκαλι από τον κοσμο όταν ειχαν παει να κοροιδεψουν τους alice in chains ahahah:lol::lol:

setlist κομμένο και ραμμένο για dvd… Απ’ολα έχει ο μπαξές αν και θα ήθελα και μια τζούρα απο load μέσα…

anyway…περιμένω υπερπαραγωγή… είναι επίσημη κυκλοφορία και πρέπει να βάλουν της παναγιάς τα μάτια μέσα…δε συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο…

καποιος μαλλον εκανε μαλακια και εβαλε το intro του blackened νωρις και δεν ειχε βγει ο hetfield να το συνεχισει

Πολύ καλή απόδοση όμως! Το dvd θα σκίζει!

ναι το περιμενουμε με ανυπομονησια.θα βγει βεβαια μονο στη γαλλια.αλλα οι φιλοι μας οι γαλλοι φανς θα φροντισουν να το αποκτησουμε και εμεις…με καποιο τροπο…

Μαλακία που βγάζουν dvd μόνο για Γαλλία και Μεξικό ρε γαμώτο…αλλά σίγουρα κάπως θα το βρούμε κι εμείς!

καλη θεληση να υπαρχει και θα βρεθει

Ξερουμε ημερομηνιες για τα 2 dvd?

μου φαινεται τον οκτωβριο θα βγουν.αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

http://www.metontour.com/portal/video/mediaplayer.asp?Media_Type=FLV&url=rtmp://cp57092.edgefcs.net/ondemand/flvstreams/metallica_com/2009/tour/07jul14_Madrid.flv&title=July%2014,%202009%20-%20Madrid&desc=Meet%20n%20Greet,%20Tuning,%20and%20Damage

πολυ καλη εκτελεση του εν λογω κομματιου!!

http://www.youtube.com/user/MetallicaUnreleased#play/uploads/1/C3XJ2XXDUXo

Αηδία! πάλι καλά που δεν το βάλανε πουθενά…σαν να ακούω Nirvana είναι. Βέβαια το έχω ξανακούσει έπαιζε πολύ το όνομα αυτού του κομματιού πριν βγει το St. Anger.

Ride the lighting,ανετα ο καλυτερος τους δισκος,τον λιωνω απο παντα…προσκυναμε.

γενικά, ο,τι έμεινε έξω απο το st.anger δεν ακούγεται με την καμία…

ναι…ξέρω… “ουτε το st. anger ακούγεται” :roll:

Όντως υπάρχουν ιδέες από εδώ και από εκέι που κάτι πάνε να πουν αλλά ειλικρινά καταλαβαίνει κανείς σε τι κατάσταση ήταν η μπάντα τότε. Τουλάχιστον το St. Anger έχει 2-3 πραγματικά καλά τραγούδια.