Μetallica

μωρε…παραπάνω απο 2-3 έχει…για μένα τουλάχιστον…τέσπα…χιλιοειπωμένο το θέμα…

αλλά, δεν κρατιέμαι θα το πω…και ας είναι η αγαπημένη μου μπάντα…αυτό το kill kill kill στο φινάλε με έχει κάνει να ρίξω τόσο γέλιο που ούτε ο “Πατέρας” των Manowar δεν το φτάνει :smiley: :stuck_out_tongue:

Eμένα μου αρέσουν 5 κομμάτια τα υπόλοιπα τα κάνω skip. Ε τώρα στο θέμα του kill kill kill εντάξει στην αρχή μου άρεσε μπορώ να πω :-s

όχι ρε’συ σοβαρά;;; …σαν κότα που τη σφάζουν κάνει…α ρε James :smiley:

πραγματικά, δεν μπορώ να το ακούσω αυτό το σημείο πλέον με τίποτα…

Γενικά ο James σε αυτόν τον δίσκο πειραματίστηκε, αποτυχημένα σε σημεία, με την φωνή του. Καταλαβαίνω πάντως γιατί δεν σου αρέσει. Εμένα μου έβγαζε πολύ ένταση αυτό το σημείο, ξέρεις “θέλω να τα σπάσω όλα-επιτέλους τελειώσαμε τον κωλοδίσκο” :stuck_out_tongue:

Ευχομαι να τους δουμε του χρονου και ΜΑΚΑΡΙ στο ΟΑΚΑ. Να σας ρωτησω ειναι κανεις στο metclub? Λεει τπτ? Θα γραφτω συντομα και θελω να ξερω αν ειναι καλο…

απλα δεν μου αρεσαν ποτε

Πιστεύω ότι θά’ναι καλύτερα Καραισκάκι:!:

ρε θα τους δεις τους θεους του χρονου στο υπογραφω!(θυμησου που το ακουσες πρωτη φορα αυτο…:D)

Είσαι σε/σχετίζεσαι με εταιρείες διοργάνωσης ?

Το σίγουρο είναι ότι έχουν ήδη κλείσει (ανεπίσημα ακόμα, γιατί είναι πολύ νωρίς) κάποιες συναυλίες στην Ευρώπη ΚΑΙ του χρόνου. Είχε ακουστεί (ανεπίσημα, από την κώλο-didimusic) ότι θα έρθουν εδώ το 2010. Εκτός απροόπου έτσι και θα γίνει, απλά μην είναι πάλι στο χωράφι του terra vibe. Χάθηκε ένα ΟΑΚΑ ή Καραϊσκάκη ;;;;;;

Ναι , επίσης είχε ακουστεί κιόλας ότι θα ερχόντουσαν το 2008 (το χαν πει και οι ίδιο το 07) , αλλά δεν ήρθαν…

Αυτό που θέλω να πω είναι να μη λέτε φράσεις του στυλ “να με θυμηθείτε” κ.λ.π. (αν δεν έχετε εταιρεία διοργάνωσης) γιατί αν το θυμόμαστε και δεν γίνει θα πέσει ντομάτα.

Edit : Καλά δε θα βρούμε που μένετε και θα σας δείρουμε , αλλά είναι εντελώς χαζό να το πει κάποιος.

οχι αλλα μου το ειπε εγκυρη πηγη…
(δε θελω να φαω ντοματες ε)

Όταν λες “έγκυρη πηγή” τι εννοείς ? αφού δε σχετίζεσαι με εταιρείες διοργάνωσεις , τότε πρέπει να στο πε κάποιο μέλος από το management των Metallica.

Εμένα πάντως μου το είπε ο James όταν μιλήσαμε προχτές (και ρώτησε τον Λαρς για επιβεβαίωση γιατί δεν θυμόταν) :lol:
Θες και έγκυρες πηγές :stuck_out_tongue: Δεν φτάνει που σου λέμε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έρθουν, ζητάς και τα ρέστα. Πάντως πριν κάποιους μήνες είχα γράψει ότι φέτος τελικά δεν θα έρθουν και ότι αναμένονται το 2010 (αυτά ήταν τότε πληροφορίες από τη γνωστή μισητή εταιρεία).

το οτι δεν εχω σχεση με εταιρεια διοργανωσης δε σημαινει οτι δεν μπορει να μου το ειπε καποιος που δουλευει σε εταιρεια διοργανωσης…και γω ειμαι ακομα επιφυλακτικη αλλα δε βλαπτει να ελπιζουμε σωστα?:slight_smile:

αν δεν θεωρουσα οτι αυτη η πληροφορια ειναι εγκυρη(σε μεγαλο βαθμο τουλαχιστον)δεν θα το ανεφερα καν…8)

@st anger πεστα πεστα!χαχα

ehhhh…ok…

δεν ειχαν πει το 2007 οτι θα ερθουν το 2008.ειχε πει ο ulrich “we will see you very fucking soon with the new album and the new tour…”

ουσιαστικα και το 2010 τουρ για το ντεθ μαγκνετικ θα κανουν

και εγω ακουσα απο εναν (τον thrashα που δουλευει στο μετροπολις) οτι θα ερθουν οι Μεταλλικα του χρονου και μαλιστα οχι στην Μαλακασα!!!
:-k:-k τον εμπιστευομαστε??

Αμα ειναι μετα τις πανελληνιες, ναι. :smiley:

Μακαρι να τους φερει εκει ο Ντεμης…:slight_smile: