Μetallica

Ακουω παππου! :lol:

Μεγάλη μπάντα που τα τελευταία χρόνια “χαλάει” το όνομα της…

Πόσο ‘‘μικρός’’ είσαι !!!

Σ’ ευχαριστω που ασχολεισαι με τα μεγεθη μου… :har:

Το St. Anger ειναι μια χαρα δισκος…

E τους λατρευω, τι να λεμε τωρα. :smiley:

Τους αγαπαμε. Μεγαλωσαμε με αυτους. Το Load με εχωσε στο metal. Το Master Of Puppets με σφηνωσε.
Σχετικα με το “μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη”, ολοι εχουν τα σκαμπανεβασματα τους. Σιγουρα καποτε ηταν.
Ζουμε για το Live…:smiley:

Eμενα αυτο που με νοιαζει ειναι η μουσικη ποιοτητα ενος δισκου και το Load απο δαυτη εχει για να φαν και οι κοτες.Εμενα δε με νοιαζει το μαλι τους και στη τελικη το Load δεν ειναι ενας pop δισκος,ειναι ενας hard rock δισκος και δεν βρισκω κανενα λογο για να πω οτι οι Metallica φλορεψαν!Αντιθετως ωριμασαν.Για το οτι οι Metallica επρεπε να τα παρατησουν το αφηνω ασχολιαστο… :wink:

Το Load σαφώς και δεν είναι κακός δίσκος, ίσα ίσα που έχει 3 από τα κορυφαία για μένα κομμάτια τους. Η συνολική δουλειά όμως απέχει απο αυτά που μας έδιναν οι προηγούμενοι δίσκοι τους. Μέχρι τότε ‘‘δίδασκαν’’ ενώ εκεί φάνηκαν να ‘‘ακολουθούν’’. Το μόνο σίγουρο είναι πώς όταν εμφανιστούν παίζοντας τις πρώτες νότες του Creeping Death θα βρεθούμε σε άλλο γαλαξία…

Τους λατρεύω αλλά είναι άθλια αμερικανάκια πια.

Πόσο τραγικό και ειρωνικό ακούγεται τώρα το Sad But True… :wink:

Μπαααα.Ο μονος 100% Αμερικανος ειναι ο Hetfield…
Περα απο τη πλακα θα ηθελα να μου πεις συγκεκριμενους λογους για το οτι οι Metallica ειναι αμερικανακια για να μπορεσουμε να κανουνε μια κουβεντα της προκοπης. :slight_smile:

Θα αναφέρω μόνο έναν λόγο, δε χρειάζεται δεύτερος (αν και υπάρχουν πολλοί):

DVD Some Kind of Monster

ChrisP ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕ! :stuck_out_tongue: Kοιτα στο Some Kind of Monster εγω περνω τη μερια καποιου παντοτε και λεω π.χ μαλακια του Lars εδω,δεν επρεπε να το πει αυτο στον James.Tωρα αν εσενα σου τη σπανε οι καμερες εχω να σου πω οτι θελει πολλα κοτσια για να το κανεις.Και τα λεφτα για τη ταινια τα ειχαν ριξει οι ιδιοι επομενως φυσικο ειναι να θελουν να βγαλουν ενα Α κερδος.Ξερεις πολλους καλλιτεχνες που να μην τους ενδιαφερουν τα λεφτα?Παντως ειναι σεβαστη η αποψη σου και την αποδεχομαι. :slight_smile:

Πολλα κοτσια για να στησεις καποιες σκηνες και να τις βιντεοσκοπησεις? Λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει. Ενταξει θεοι οι Metallica αλλα δεν εχουν και το ακαταλογιστο.

Εγω το βλεπω απο αλλη οπτικη μερια.Το να θελαν να μαθει ο κοσμος τι περναγαν εκεινη την περιοδο της ζωης τους σου φαινετε απιθανο? :-k

Δεν υπήρχε κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να το κάνουν αυτό, το θεωρώ απόλυτη ξεφτίλα.

Το ότι κάθομαι και το συζητάω αυτό είναι επειδή είναι οι Μetallica αλλιώς ούτε καν θα ασχολούμουν, θα τους είχα διαγράψει.

Τα ίδια ισχύουν και για Ozzy.

Επίσης δε θεωρώ τυχαίο ότι έχουν αμφότεροι να βγάλουν καλό δίσκο σχεδόν 10 χρόνια. :wink:

Εγω πιστευω οτι βολευτηκαν κατα καποιο τροπο.Δεν εχουν αναγκη ουτε για λεφτα,ουτε για δοξα ουτε για τιποτα ενω παραλληλα εχουν ολοι οικογενειες και υποχρεωσεις.Τους δικαιολογω και δεν ξεχνω οτι ολες οι μεγαλες μπαντες εχουν βγαλει μετρια εως κακιστα αλμπουμ.

MASTER OF PUPPETS
…AND JUSTICE FOR ALL(ειδικα αυτο!!!)
BLACK ALBUM

Εννοείται ότι δεν περιμένω να βγάζουν πια γαμάτους δίσκους και να είναι όλοι τέλειοι.
Είναι απόλυτα λογικό.

Όπως έχω ξαναπεί περιμένω όμως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αξιοπρεπείς δίσκους ή μάλλον το ΑΠΑΙΤΩ εγώ αν δεν το απαιτούν αυτοί. :wink:

Δλδ και λογικά πάρ’ το.
Να βλέπεις αγαπημένη σου μπάντα σε reality;;;

[SIZE=“4”]Σε reality;;;[/SIZE]

Επιεικώς αίσχος.

Ναι, μου φαινεται απιθανο ο Ulrich να μην περναγε καλα και να ηθελε να το βγαλει προς τα εξω. Ισως σε συνδυασμο με τα φραγκα που θα τσεπωνε να ηθελε να δικαιολογησει τα αδιακαιολογητα (St.Anger). Και καλα κοιταξτε, ημασταν σκατα, ειχαμε προβληματα, πηγαιναμε σε ψυχολογο, ο Hetfield ελειπε κατι μηνες και δεν ξεραμε που ηταν (τρελη μουφα αυτο).

Επισης καποια σκηνικα στην ταινια με κανουν και γελαω. Πχ. η συζητηση Ulrich - Mustaine, οι φωνες του Ulrich στην μαπα του Hetfield, η δημοπρασια για την πωληση των πινακων ζωγραφικης (!) του Ulrich (και καλα εμπαινε στα 40 και ηθελε να αλλαξει σελίδα στη ζωη του). Εντακει λιγο έλεος και λιγος σεβασμος στου οπαδους που επι 25περιπου χρονια σας στρηριζουν.

Το μονο που θελω να πω ειναι να ειμαστε λιγο πιο αντικειμενικοι. Ολα αυτα που λεω δεν αλλαζουν το οτι ζω και αναπνεω για το Live της αλλης Τριτης. Ξερω τι θα δω και Ξερω πως θα γουσταρω…

Οk μαγκες αλλα ξαναλεω οτι δεν ειναι θεμα αντικειμενικοτητας αλλα η οπτικη που το βλεπει ο καθενας.Α,και αλλο ειναι το reality και αλλο να επιλεγεις σκηνες απο το στουντιο που βρισκεσε εκει για 5-6 ωριτσες. :wink:
Εdit:Διευκρινιζω οτι το ουτε κρυο ουτε ζεστη ειναι για αυτους που δεν τους κανει ιδιαιτερη εντυπωση η δισκογραφια των Metallica ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ