Ο Κιρκ ειναι ο αγαπημενος μου Μεταλλικα ρε.
(Πρεπει να επεξηγησω πως δεν ειρωνευομαι , αι γκεςς)
Ο Κιρκ ειναι ο αγαπημενος μου Μεταλλικα ρε.
(Πρεπει να επεξηγησω πως δεν ειρωνευομαι , αι γκεςς)
Να πω εδώ, γιατί κάπου ερωτήθηκα παραπάνω, το Load παίζει να είναι και το αγαπημένο μου Metallica. Για πολλούς λόγους, με πιο πιθανό το σενάριο που λέει ότι ήταν το πρώτο που άκουσα, όντας παιδάκι. Άρα, μου γεμίζει το μάτι. Είναι ένας από τους 3 δίσκους που θα έπαιρνα μαζί μου σε ένα ερημικό νησί. Δε με απασχολεί καθόλου ποιο είναι το καλύτερο παρόλαυτά, τα 7 πρώτα μου αρέσουν όλα εξίσου, το St. Anger το θεωρώ έκτρωμα, Death Magnetic και Hardwired τα θεωρώ παραπάνω από αξιοπρεπή.
@QuintomScenario τις αφίσες τις έχω στη ντουλάπα μου, στείλε μου διεύθυνση να στις στείλω, στο έχω ξαναπεί.
σε καποιο Live θα σε πετυχει το family … Να τις εχεις μαζι σου !
Αυτό κατά τη γνώμη μου μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στο impact που θα έχει ένας δίσκος πάνω μας ως ακροατές, fans κπ. Πάρα πολύ σωστό το point σου.
Μάλλον οφφτόπικ το παρακάτω ποστ αλλά δε θα είναι και το πρώτο, οπότε …
Σχετικά με καινοτομίες, πρωτοπορίες κλπ, αν με ρωτήσει κάποιος “πες μου έναν δίσκο που ήταν τόσο μπροστά από την εποχή του που καλά καλά ακόμα δεν τον έχει καταλάβει το κοινό” θα σκεφτώ λιγότερο από 2’’ πριν πω το Rage For Order.
Τι δόλωμα ρε παλικάρι, το μόνο που θα ήθελα και έχω γράψει 45 φορές είναι να μην με αναφέρει και να μη μου απευθύνεται συγκεκριμένο άτομο, γιατί πάντοτε γίνεται με δόλο, και εγώ ο ίδιος έγραψα να γίνει όποια αρρωστημένη κουβέντα θέλει να έχει ο άλλος πριβέ.
Έσβησα τα ποστς μου για να μην πρήζω όλους τους άλλους που κάθομαι και απαντάω χωρίς λόγο. Και προφανώς διαβάζω μόνιμα ένα σωρο ψέματα έκτοτε. Και φταίω εγώ που ακόμα 9 ώρες αφου εξαφανίστηκα παίζει τρελό σπαμ? Ε καπου φτανει
Κοιτάξτε και οι δύο… Πείτε ειλικρινά ότι ψήνεστε για λίγο τσακωμό, γιατί το συνεχίζετε non stop… Εγώ υπέρ είμαι απλά τσακωθείτε σε ένα άλλο topic, εγώ μαζί σας… Ακόμα και Power of love θα έβλεπα για τσακωμό τόσο υπέρ είμαι…
https://www.youtube.com/watch?v=4UC-Kpx3zfA
https://www.youtube.com/watch?v=YCiAtgZxJzI
https://www.youtube.com/watch?v=MnpjyNgzJ5Q
Χωρίς σχόλια…
Υ.Γ. Το τελευταίο δεν έχει παιχτεί λάιβ καν…;!
Διάβασες το ποστ στο άλλο θρεντ και κρύφτηκες σήμερα ε???
ναι ρε έχασε τον ύπνο του επειδή ξαναγύρισαν οι αμοιβάδες στο φόρουμ. μια στο άλλο θέμα και μία εδώ
Γυρίζοντας πάλι στο επίμαχο θέμα που ξεκίνησε με αφορμή την δήλωση του καθοδηγητή από το αμερικα, ποια είναι η επίσημη άποψη της οικογένειας τελικά. Είναι καινοτόμα τα Λοουντ και ρι λοουντ για το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Είναι μπροστά από την εποχή τους? Ποια άποψη πρέπει να υιοθετήσουμε και εμεισ που δεν μας έχει δεχθεί η οικογένεια στην μεγάλη της αγκαλιά? Είμαι το μαμά σεντ καινοτόμο και προγκρεσιβ (με την ευρεία έννοια του όρου)? Είναι το Μεμορι η αρχή για νέα είδη μουσικής έκφρασης?
Είσαι σπασαρχιδας μέχρι εκεί που δεν παει; έχει βαρέσει διάλυση αυτό το πράγμα που έχεις μέσα στο κεφάλι σου, ότι έχεις τελοσπαντων; είσαι πάνω από 12 ετων; γαμας καθολου;
Και το κυριότερο, υπάρχουν τελικά mods σε αυτό το φορουμ;
Αδερφέ ναι σε όλα. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει επίσημη θέση όποτε σταματώ και πιστεύω ότι θέλω.
Δεν θα σταματήσεις και το ξέρεις. Αφού δεν σε σταματούν αυτοί που υποτίθεται ότι πρέπει να το κάνουν, θα συνεχίσεις ακάθεκτος.
Να ρωτήσω, ποια η γνώμη σας για τα Loads?
Εχουν κανει κοσμο να πονεσει περισσοτερο απο καθε αλλο τους αλμπουμ. Πολυ κλαμα.
Καινοτομα.
Το load αρκετα καλο, το reload ψιλομαπα
Παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα για Maiden?
Reload πολύ καλό, ελαφρώς κατώτερο από τo Load.
Load ωραία τραγούδια πρωσωπικα μου αρέσει η αλλαγή που έκαναν μουσικά πάντα. Από reload και μετά αρχίζει η κατηφόρα