Έχουν επηρεάσει όλο το μεταλ, τι ερώτηση είναι αυτή;
Αλλά μην το πάμε στη κόντρα, καλύτερα να το κλειδώσουμε
Όχι να μην το κλειδώσουμε Να περιμένουμε την επίσημη γραμμή από αμερικα. Να ξέρουμε τι να λέμε στο φόρουμ.
Εγώ την βρίσκω εξαιρετική ερώτηση και καθόλου προβοκατορικη. Ας πάμε στο θρεντ τους να πούμε απόψεις
Και οι δύο μπάντες έχουν καταφέρει να έχουν τόσο προσωπικό ήχο και να επηρεάσουν κόσμο και κοσμάκη που φαίνεται λίγο… κάπως η ερώτηση αν έχουν καινοτομο δίσκο και οι μεν και οι δε.
[quote=“Rebel, post:12775, topic:3588, full:true”]
Τί είπατε; ΤΙ είπατε; ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;
Σα δε ντρέπομαι
Προδοσία αλά Λεβέντης mode
Όχι, αλλά είδα κάποιον να λέει ότι σας έβρισα και σας έκανα υποδείξεις τι να γράψετε, και σας ονομάτισε. Ε δε θυμάμαι να το έκανα αυτό και είναι κατιτίς άδικο.
Ο άγνωστος θα σου πει και εσένα το ίδιο. Βουλωστο επιτέλους.
50 ποστς την ώρα ρε, μιλάμε για αρρώστια…έλεος, νομίζετε ότι έχουμε τη διάθεση να μπαίνουμε εδώ μέσα και να βλέπουμε όλη την ώρα τη μιρλα σας; καταλαβαίνετε ποτε πρέπει να μπει ένα τέλος σαν ενήλικα άτομα;
Είτε έχεις δίκιο είτε άδικο -καρφί δεν μου καιγεται- υπάρχουν τα pm να κάνεις όσα ποστς θες και να πεις ότι θες στον QuintomScenario, όχι εδώ όμως, σεβασου λίγο τους υπόλοιπους.
Το αστειο ειναι πως δεν ειπα κατι στον Quintom, με καντηλιαζε ποση ωρα μονος του και τα ακουω εγω περι σεβασμου επειδη εσβησε τα καντηλια. Γαματε.
Και σκαει ο καθε πικραμενος να με καντηλιασει επιπλεον επειδη το εκανε ο ChiefMetallica και περιμενετε να μην απαντησω κιολας στις μαλακιες σας.
Μαλάκες για τον θεό όμως το έχετε γαμήσει το άθλημα…
Κάντε ένα τόπικ ρε μάγκες τάδε vs δείνα να τα λέτε…
Συνεχιζω να τασσομαι υπερ του πολιτισμου Και μ’ οποιον εχει διαθεση ετσι το κανουμε οπως εχει αποδειχθει.
Στην παρουσα εκρηξη εγραψα οτι το Load εγινε με το χρημα στο μυαλο ενω ειναι ωραιος δισκος, δεν υπεδειξα κατι σε κανεναν για το τι θα ακουει, πως θα γραφει, ουτε επιτεθηκα σε χρηστες. Οσο και να προσπαθειτε να πειστειτε για το αντιθετο επειδη καποιος εχει θεμα, δε θα ισχυριστω πως ειμαι ελεφαντας.
Ψαχτε για σακο του μποξ, για τον Unholy, για τραγια, οτι θελετε. Τ’ αρχιδια μη μου πρηζετε γιατι κατα βαθος κι εγω καμια μαλακια για μουσικη θελω να διαβασω/γραψω. Καποιος εχει στησει σταυροφορια να ξερασει οτι ψυχολογικο εχει σε nicknames. Ε, κι εγω βαριεμαι ρε φιλε, τι να πω.
Είτε έχεις δίκιο είτε άδικο, προσπάθησε να καταλάβεις ότι εδώ μπαίνουμε για τους Metallica, εγώ μπαίνω για να δω νέα, απόψεις, βίντεος για τους Metallica. Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας, δεν είναι δυνατόν να γεμίζουν σελίδες με την προσωπικη σας κόντρα. Δεν έχω κάτι εναντίον σου, απλά δεν με ενδιαφέρει, είναι δουλειά των mods αυτή, όχι δική μου.
Ο άλλος μπαίνει εδώ και 10 στα 10 ποστς του είναι για το “φαμιλυ”, τα ίδια και τα ίδια όλη την ωρσ, δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης παρά να σπάει τα νεύρα των υπολοίπων. Και οι mods ύπνο βαθύ…
Δε με αφορα τι κανει κανενας “αλλος”. Και δεν εχω προσωπικα με κανεναν εδω μεσα. Δε μπορω να το κανω πιο λιανα.
Αν τωρα επειδη καποιος χτυπιεται ψαρωνετε, φοβαμαι για την ψηφο σας.
Ντούντ απο τη στιγμή που σου πετάει δόλωμα και ψαρώνεις καλά να πάθεις και εσυ… Ποτέ δεν φταει μόνο ενας…https://www.youtube.com/watch?v=oQGJZCAKM1c
Αυτο το δεχομαι, μαλακια μου.
Απλα δεν εχω στο νου μου οτι καποιος θα μου επιτεθει αναιτια σε φορουμς και με πιανει στον υπνο και στα αντανακλαστικα.
είθε ο πλόυταρχος να φέρει ηρεμία σε αυτό το τόπικ
καινοτομος
Αντε, παω να κοπανησω μια για Μαντω να ηρεμισω. Δεσμευομαι να επιστρεψω με ψυχραιμη αναλυση στο θεμα:
“Τι χωρητικοτητα εχει ενα κινητο του Κιρκ;”
τον έχετε φάει τον άνθρωπο, φίλε ειλικρινά αν ήμουν κιρκ θα τους έβαζα να βάλουν ολόγραμμα μου στα λαιβ, μόνο μπάφους και σερφ γτχμ