Ειμαι ο πιο βολεμενος ανθρωπος σε αυτο το φορουμ αλλωστε, κοντευω να φαω μπαν επειδη δε συμφωνω οτι οι GSW ειναι η καλυτερη ομαδα στην ιστορια της γης και το Load τσαικοφσκι.
Κανενα ξεχεσμα δεν εφαγες, απλα επειδη βαρεθηκα τα ανελεητα ψεματα σου, εσβησα τα ποστς μου για να μην κουραζονται οι αλλοι που δε φταινε σε τιποτα να διαβαζουν ενα σωρο αηδιες εκατερωθεν. Συνεχισε με τα ψεματα σου, δε λες να το βουλωσεις το στοματακι σου και να το αφησεις το θεμα, παρολο που ειδες οτι σε αγνοουν ολοι. Αντε πες την τελευταια κουβεντα και προχωρα με την ζωη σου τωρα, πεφτω για υπνο, κανε οργια
Και για να συνεχίσουμε. Εποσ, κατουράει οτιδήποτε από το black και μετά. Ακόμα και τα καινοτόμα.
Ρε μαλακα ανθρωπε, δεν το αφηνεις ουτε εσυ. Αυτα που εσβησες ηταν χυδαιοτατα και ψεματα (οτι προσεβαλα τον Alejandro και το furor, οτι επιτεθηκα σε χρηστες, οτι τους ειπα αμορφωτους και οτι παριστανω τον σπουδαιο μουσικα, οτι πρεπει να ξερναω στο στομα μου με αυτα που γραφω, οτι οτι).
Ακους εκει “κανενα ξεχεσμα” ενω κατεβαζες γραμμες 3 ωρες για μενα. Τεραστιο ψεμα οτι δε θες να κουραζεις τους υπολοιπους οταν εισαι ικανος να κανεις πολεμο για μηνες με βαση ενα quote που θεωρησες οτι σου συνθλιβει την κοσμοθεωρια επειδη ειπα… Ωραιο το Load, εμπορικο. Αποψη ενος τυπου που ισχυριζεσαι πως δε σε ενδιαφερει. Και γαμηθηκες στο σπαμ. Ελεος καπου.
Φοβάται το μπαν γιατί μετά δεν θα έχει ζωή.
Τρομερο επιπεδο το φορουμ, αναμενουμε να φτασει στα load ο τυπας με τα τραγουδια να βγαλουμε γουστα!
Μην αγχωνεσαι, θα μας καντηλιασει και θα τα σβησει μετα.
Απαράδεκτοι και οι 2, ο καθένας χρησιμοποιεί το δίκιο του για να πει την τελευταία κουβέντα… χαλαρώστε ρε πούστη μου… αυτό το φουκαριάρικο το θέμα δεν μπορεί να κλείσει 1 μήνα σερί χωρίς να γίνει πουτάνα
Ο ενας θα φαει ban ομως μιας και δε βρισκεται ολη του η κοινωνικη ζωη εδω ωστε να του λενε αγνωστοι “βουλωστο επιτελους κι εσυ”. Φανι λιτλ θινγκς.
Δικος σας φιλος ειναι απ οτι εχω καταλαβει, αντι να χειροκροτατε το οτι κανει σαν μανιακος με καθε αναφορα που δεν εκθειαζει την αποψη του και να “μαλωνετε” οποιον επιλεγει να καντηλιασει καθε φορα, θα μπορουσατε να… ο γουελ, γαμησε το. Οπως ειπε κι ο Σαολιν, δικο του φορουμ ειναι, οποιος διαφωνει μαζι του προφανως δεν κραταει για πολυ εδω. Ενα φορουμ στα ωπα.
Το τοπικ της συναυλίας των manowar είναι όαση σε σχέση με αυτό
Τα περισσοτερα γουστα θα βγουν στο stanger. Εκει οπου θα ανακαλυπτει δεκαριά και ενδιαφεροντα σημεια και θα προτεινει να ακουσουμε την επανηχογραφηση με κανονικα ντραμς.
Προσωπικά δεν παίρνω θέση, δεν είδα καν τι λέγατε και δεν σε κατηγόρησα για κάτι
Απλά σκεφτείτε λίγο αυτό… Και εγώ και ο @Alejandro.m και ο @furor κ.α. διαφωνούμε με τη γνώμη των παιδιών
Είδες κανένα μας να βρίζετε με τον οποιοδήποτε;;;
Και μη με πεις φαμιλυ… Δεν ξέρω πως λέγεται το σκυλί του Χετφιλντ . Συν ότι γερνω ( αλλά δεν τον παίρνω λολ) προς Μεηντεν στη “ζυγαριά”
Έφυγες για μπαν.
εδω ξέχασαν να μπουν στο κομμάτι.
το κυκλοφόρησαν στο single του Nothing Else Matters.
To επίμαχο σημείο στο 04:40.
Ερώτηση στο τραπέζι: Όλοι παραδέχονται ότι το Kill 'Em All είναι καινοτόμο. Οι Iron Maiden έχουν καινοτόμο δίσκο;
Nαι το Somewhere
Όχι ρε συ, πάντα για τα μάτια του κόσμου κρατάνε 2-3 άτομα για να μη χτυπάει άσχημα
Όντως κι εγώ αυτόν λέω
Κάθε δίσκος των maiden μέχρι το seventh son δημιούργησε σχολή.
Τότε μάλλον θα φάω εγώ το μπαν. Και έλεγα ότι θα την γλίτωνα.
και εσυ εμεινες μεταξεταστεος.