Μetallica

Χμμμμμ δεν ειμαι σιγουρος. Νομιζω σε κατι φεστιβαλ του 2004-2006 το εχουν παιξει καταπληκτικα επισης.

Απο τα πιο πωρωτικα ριφφς των Metallica γενικα το συγκεκριμενο τραγουδι. Αν ηταν ολος ο δισκος σε τετοιο επιπεδο θα ηταν πολυ καλος.

Καλυτερη εκτελεση ευκολα:

2 Likes

Σε παρακαλω αφησε τα παντα στην ακρη και προχωρα σε αξιολογηση του σεν ανγκερ. Θα αφησεις εποχη .

3 Likes

Εννοειται παντα σε σχεση με αυτα τα δυο γιατι σε σχεση με αλλα συγκροτηματα το σενανγκερ ειναι πολυ μπροστα.

2 Likes

Ρε καθυστερημένε πανύβλακα, άποψη του είναι, πόσο μυαλό θέλει να το καταλάβεις? Πόσο μαλάκας μπορείς ακόμη να γίνεις ? Είσαι και γαύρος γαμώ το κεφάλι σου, 2 φορές μαλάκας.

6 Likes

Χρονο και ενεργεια σπαταλας μονο με το να ασχολεισαι μαζι του… Αστον να τσιμπαει σε ολα τα δολωματα, εχει πλακα. Βλεπεις οτι εγραψε την χαζομαρουλα του πριν 3 ωρες… δεν ασχοληθηκε κανενας μαζι του και εγραψε κι αλλη χαζομαρουλα πριν 1 ωρα… Τι να γινει συμβαινουν κι αυτα…

4 Likes

Ωραίο κομμάτι το ομώνυμο.Πάντα το γούσταρα.Είναι το μόνο που δεν χαντακώνεται από την αντιεπαγγελματική παραγωγή του δίσκου.Και live στο Μιλάνο ήταν ωραίο αν και το ‘σολο’ που έχει βάλει ο Hammet μέσα δεν νομίζω ότι του πηγαίνει ιδιαίτερα.Η υποβόσκουσα μελαγχολία στους στίχους και σε κάποια riffs, είναι αυτή που τροφοδοτεί τον θυμό του James, και είναι για μένα το highlight του τραγουδιού.

Κατά τα άλλα για το άλμπουμ έχουν ειπωθεί όλα κατά καιρούς,πιθανόν με καλύτερο ήχο να στεκόντουσαν και άλλα κομμάτια (πχ unnamed feeling) , όμως κρίνουμε με αυτό που έχουμε και αυτό δεν.

Επίσης ερώτηση προς πιο hardcore μέλη του family μας.Το θεματάκι που παίζει ο Kirk στην περιοδεία πριν το Nothing else matters, είναι από κάποια σύνθεση?

1 Like

Νομιζω οτι πρεπει να κρατησουμε ενα επίπεδο. Μια προταση εκανα, δεν εβρισα κανεναν, ποτε δεν εχω βρισει γιατι δεν εχω φυσικα αυτο το δικαιωμα γιατι δεν ειμαι στο φαμιλι οπως εσυ.

1 Like

Το επίπεδο έχει πάει περίπατο από τη στιγμή που δεν υπάρχει ignore list για να μπεις εσύ και οι όμοιοί σου. Επίσης ο matia δεν είναι φαμιλικός… αλλά πόσο να αντέξει και αυτός με την αποθέωση της βλακείας που αμολάς τόσο καιρό στο θέμα. Κατά τ’άλλα συνέχισε να τσιμπάς στο τυράκι… εδώ και μέρες 2-3 άτομα σε γλεντάνε κανονικά με αυτά που λένε περιμένοντας να πεις τη μαλακία σου. Αυτοί βέβαια το διασκεδάζουν… εγώ και ο matia ας πούμε όχι

5 Likes

Εγώ πάντως βαρέθηκα και το “τυράκι” και το “τσίμπημα”

1 Like

Δεν υπαρχει κανενα τυρακι ομως. Αγνοουμε το τρολλαρισμα και μεχρι να εξαφανιστει ακομα ενα τρολλ απλα απολαμβανουμε το ποσο ρομπα γινεται.

1 Like

Πριν μια ώρα δεν έγραψες ότι τσιμπάει σε όλα τα δολώματα;;;

2 Likes

Παιδια μειντεναδες ειναι μη δινετε σημασια σε ασχετους

Εχω αρχισει να πιστευω πτι ειμαι ανεπιθυμητος. Τζαμπα μου φαινεται λεω σε ολους τους γνωστους οτι τα λοαντς ειναι καινοτομα και το σεανγκερ υποτιμημενο διαμαντι που κατουραει δισκογραφιες.

1 Like

Μονος του τα δημιουργει, δε θα λογοκρινουμε εμεις τον εαυτο μας για καθε ηλιθιο στο φορουμ.

Και μονο η φαση “παιδια ισες αποστασεις, φταινε κι οι δυο πλευρες” που βγαζεις με το προηγουμενο σου ποστ ειναι λιγο απαραδεκτη κατα την γνωμη μου. Ισα κι ομοια το να συζητανε δηλαδη καποια ατομα για καποια μουσικη που γουσταρουν εδω μεσα, και το να ερχεται ενα τρολλ να προσπαθει να πουλησει εξυπναδα μετα απο καθε ποστ… μαλιστα.

1 Like

Προσωπικά μου αρέσει αρκετά, είναι από τα 2-3 κομμάτια του δίσκου που ακούω ευχάριστα

1 Like

Συγγνωμη αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι φταινε κι οι δυο πλευρες. Εισαι εμμονικος με την ταξη και εχεις αναλαβει μονος σου ενα ρολο να καθαρισεις το φορουμ απο “αμοιβαδες” απαντωντας στα παντα και πεφτοντας στο επιπεδο της “αμοιβαδας” στο λεπτο.

Δε θελω να τσακωθω εδω, αλλα το προβλημα ειν γενικο και οντως αν αγνοουσατε/με ενα-δυο πραγματα θα τελειωνε.

Πιο φάμιλυ ρε βόδι, εγώ κράζω μέχρι και το black album που είναι ιεροσυλία να το κράζεις αλλά λέμε τώρα, αλλά είναι άποψη μου. Δεν μπορείς να επιτίθεσαι στις απόψεις των άλλων, είναι σαν να με βλέπεις μπροστά σου και να με σπρώχνεις γιατί διαφωνείς μαζί μου, δεν καταλαβαίνεις οτι είναι αισχρό και αν δεν ήσουν online θα έτρωγες μπουκέτο? Πες την δική σου άποψη, δεν έχει σημασία αν έχεις επιχειρημάτα ή όχι. Η άποψη για μια τέχνη είναι προσωπικό γούστο όχι ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας, ήμαρτον δλδ.

6 Likes

Μη γραφεις παλι ψεμματα, γιατι κανω εμετο με καθε σου λεξη πλεον. Δεν απανταω στα 9 απο τα 10 ποστ του τρολλ.

Δε με ενδιαφερει ποιος γραφει και τι γραφει στο φορουμ, αρκει να μη μου απευθυνεσαι εσυ προσωπικα. Μπαινεις με στοχο να κανεις μπουρδελο το τοπικ, οπως μπαινει κι ο αλλος. Και το εχετε καταφερει κι οι δυο.

1 Like

Πλυνε δοντακια, βρωμαει η ανασα σου.

ΔΕΝ μπαινω με στοχο να κανω τιποτα μπουρδελο, ειναι ηδη μπουρδελο και καβλαντιζω με την κατασταση. Αλλα το προβλημα γεννηθηκε απο τη διαμαχη, οχι απ τους ‘κακους’.

“Δε θελω να τσακωθω εδω, απλα θα γινω παλι μπατσος με τους αλλους γιατι το τοπικ θελω να το κανω μπουρδελο και δε με αφηνουν καποιοι”

1 Like