Μetallica

Αφου μ εβρισες ρε μαν, το “κανω εμετο με καθε σου λεξη” δεν ειν κομψο. Και βρωμαει, πως να το κανουμε, τι απαντηση ηθελες σε αυτο; “αχου τι γλυκος;”

Ειπα με εγνοια οτι το προβλημα ειν η ταση για διαμαχη, δεν εβρισα καποιον πριν μου χωθεις. Ας μην το κανουμε παλι αυτο.

Να θυμηω στο δικαστηριο οτι ολα ξεκινησαν απο την αποψη μου για το load η οποια ειναι οτι ειναι οτι ειναι καλο αλμπουμ. Οτι χειροτερο μεχρι τοτε και οτι καλυτερο απο εκει και περα. Να θυμησω στους δικαστες οτι μετα η κατασταση βγηκε εκτος ελεγχου απο τον καθοδηγητη απο το αμερικα που αρχισε τις γνωστεα ιστοριες.

1 Like

Ισως αν δεν ηθελες να κανουν εμετο με αυτα που γραφεις, να μην γραφεις ψεμματα για αλλαγη? Λεω εγω τωρα. Εσυ μου απευθυνθηκες και με προβοκατορικη διαθεση, οπως σε καθε σου ποστ. Ειτε σταματα να γραφεις σε τοπικ το οποιο δε σε ενδιαφερει, ή μεινε αμετοχος απο θεματα που δε σε αφορουν.

1 Like

Δεν εγραψα ψεματα, εγραψα την αποψη μου, τσακωνεστε ολη την ωρα εδω, ο ενας προκαλει ο αλλος απανταει.

Δεν ηρθα προβοκατορικα, ηρθα φιλειρηνικα, εχεις μια ταση να διαβαζεις ετσι. Δικο σου προβλημα ειναι αυτο, οχι δικο μου.

Ψεματα ειναι ας πουμε το “τον αγνοουμε ολοι”.

Όλα αυτά εγώ ε;; Ουαου

Εντάξει, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο στο θρεντ που εν δυνάμει μπορεί να προκαλέσει κάποιο τρολλ και να χαλάσει η ροή του θέματος. Μόνο οι άλλοι φταίνε, στον ύπνο μου θα τα είδα

2 Likes

Ναι, βλεπω ποσο αναφερεσαι στους Metallica και στην μουσικη τους σε ολα τα ποστς εδω στο τοπικ :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

Καθε σου ποστ και συσταση για συμπεριφορα σε αλλους χρηστες.

Ισως δεν το εχεις καταλαβει, αλλα δε θελω μπατσο. Και 1000 φορες να μου γραψεις τι πρεπει να κανω και τι να μην κανω σε ενα τοπικ για μια μπαντα που εγω και αλλοι 20 αγαπαμε και θελουμε να μιλαμε για αυτην, δε θα σε ακουσω, και θα γραψω και θα πω οτι γουσταρω απο την στιγμη που δεν ασχολουμαι με αλλους χρηστες που μπαινουν μονο για να τρολλαρουν και να κανουν συστασεις. Ειναι περιπου η 7η φορα που σου λεω να μην μου ξανααπευθυνθεις γιατι ξερω ποιος εισαι και τι ακριβως θελεις να κανεις εδω μεσα, το οποιο ειναι να κανεις μπουρδελο το τοπικ. Προφανως δεν εχεις σκοπο να σταματησεις. Αλλα καθε φορα θα λαμβανεις την ιδια απαντηση.

Αν καποιος προκαλειται επειδη σε αλλους αρεσουν μουσικες που δεν αρεσουν στον ιδιο, ναι μαλλον στον υπνο σου τα ειδες.

2 Likes

Δεν υπάρχει μόνο “άσπρο/μαύρο” και “ίσες αποστάσεις”, πάντως.

5 Likes

Δεν ηρθα να κανω τον μπατσο, ειπα -για αλλη μια φορα- οτι προκαλουν κι οι δυο πλευρες και το γουσταρετε εξισου.

Δε μπορω να σε μαθω να διαβαζεις στα 50.

Στο παρον τοπικ υπαρχει δυστυχως απο μερικους. Ειναι ρομαντικη η ιδεα του “ολοι μαζι τα φαγαμε”, οπως ας πουμε και αυτο:

37 ειμαι και διαβαζω μια χαρα. Αυτος που δεν διαβαζει εισαι εσυ. Μη μου απευθυνεσαι, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις? Σε εχω γραμμενο και η υπαρξη σου ως ανθρωπος μου ειναι αδιαφορη. Δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις κατι τετοιο.

1 Like

Δε με εχεις γραμμενο, προφανως θες να με βριζεις για να νιωσεις κατι.

Σου εχει περασει ποτε απ το μυαλο οτι αγαπω τους Μεταλλικα και θελω να διαβασω κανα σχολιο/δω βιντεακι/κανα νεο, και μου το γαματε κι εμενα κι οταν μου το γαματε γραφω;

Ο μπατσος ειναι αυτος που μου λεει “μη διαβαζεις εδω που δε σ ενδιαφερει”.

“Όλοι μαζί τα φάγαμε” δε σημαίνει ότι φάγαμε και όλοι το ίδιο.

Προσπαθήστε λίγο να κρατήσετε ένα επίπεδο - εντάξει, πλην του τρολλά.

1 Like

Αφου ειμαστε εμετικοι ρε Παντελο, τι επιπεδο να κρατησουμε οι αμοιβαδες που προκαλουν εμετο στο στομα σας και ξερατα και σκατα;

Καλός είσαι και του λόγου σου.

1 Like

Οχι που δε θα την πληρωνα εγω :wink:

Σκουπισου κι εσυ μη μου βρωμας.

Μπορείς να θεωρείς ότι είσαι θύμα, δε θα σου αλλάξω εγώ τη γνώμη (όπως και σε κανέναν).

Τα λέμε όταν την ξαναπαλέψετε.

3 Likes

Θυτης ειμαι ρε, περιπου 60 εμετοι εχουν προκληθει εξαιτιας μου τα τελευταια 5 λεπτα.

Μπερδεψα που βαζω το δαχτυλο, συμβαινει!

Αντε παλι με τα ψεματα. Παθολογικο ισως πλεον το θεμα. Δε σε εβρισα. Σου ειπα να μη μου μιλας.

Δε σου εγραψε κανενας να μην γραφεις εδω, σου ειπα οτι προφανως δε σε ενδιαφερει το θεμα, αλλιως θα εγραφες και τιποτα για την μπαντα που τοσο αγαπας.

Καλα εσυ μπορει να εφαγες δεν ξερω. Εγω δες εφαγα τιποτα, μπαινω σε ενα τοπικ ποσες μερες τωρα, τρωω συγκεκριμενες ειρωνειες και απαντησεις απο το τρολλ και απο αλλους, αγνοω τις 9, δινω σημασια στην 1, και καθομαι τωρα να διαβαζω κιολας οτι φταιω κιολας για το επιπεδο, επειδη ενας ηλιθιος δε μπορει να χωρεσει στον εγκεφαλο του το οτι καποιος ανθρωπος στον κοσμο μπορει να γουσταρει αλλες μουσικες απο οτι αυτος. Και να ερχεσαι τωρα να μας λες οτι φταιμε εμεις κιολας που απαντησαμε στο 1 στα 10…

Οκ ενταξει. Σορρυ ε, δε θα το ξανακανω, θα αφησω το καταπληκτικο επιπεδο του παροντος τοπικ σε αυτα τα δυσθεωρητα υψη που βρισκεται αν δεν γραφει το φαμιλι.

1 Like

Ειδα κι εσας ρε μαγκα που την αγαπατε τι καλα που γραφετε.

Καλά τώρα καμία σχέση οι ‘ευθύνες’ του Quintom με αυτές του καθυστέρα.Ο Q έχει κάτι χρόνια να γράψει προκλητικά.Κύριος είναι στο τοπικ και όλοι όσοι αγαπάμε την μπάντα γουστάρουμε με το αφιέρωμα του για τα τραγούδια.

4 Likes

Δηλαδή θεωρείς ότι το “πόνος στο μη φαμιλυ” με φατσούλα με γλώσσα έξω ήταν δόλωμα για να τσιμπησει κάποιος; Εγώ εξίσου κάνω την πλάκα μου και με το φαμιλυ πάντως με την ίδια ατάκα. Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει το ύφος μου.
Πάντως ξεκάθαρα αν κάποιος δεν γουστάρει δεν μπαίνει. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να σχολιάζει επανειλημμένα ο κάθε ο saolin πόσο δεν του αρέσει το st. Anger πέρα από το να σπάσει μπάλες; Από την στιγμή που προκαλεί κι αυτός θα τα ακούσει με τη σειρά του . Ας κάτσει σοβαρά να πει τη γνώμη του να τελειώνουμε.

5 Likes