Ποιο cover που εχουν κανει οι metallica σας αρεσει? Το Blitzkrieg,το Sabbra Cadabra απο sabbath μου αρεσει αλλα και το astronomy ειναι καλο.
Die die my darling εννοείται και εύκολα.
Σχεδόν όλα, αλλά θα επανέλθω με μέγκα ποστ για τους Metallica το βράδυ.
Αυτό και Am I evil?.
Οι διασκευές των Metallica φανερώνουν πόσο μεγάλη μπάντα είναι.
Αγαπημένες οι
It’s Electric
Sabbra Caddabra/National Acrobat
Astronomy
Die Die My Darling
Blitzkrieg
Am I Evil
Green Hell
Πρώτη και καλύτερη πάντως:
SO FUCKING WHAT
Small hours, the wait, last caress/green hell, breadfan και the prince.
Αφού όμως οι Μετάλλικα παραδοσιακά κάνουν φοβερές διασκευές, τo πραγματικό ερώτημα είναι όμως ποια δε μας αρέσει.
Νομίζω οι χειρότερές τους είναι το Whiskey in the jar και το Εcstasy of gold (πρόσφατη)
Για μένα η χειρότερη είναι το Astronomy. Ίσως εξαιτίας της τελειότητας που είναι το original.
Μετά από το die die εγώ βάζω Loverman. Και κομματάρα και επιτυχημένη διασκευή.
αυτές που δεν μου αρέσουν είναι στους Motorhead. Καθόλου όμως.
Α! και το 53rd and 3rd δεν τους έκατσε καθόλου, ούτε κάν.
Για μένα η καλύτερη είναι το turn the page, άψογη διασκευή με προσωπικό στυλ.
Και το So What ΓΑΜΑΕΙ
BREADFAN.
Εμένα γενικά οι διασκευές σε Ramones δεν μου κάθησαν ποτέ καλά. Και στους Motorhead είναι ψιλομέτριες, αλλά γενικά στις διασκευές δεν παίζονται!
Mαζί σου. :!:
Τρίβια: στη μέση το κομμάτι αν θυμάστε έχει ένα σημείο με ακουστικές, το οποίο ξεπατικώθηκε πανέμορφα στο μεσαίο μέρος του Phantom Lord.
Με μία λέξη Λεφτάλικα :lol:
Παλιο,πολυ παλιο…:roll:
εγω ψηφιζω το am i evil για καλυτερη διασκευη και απο κοντα turn the page και die die my darling
sabbra caddabra/national acrobat
whiskey in the jar
turn the page(δεν ηξερα οτι ηταν διασκευη:roll:)
Tρομέρες δισκευές, κατά σειρά:
Die die my darling
Whiskey in the jar
Last caress
So What
αλλά και πάρα πολλές άλλες…
Turn The Page, Stone Cold Crazy, Strange World, So What (φυσικα!)
Αν παρατηρησει κανεις τις αποψεις οπαδων των metallica κατα καιρους θα δει οτι για το black album δεν υπαρχει και η καλυτερη αποδοχη,αυτο ειναι καπως περιεργο μιας και το black σαν συνολο ειναι ενας πολυ καλος δισκος,
κομματια υπερκλασσικα οπως ,
Enter Sandman,Wherever I May Roam,The Unforgiven,Sad But True,Nothing Else Matters,My Friend Of Misery,Of Wolf And Man.
Πολλοι το κατηγορουν γιατι οπως λενε ηταν η αρχη της κατηφορας για τους metallica,οτι ηταν πολυ εμπορικο και τεσπα σε σχεση με τα προηγουμενα album νομιζω οτι δεν εχει την αντιμετωπιση που του αξιζει.Πιστευω οτι το black παρολο που οντως εχουν αλλαξει τον ηχο τους ειναι κατι παραπανω απο ενα απλα καλο αλμπουμ.
Χιλιοσυζητημενα πραγματα βεβαια…
Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι αυτός ο δίσκος αρέσει στο 99% των μεταλλάδων! ΑΛΛΑ όλοι οι τρου και καλά οπαδοί δεν το παραδέχονται επειδή είναι εμπορικό και τρίχες κατσαρές. Ακόμα και όλα τα συγκροτήματα να ρωτήσεις θα έκοβαν και το ένα τους χέρι για να το έχουν στην δισκογραφία τους. Θέλεις από άποψη ήχου και όγκου? Θέλεις από άποψη εμπορικής απήχησης, θέλεις από το πόσους επιρρέασε? Και μόνο που τα περισσότερα ροκ κλαμπς παίζουν κομμάτια από αυτόν τον δίσκο λέει πολλά.
Μάλλον είναι της μόδας να κράζεις αυτόν τον δίσκο, αλλά και πάλι δες την θέση που πήρε στο δημοψήφισμα του Hammer και θα καταλάβεις(πέμπτη σε σύνολο διακοσίων).