Αντε, οριστικο logout. Πολυ κακο εκανα στη φαση μου για ενα ακρως φασιστικο και αρχηγοκρατουμενο φορουμ, θα σας παρακολουθω στα επομενα κυνηγια μαγισσων σας.
Βιβα λα μεταλ.
Αντε, οριστικο logout. Πολυ κακο εκανα στη φαση μου για ενα ακρως φασιστικο και αρχηγοκρατουμενο φορουμ, θα σας παρακολουθω στα επομενα κυνηγια μαγισσων σας.
Βιβα λα μεταλ.
Fixxxed !
Μαζί με την τριάδα Outlaw, Bleeding me και Fixxxer για μένα, κερδίζει πολύ κόσμο λόγο του φοβερού climax α λα Sanitarium, One.
Στην πρώτη ακρόαση το Dream No More με πήγε κατευθείαν στα Λόουντς. Tα υπόλοιπα όχι τόσο σαν ήχος. Με ίδια παραγωγή πιθανόν το πρώτο μισό του δεύτερου CD να χωρούσε αυτούσιο.
Για εμένα αν το έβαζα κάπου ανάμεσα στις περιόδους της μπάντας θα ήταν μεταξύ AJFA και Black Album. Σαν ένα πιο μεταβατικό άλμπουμ δηλαδή. Προφανώς όμως έχει στοιχεία από όλες τις περιόδους της μπάντας. Ακόμα και από το ΚΕΑ.
ΥΓ: Μην ξεμουνιάζετε το τοπικ, αγνοήστε και πάν’ τε παρακάτω
είμαι ανοιχτά μεηντενας
Αυτο βασικα, δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι?
Μπαινω και βλεπω 100 νεα ποστ απο χτες το βραδυ που ειχα ξαναμπει, θα την εχει κανει λαστιχο ο καραγκιοζης με τον χαμο που προκαλεσε…
Εγω στην λιστα με τα υποτιμημενα εβαλα Bleeding παρ’ολο που δεν το θεωρω τοσο υποτιμημενο, καθαρα μπας και το βαλουνε μονιμο στα σετ τους, αν ψηφιζα κανονικα και εγω για Unnamed Feeling θα πηγαινα λογικα, αν και το Outlaw Thorn και το Fixxxer ειναι πολυ δυνατα σε αυτην την κατηγορια επισης.
Μας είπαν και φασίστες επειδή δε θέλουμε να διαβάζουμε 24/7 toxic τρολλαρισμα, μαλιστα…
@Alejandro.m το ότι οι κιθάρες έχουν τον ήχο που έχουν στο HTSD μικρή σημασία έχει για την σύνθεση και αυτό που βγάζουν τα τραγούδια εν προκειμένω. Now that we’re dead, Dream No More, ManUNkind, Am I Savage, Here Comes Revenge ακόμα και με τον ήχο που έχουν χωράνε σε οποιοδήποτε από τα Loads… Και πιθανότατα και το Confusion, περισσότερο όμως στο Reload
Sxetika me ta ypotimimena…gia kanena logo i triada bleeding me-fixxxer-outlaw torn, exoun parei ti thesi pou tous armozei sti syneidisi tou kosmou,poly psila diladi. To prwto pou mou erxetai sto myalo san underrated einai i tragoudara wasting my hate. Sorry gia ta greeklish
Πες τα ρε παιχτη.
Νομιζω οτι το Fixxxer ειναι λιγο ξεχασμενο, ασε που ο πιο πολυς κοσμος εχει εκτιμησει το Load αλλα το Reload παραμενει λιγο παρακατιανο.
Δεν παρακολουθησα ολη τη συζητηση, βαριεμαι τα τρολ που ακολουθουν τον @QuintomScenario. Αλλά το γεγονος πως ο μαστειν εχει καρκινο και η μπαντα δεν εβγαλε μια ανακοινωση εστω για τα τυπικα, καπως ασχημα χτυπαει. Δε διαφωνω πως μπορει να το εχουν κανει σε προσωπικη συνομιλια, αλλα διαολε, τους εγραψε τους 4 πρωτους δισκους (ενταξει, στα σοβαρα, μονο τον πρωτο)
Έπρεπε να πουν κάτι, όλοι έχουν πει . Ιδιαίτερα απο τον Lars περίμενα κάτι. Πολύ πιθανό να έχουν μιλήσει τηλεφωνικά αλλά στον κόσμο αφήνει ερωτηματικά.
Ποσο μαμαει θεε μου. Εχει ανετα θεση στο master.
το γεγονός ότι δεν βγήκε κάτι πρός τα έξω, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν μιλήσει. Έτσι και αλλιώς, Mustaine και James/Lars έχουν καλές σχέσεις μετά απο το 2003.
ειναι ακομα πολυ μπροστα απο την εποχη του το ριλοαντ. Σε 10 χρονια θα αναγνωριστει και αυτο πιστευω. Τι λετε; Θα ηθελα την γνωμη σας;
Εεεεεεμ δεν είναι όλοι έξυπνοι να το εκτιμήσουν αμέσως (22 χρόνια για κάμποσους είναι σίγουρα “αμέσως”).
Είναι πολύ σύνηθες το narrative που το θέλει να είναι απομεινάρια του Load, άσχετα αν είναι παντελώς άκυρη αυτή η οπτική. Έχει μέσα κάνα 2-3 πιο αδύναμες στιγμές (Bad Seed, Attitude) αλλά νομίζω συνολικά είναι πιο συμπαγές από το Load. Απλώς δεν έχει όσες κορυφές έχει το Load, και είναι λίγο πιο δυσπροσιτο. Ακόμα 2019 έχουμε οκ…
Ας την παρουν και στα setlists…
Εδω επετρεψε μου να διαφωνησω
Δηλαδή αν κάποιος δεν ξέρει τους Μετάλλικα και θέλει ρε παιδί μου ένα πωρωτικό ριφφ για να καταλάβει γιατί γίνεται τέτοιος χαμός από τους άπλυτους μεταλλάδες για αυτόν τον Χέτφιλντ, θα του πεις “άκου αυτό αδερφέ να γουστάρεις τη ζωή σου, από τα πιο πωρωτικά ριφφς τους γενικά” και θα του βάλεις…το σενάνγκερ, ναι;