απο μεταλλικα, μονο το φορ χουμ δε μπελ τολς μου αρεσει. δεν με εμπνεουν. μου φαινονται ολα ιδια και μονοτονα. ειδικα το μαστερ οφ παπετς. ολη την ωρα Masterrr Masterrrrr. ε σου σπαει τα νευρα.
Υς. ναι ξερω, θελετε να με δολοφονησετε οι πιο πολλοι
απο μεταλλικα, μονο το φορ χουμ δε μπελ τολς μου αρεσει. δεν με εμπνεουν. μου φαινονται ολα ιδια και μονοτονα. ειδικα το μαστερ οφ παπετς. ολη την ωρα Masterrr Masterrrrr. ε σου σπαει τα νευρα.
Υς. ναι ξερω, θελετε να με δολοφονησετε οι πιο πολλοι
αδικο θα χουν?
Ναι. Γούστα είναι αυτά. Καλά κάνει και τα χώνει. Αλλιώς ας μετονομάσουμε το θρέντι σε ‘‘Metallica Appreciation Thread’’.
Καλά κάνει και τα χώνει επειδή οι Metallica λένε όλη την ώρα Masterrrrr Masterrrrrr?
απλα μου φαινεται πως κατανταει κουραστικο. Αλλα γουστα ειναι αυτα. και σενα μπορει να μην σου αρεσουν οι Blind Guardian, δεν θα σου πω τπτ
E ναι, ειδικά εκεί που λέει Mirrorrrrr Mirrorrrrrrr μου έρχεται να αυτοκτονήσω!
Δεν το λεει 100 φορες
:lol::lol:
Καντους, δυο…
Τους μισω! :?
:papas:
οπως λενε πολλοι ειναι πολυ εμπορικοι για να τους ακους πια:lol:
Καποιοι τους κατηγορουσαν καποτε και ακομα το κανουν επειδη βγαλανε λεει το nothing else matters,και το unforgiven και επειδη με αυτα τα κομματα εγιναν γνωστοι και σε εκτος metal χωρου κοινο και απο τοτε ακουγανε metallica ολοι λογω nothing else matters και unforgiven.8O
Ειναι ξες κατι τυποι που οταν τους ρωτησεις τι μουσικη ακουνε θα σουν πουν ενα σωρο μπαντες που δεν τις ξερει ουτε η μανα τους,ειναι οι λεγομενοι δηθεν ψαγμενοι και δηθεν αντιτρεντυ.
Αν μπεις σε ενα φορουμ,σε ενα τσατ κλπ και συζητησεις για μουσικη γενικοτερα και συγκεκριμενα για ροκ/μεταλ κ σε ρωτησει καποιος “ρε φιλε εσυ τι μουσικη ακους?”,θα πεις εσυ ακουω αυτο εκεινο ταλλο ξερω γω,και στο τελος “ε να και λιγο metallica”, θα παρεις ως απαντηση “ΦΛΩΡΕ”.:roll:
Εδώ πολλοί τους κατηγόρησαν όταν έκαναν το Fade To Black και γενικότερα τον Ride δίσκο γιατί απαρνήθηκαν τον “ατόφιο” bay area thrash ήχο.
Aμα δεν αρεσουν σε καποιον οι Μetallica τοτε πιθανοτατα δεν θα του αρεσει το heavy metal γενικοτερα γιατι οι Metallica ειναι συνωνυμο πλεον περιπου εδω και 30 χρονια με το μεταλ, το 80%-90% των συγκροτηματων που παιζουν τετοια μουσικη τους εχουν για προτυπο οποτε μοιραια αν καποιος απεχθανεται τους Metallica θα τους ακουει πιθανον σε κακες αντιγραφες αλλων συγκροτηματων.
Και για να μην θεωρηθω φανμποης (αν και μου αρεσουν πολυ),συγκροτηματα οπως Metallica, Black Sabbath, Megadeth, Pantera, Slayer, Sepultura, Αnthrax, ειναι αν μη τι αλλο ενα σκαλι πιο πανω απο ολα τα αλλα που παιζουν ιδια η παραπλησια μουσικη ειτε λογω διαρκειας στο χωρο ειτε γιατι εχει βγαλει το καθενα απο αυτα τουλαχιστον εναν υπερκλασσικο δισκο που θεωρειται σταθμος για το ειδος τους.8)
:lol::lol::lol:
Δηλαδη το Load, το Reload και το St.Anger που περιλαμβανονται σε αυτα τα ‘‘30 χρονια’’ ειναι τα συνωνυμα του heavy metal, που αν δεν μας αρεσουν αυτα δεν μας αρεσει και το heavy metal γενικοτερα ε ?? :lol:
[SIZE=“2”]FAIL[/SIZE]
Τα προηγούμενα όμως? Αν και εγω δεν θεωρώ ότι οι Metallica είναι συνώνυμο του metal γενικότερα.
Του αμερικάνικου ίσως.
Σορρυ αλλα τι γραφει διπλα σε αυτα [SIZE=“7”]METALLICA[/SIZE]
οι οποιοι εχουν βγαλει τα Kill 'Em All, Ride the Lightning, Master of Puppets, And Justice for All, Metallica…
τα οποια προφανως ειναι καραμεταλ.
Δεν κρινουμε εναν καλλιτεχνη μονο απο 2-3 δισκους αλλα συνολικα τι εχει προσφερει…
Αν πουμε για τα 4 πρωτα των Metallica, θα πρεπει να συμφωνησουμε οτι και για τα 4 πρωτα των Manowar, το ιδιο πραγμα ισχυει.
Δηλαδη, αυτο που ειχε ειπωθει ξανα, οτι δεν μπορει να λες οτι ακους Heavy Metal και να μην σου αρεσουν οι Manowar των 80’ς. Ε, αμα το δεχτουμε αυτο για τους Metallica πρεπει να ισχυει και για αλλες μπαντες.
Αν και για να ειμαστε σωστοι η λεξη ‘‘αρεσουν’’ πρεπει να αντικατασταθει απο το ‘‘παραδεχεσαι’’ και ‘‘εκτιμας’’.
Δηλαδη ειναι κατανοητο καποιος που γουσταρει περισσοτερο κλασσικο heavy metal, power metal και epic metal, να μην ξετρελενεται για τους Metallica, οπως και καποιος θρασας να μην κοβει φλεβες για Manowar.
Το βρισκω κατανοητο.
Η λεξη κλειδη ομως που ανεφερα ειναι η εκτιμηση και ο σεβασμος.
Καλα ρε faid85 ποσο κολλημα εχεις ???
Επειδη γραφει πανω σε αυτα τη λεξη[SIZE=“3”] METALLICA[/SIZE] θα πρεπει με το ζορι να τα αποδεχτουμε ως δισκαρες και να τα προσκυναμε ??!! #-o:lol:
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ τι ακουμε…:?
Μα είναι δυνατόν κάποιος να ακούει metal και να μην σέβεται τη μουσική των Manowar?