Μetallica

Εσυ θα μου πεις…:roll::slight_smile:

Αυτο ακριβως!:wink:

Δεν είναι.

Μαλλον δεν καταλαβες το ποστ μου, εννουσα τι εχουν προσφερει στη μουσικη οι Metallica οχι επειδη ανεφερεται το ονομα τους απλα…αλλωστε απο τους συγκεκριμενους δισκους πολυ λιγα τραγουδια μου αρεσουν.

Kαι η avril lavigne ενα φεγγαρι τραγουδησε το fuel τι να κανουμε τωρα δλδ να σκισουμε το μαγιο μας?:stuck_out_tongue:

Λοιπον, να πω με ενα μικρο και ουσιωδες ποστ την γνωμη μου για την μπαντα.

Οι Metallica μου ειναι αδιαφοροι, και θα ελεγα οτι μου ειναι και λιγο αντιπαθεις.
Ψηφισα ‘‘ουτε κρυο ουτε ζεστη’’ (απ’οτι βλεπω πριν απο δυο χρονια) εχοντας μια ροπη προς την τεταρτη επιλογη λογω της αντιπαθειας που ανεφερα καθως με ενοχλει το attitude που βγαζουν και γενικοτερα πραγματα στην πορεια τους στο χωρο.

Ο ΜΟΝΟΣ δισκος που αναγνωριζω και αποδεχομαι ως ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ειναι το Ride The Lightning.
To προσκυνω.

Απο εκει και περα τα υπολοιπα τα θεωρω
ειτε απλα πολυ καλους δισκους (Master, Justice)
ειτε απλα καλους δισκους (black album, Kill’em all)
ειτε μετριους ως κακους (ολα τα υπολοιπα)

Τελος πιστευω οτι το Master Of Puppets ειναι ισως το πιο υπερεκτιμημενο album ολων των εποχων.

ναι αλλα καποια πραγματα δε πρεπει να λεγονται για τα 2 καλυτερα τους αλμουμ(master,justice)…

ΥΓ.σεβαστη η γνωμη σου για το μαστερ αλλα ηθελα να την σχολιασω

Πώς αλλάζει ο άνθρωπος. :lol:

Ναι ρε φιλε !!:lol:#-o

Εκανα ενα search να δω αν ειχα γραψει στο θρεντ αυτο, και μου επεσαν τα μαλλια με αυτα που ειδα οτι εγραψα πριν απο 2 χρονια. :-k:D

Παιζει να ακουγα αρκετα εκεινο τον καιρο, και επηρεαστηκα μαλλον, καθως πριν απο 3-4 χρονια τα ιδια με τωρα θα εγραφα. :wink:

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ καλλιτεχνης-συγκροτημα που να αρεσει (ειτε απο αποψη σεβασμου ειτε γουστου) σε ΟΛΟΥΣ…αλλοι αρεσουν σε πολλους και αλλοι σε λιγους. Απλα τα πραγματα.

υπερεκτιμημενο το αλμπουμ που διαμορφωσε το μεταλ απο το 1986 και επειτα???

Πρωτον το μεταλ απο το 1986 και μετα δεν βασιστηκε ουτε διαμορφωθηκε σε εναν μονο (οποιονδηποτε) δισκο ουτε κατα διαννοια. Τοτε καθε μερα, που λεει ο λογος, εβγαιναν ιστορικοι και σπουδαιοι δισκοι οπως αποδειχθηκαν στην πορεια.

Υπερεκτιμημενο το θεωρω καθαρα για το μουσικο του κομματι και οχι για την επιδραση ή τον αντικτυπο που ειχε στην εποχη του.
Αυτη η σημασια που ειχε στην εποχη του δεν αμφισβητειται.
Οι επιφυλαξεις μου ειναι το κατα ποσο το μουσικο περιεχομενο του αξιζει αυτη την δημοτικοτητα.

Αξίζει λίγο παραπάνω είναι η αλήθεια.

Δεν θα σχολιάσω τα προηγούμενα που έγραψες, καθένας με τις απόψεις του.
Για το τελευταίο όμως… στον πλανήτη Metallica τέτοια δήλωση θα ισοδυναμούσε με θανατική καταδίκη (κι εγώ θα έδινα την εντολή) :stuck_out_tongue:

Εγω ομως ειμαι απο αλλον πλανητη.
Στον δικο σου πλανητη ουτε για διακοπες δεν θα ερχομουνα.

:stuck_out_tongue:

δηλαδη τι εννοεις?
οτι υπαρχει αλλος δισκος των metallica που αξιζει αυτη την προβολη
ή
οτι υπαρχει καποιος αλλος δισκος απο αλλη μπαντα που θα πρεπε να ειχε αυτην την προβολη?

Kαι τα δυο που λες εννοω.

Και ποιος ειναι αυτος ο δισκος?:-k ετσι ρωταω απλα για να τον μαθω κι εγω αμα δεν τον ξερω ηδη.:stuck_out_tongue:

Μα καλα τι συζηταμε τοση ωρα ??

Δεν διαβασες τα προηγουμενα ποστ μου ??

Προφανως το Ride The Lightning ειναι η απαντηση μου στο πρωτο σκελος της ερωτησης του signal.

Εγω ρωταω για το δευτερο σκελος της ερωτησης του signal.:stuck_out_tongue: