Μetallica

Απειρα ειναι.

Δεν εχει νοημα να ξεφυγουμε ομως, γιατι εκει θα μπλεξουμε με ορους promotion, προβολης, ιστορικων συγκυριων και διαφορων ακομη παραγοντων που διαμορφωνουν τη δημοτικοτητα ενος δισκου.

Άσε που ο faid θα μπλέξει τις πωλήσεις πάλι οπότε πραγματικά δεν έχει κάποιο νόημα.

Εντάξει ρε παιδιά, μη χαλιέστε, μόδα είναι θα περάσει. Τι να κάνουμε, η μόδα επιτάσσει τώρα να μην ακούς METALLICA. Όποιος τους ακούει είναι τουλάχιστον φλώρος. Τι να κάνουμε θα το δεχτούμε κι αυτό. Άσε βέβαια που οι περισσότεροι που τους κράζουν, στο σπίτι στα κρυφά, λιώνουν τους δίσκους τους. Αλλά αν το παραδεχτείς είσαι φλώρος.
Να δω τι θα κάνουν. όταν σε μερικά χρόνια η μπάντα δεν θα υπάρχει, και θα χει πάρει οριστικά την θέση της στην ιστορία, μια θέση που θα ναι δίπλα στους black sabbath (βάλτε και όποιους άλλους θέλετε) και θα ναι ιεροσυλία να τους κράξει κανείς. Οι ιδιοι τότε θα λένε πάντα τους ακούγαμε πάντα τους λατρεύαμε, μ αυτούς μεγαλώσαμε.
ΥΓ για το master of puppets δεν θα πω κουβέντα. Είναι τόσο μεγάλο το έργο, που με βουβαίνει…

:lol::lol::lol: πραγματικα δεν εχουν σημασια οι πωλησεις με την ποιοτητα και τη διαχρονικοτητα αλλα αφου ειναι η μεγαλυτερη μεταλ μπαντα του πλανητη τουλαχιστον απο εμπορικης αποψης να μην το αναφερουμε ετσι για την ιστορια.:slight_smile:
Ισως κακως εχω παρεξηγηθει που κολλαω στις πωλησεις αλλα το εκανα αθελα μου, πραγματικα δεν παιζουν κανενα ρολο γιατι τοτε οι ν συνκ και μπακστρητ μποις θα ηταν απο τις μεγαλυτερες μπαντες του πλανητη κατι που ειναι αντικειμενικα ουτοπια.#-o

Ναι ομως ειναι και στη μοδα να “λες” οτι ακους μεταλλικα,για μαγκεια και μονο:p

δηλαδη συγγνωμη
τι προβολη ειχε το master που δεν κυκλοφορησε ουτε ενα single ή βιντεο
και το πιο διασημο κομματι του ειναι 8:30 λεπτα???

Τοτε απ’οσο ξερω υπηρχαν πολλοι απο τους ‘‘κριτικους’’ περιοδικων και εκπομπων που το ειχαν βγαλει μετριο. Δεν σχολιαζω αν ειχαν δικιο ή οχι, απλα το αναφερω, οτι δηλαδη χωρις προβολη ηταν εκθετο σε ποικιλα (και ισως αντικειμενικοτερα) σχολια, αφου ελειπε το promotion.

Παντως στις μερες μας προβαλλεται τρελα. Αυτο δεν μπορεις να το αρνηθεις.
Εσυ θα πεις οτι το αξιζει να το εκθειαζουν τοσο, εγω θα πω οτι ειναι υπερβολη.

Promotion δεν νομίζω πως εννοεί τόσο το Master, όσο γενικότερα οι Metallica.

Υπερεκτιμημένο δε ξέρω, το σίγουρο είναι οτι το ομώνυμο τραγούδι περιέχει μια από τις κορυφαιότερες στιγμές έμπνευσης από μουσικό, ειδικά για την εποχή που κυκλοφορήσε. Και φυσικά αναφέρομαι σε εκείνο το lead solo που έχωσε ο Burton στο κομμάτι.

βαλτε πολλ.ειναι το μαστερ το καλυτερο τραγουδι των μεταλλικα?:p:p

Eκει που πατανε πολλοι για να πουν κατι αρνητικο για αυτους ειναι η κακη τους περιοδος με τα τρια αλμπουμ,load,reload,st.anger. Ολα τα συγκροτηματα περνανε κακη περιοδο η καποια στιγμη θα βγαλουν κ μετριο κ κακο δισκο.

Κρινουμε τους μεταλικα του τοτε,την καθε περιοδο ξεχωριστα,η συνολικα?

Κανονικα θα επρεπε συνολικα για να ειμαστε και πιο δικαιοι.

@κιμι

αυτο!!

σημερα προβαλονται τα παντα

τοτε ομως οπως λες ητανε διαφορετικα τα πραγματα
το master of puppets ομως απεκτησε την αξια του
ηδη απο την εποχη του
ηδη οι metallica τοτε με αυτο το αλμπουμ γινανε εκατομμυριουχοι
και ξαναλεω χωρις καποιο κομματι να εχει κυκλοφορησει σε single ή βιντεο
και εχωντας μεσα φουλ στρειτ μεταλ κομματια 6-7 και 8 λεπτων
και οπως λες και συ δεχομενο και αρνητικα σχολια

πραγμα το οποιο αποδεικνυει το ποσο μεγαλο αλμπουμ ητανε
επισης με το συγκεκριμενο δισκο οι metallica βρεθηκανε απο τα κλαμπακια στις αρενες

δηλαδη
κατι αξιζει και αυτο το ρημαδο αλμπουμ!!!

Βασικά αυτό ισχύει για τους Judas Priest.

[SPOILER]Πόσο πιο οφφ τόπικ; :yahoo:

Αλλά τι, μόνο ο Άιρον Αρις και ο Νάιτ Σκάι θα έχουν γραφικά ποστ εδώ μέσα; :D[/SPOILER]

Ναι.

Και όντως το σόλο είναι το καλύτερο που παίχτηκε ποτέ.

Και το κομμάτι μέσα στα 10 καλύτερα στο μέταλ.

Τελικά σε σχέση με τους Metallica είμαι κάπως διχασμένη προσωπικότητα. :-s

Το ειχαν κανει οι Helloween ενα χρονο πριν, στο How Many Tears.

Πολύ σωστός, νόμιζα οτι το Wall είχε βγει την ίδια χρονιά.

Αλλά το σημείο του Master μ’ αρέσει περισσότερο απ’ το αντίστοιχο του How Many Tears:p

Να σκισουμε την Αβριλ. 8)

Λιγα ρε λαμογια για το Master Of Puppets.
Ενταξει δεν φτανει την ποιοτητα και τον οιστρο ενος Kill 'em All αλλα
κανενας δισκος δεν το εκανε ποτε.

Ελαφρως εκτος θεματος.
Εβλεπα στιγμιοτυπα απο το Get Thrashed και αν εξαιρεσεις τους Metallica ολοι οι υπολοιποι
παλιουρες λεγανε τα καλυτερα για τον Mustaine.Δηλωσεις του στυλ ‘αν δεν υπηρχε αυτος
δεν θα υπηρχε θρασ’ και αλλα τετοια ομορφα.

Επισης ο θεος (ο Dave) ειπε ‘I was the only guitarist in Metallica’ :smiley:

Ω, γαμώτο, πάλι Metallica vs Mustaine καταιγίδα έρχεται… :frowning:

Προλαβαινω να κανω εντιτ ?
Οι Megadeth ειναι η δευτερη αγαπημενη μου μπαντα μετα τους Metallica εν τω μεταξυ.

Για να λήξει εδώ το θέμα… όποιος γουστάρει, γουστάρει. Περί ορέξεως… σπανακόπιτα :stuck_out_tongue:
Εξάλλου συνηθίσαμε τόσα χρόνια τους γραφικούς πια αντι-Metallica. Δεν μας κάνουν εντύπωση.
Τέλος, ο Mustaine έχει γίνει προ πολλού περίγελος για τις δηλώσεις του τόσα χρόνια. Δεν κρίνω μουσική ικανότητα, αλλά συμπεριφορά. Ας τον αφήσουμε τον καημένο… με μια πικρία ζει 26 χρόνια, περαστικά του.

Πας μη Metalli-fan, βάρβαρος!