Μetallica

Όχι άλλο κάρβουνο ρεεεε :lol::lol:

ετσι ετσι και αλλος γυρος αντιπαραθεσεων μεταξυ μαστειν-μεταλλικα:p:p

Ναι αλλά ο Μαστέην έχει καφέ, οι μετάλλικα τι έχουν?

Μαύρο.

:lol::lol::stuck_out_tongue:

τι εννοεις?

Άλμπουμ.

οκ…

Σε βλέπει ο Δανός και τρέμει για σου Lemmy, για σου Lemmy:p:!:

Ειχαν για εκπληξη τον λεμμυ ε,ε ρε γλεντια!:stuck_out_tongue:

*Ειναι τρομερο,οσες φορες και να δεις το Live Shit ειναι ανεπαναληπτο…

Δεν ξερω αν το επομενο αλμπουμ τους θα ειναι το τελευταιο,παντως οφειλουν να στρωσουν το λοκω τους κατω και να κανουν ενα δισκο που θα τους χαρακτηριζει,στο μετρο του δυνατου φυσικα με τα σημερινα δεδομενα. Που θα ειναι στο μεγιστο του δυνατου οι θρας μεταλλικα,οι αγριοι,οι λυσσασμενοι,οι γρηγοροι.

Ο hetfield για τον επομενο δισκο θα πρεπει να ανεβασει τον πηχυ πιο ψηλα, να πει μαγκες κομμενες οι λακαμιες,καιρος να κανουμε εναν δισκο που θα θεριζει,που θα σκοτωνει,που θα σπαει κοκκαλα στο ακουσμα του.:metal::metal: Απιαστο ονειρο μαλλον αυτα που λεω…αλλα δεν ξες ποτε.:stuck_out_tongue:

Το death magnetic για μενα με τα σημερινα δεδομενα των μεταλικα ηταν ενας δισκος αρκετα καλος,ενα καλο βημα επιστροφης σε εναν πιο γνωριμο ηχο μεχρι το επομενο βημα που πρεπει να ειναι κατι καλυτερο.

Ο δίσκος που τους χαρακτηρίζει πάντως με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να είναι ένας θρας, άγριος, λυσσασμένος, γρήγορος δίσκος. Και δεν το θέλουμε άλλωστε. :slight_smile:

Δν τον θες…

Ούτε συ το θες.
Γιατί ξέρεις/ξέρω/ξέρουμε ότι αν οι Metallica πάνε να παίξουν όπως το '83 ο δίσκος θάναι μάπα.

Και για όποιον πεταχτεί να πει οτι “μα και το Death Magnetic επιστροφή στις ρίζες ήταν” του προτείνω να κάτσει να το ακούσει άλλη μια φορά προσεκτικά και θα δει ότι κάτω από την όποια επιθετικότητα κρύβονται πάμπολλα Load (δηλαδή 70’s) στοιχεία.

Δε φταιω εγω ρε μαλακα.

Τους αγαπαω τους Μεταλλικα.

Αλλα οταν βλεπω αυτο το “μεγαλυτερη μεταλ μπαντα του πλανητη”, καπως μου 'ρχεται. :lol:

Έτσι έχουν τα πράγματα. Μπορεί μέσα μας να θέλαμε έναν τέτοιο δίσκο, αν σκεφτούμε όμως ψύχραιμα θα δούμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν οι μετάλικα πλέον, και ναι, θα ταν αναμάσημα και αποτυχία, καθώς θα προκύψει κακέκτυπο.
Για το death magnetic θα επαναλάβω ότι είχα γράψει και στο πρώτο μου ποστ στο θρεντ.
Είναι κατα βάση, μια προσπάθεια επιστροφής. Όμως εγώ, νιώθω κάτι “ξένο” εκεί μέσα, κάτι σαν “μπορούμε να το κάνουμε (μια στροφή προς τα πίσω εννοώ), αλλά δεν είμαστε πια αυτοί”. Και αυτό “βγαίνει” στο δίσκο. Στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον.
Ίσως αυτά τα κρυμμένα 70ς στοιχεία, που λέει ο κρισπ, να είναι και αυτά που σώζουν τελικά την κατάσταση.
Όσο κι αν μας στενοχωρεί, θα πρέπει να μην ευχόμαστε μια τέτοιου είδους επιστροφή, γιατί θα ναι ψέμα και σαν ψέμα δεν θα μπορεί να σταθεί.
Θα πρέπει να ελπίζουμε η ίδια η μπάντα, αδιαφορώντας για το τι θα ήθελε το κοινό, να κοιτάξει εκεί που η ίδια θέλει να κοιτάξει και να φτιάξει ένα δίσκο με βάση αυτό που είναι τώρα. Απλά να το κάνει με metallica τρόπο

Εγω ξέρω ότι και στο τελευταίο τους άλμπουμ είχε μέσα τουλάχιστον ένα για να μην πω και περισσότερα, κορυφαίο κομμάτι απο αυτά τουλάχιστον που αρέσουν σε μενα. Αυτες οι κοντρίτσες για τους όποιους Μεταλικα δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ, εγώ το μονο που περιμένω απο μπάντες που βρίσκονται στο χώρο 20-30 χρόνια, είναι να βγάζουν αξιοπρεπή άλμπουμ βρίσκοντας έτσι ευκαιρία να βγαίνουν στο δρόμο και να θερίζουν λαιβ παίζοντας όλα εκείνα που αγαπήσαμε εμπλουτίζοντας το σετ τους με κάποια κομμάτια που να μπορούν να σταθούν ισάξια πλάι στους παλιούς υμνους. Δεν χρειάζεται να κυκλοφορήσουν αλλα masterpieces απο ονόματα του επιπέδου των Metallica…

Δεν είπα ότι είναι κακός δίσκος το death magnetic, ίσα ίσα.
Απλώς ήθελα να πω, χωρίς να συγκρίνω τους 2 δίσκους, είναι άλλα πράματα, ότι στο Load ας πούμε, έκαναν ένα δίσκο με βάση αυτό που ήταν τότε και αυτό που πίστευαν (άσχετα αν άρεσε σε κάποιους και αν κάποιοι άλλοι τον φτύνουν), αδιαφορώντας ακριβώς για τέτοιες λογικές. Στον τελευταίο τώρα, μου δίνουν μια αίσθηση του στυλ “ε, κοιτάτε, μπορούμε να επιστρέψουμε προς τα πίσω, αν είναι αυτό που θέλετε”. Δεν ξέρω όμως πόσο αληθινό είναι αυτό (το st. anger, αν και πιο στριφνό, πιο κουραστικό και με κακή παραγωγή, ήταν πιο ειλικρινές).
Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Δεν θα δημιουργήσουν νέους κόσμους ξανά οι Metallica (μακάρι να το έκαναν, αλλά δεν γίνεται), το έχουν κάνει αυτό παλιότερα. Συμφωνώ λοιπόν, αξιοπρεπείς και ειλικρινείς δουλειές (κι ας γκρινιάζουν οι οπαδοί του παρελθόντος) και live που να τα σαρώνουν όλα.

Στο μετρο του δυνατου ειπαμε…:stuck_out_tongue: Θα ηθελα για παραδειγμα ο επομενος δισκος να ειναι ενα βημα καλυτερος απο το death magnetic,οχι απαραιτητα επιστροφη στις ριζες,αλλα σε εναν πιο γνωριμο ηχο,το κατι παραπανω που ελεπε το απο death και νομιζω οτι ειναι στις δυνατοτητες τους.

Nα παιξουν οτι μουσικη γουσταρουν να παιξουν.Κατι που νομιζω οτι το κανανε τελευταια
φορα στο Load/Reload.
Τα επομενα 2 φανηκε και απο τις δηλωσεις οτι τα εκαναν πιο πολυ για τον κοσμο παρα
γιατι γουσταραν να τα κανουν.

Έτσι ακριβώς

Στο load/reload μπορει να επαιξαν τη μουσικη που γουσταραν ομως αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να χαλασει η καλη εικονα τους που ειχαν μεχρι τοτε,αυτο που γουσταραν δεν συμβαδιζε με αυτο που γουσταραν οι φανς και οτι επακολουθησε απο εκεινη την εποχη ειναι γνωστο.