Ε τι να κανουμε.Αυτη η αλλαγη που εχουν κανει τωρα με ενοχλει πιο πολυ απο την τωρινη.
Τα 2 τελευταια αλμπουμ δεν τα θεωρω ασχημα.Θα προτιμουσα ομως να τους ακουσω να παιζουν
οτι θελουν και ειμαι σιγουρος οτι αυτη την στιγμη δεν θελουν να παιξουν οπως στο DM.
Μια αληθινοί μπάντα πρέπει να δίνει λόγο μόνο στον εαυτό της και όχι στους φαν. Αλλιώς είναι έμποροι.
(Τώρα όλο και κάποιος θα πεταχτεί και θα πει ότι και οι μετάλικα είναι έμποροι και λεφτάλικα και ότι άλλο…
Οι μετάλικα έγιναν πλούσιοι με το master of puppets. που ούτε εμπορικό ήταν στην εποχή του, ούτε τα χιτακια είχε, ούτε γράφτηκε με τη σκεψη στο πισω μέρος του κεφαλιου “ας το κάνουμε έτσι, να πουλήσει”.
Το ότι έγιναν πλούσιοι με τη μουσική τους είναι άλλο, και άλλο γράφω μουσική για να γίνω πλούσιος)
Αυτό είπα και γω, λιγο πιο πάνω. Υπάρχει κάτι ξένο στο DM. Τουλάχιστον εγώ έτσι το καταλαβαίνω. Ειλικρινέστερο ήταν το st. anger
Αν εξαιρέσουμε τα προσωρινά κολλήματα πολλών εκείνη την εποχή (μεταξύ αυτών κι εγώ), το Load είναι κορυφή ρεεεεεεεε (μετά το master :p). Κάτω τα χέρια από το Load!
Επίσης, πρέπει να αλλάξω το ψευδώνυμό μου στο forum, γιατί θα νομίζουν ότι είμαι φαν του St. Anger :?
Βασικα ξεκολληστε με το DM, οτι και καλα το εκαναν για τους φανς. Οι Μεταλλικα αν εχουν δειξει κατι 25 χρονια τωρα ειναι οτι παντα εκαναν αυτο που γουσταραν και παντα τους εκραζαν οι φανς (απο Ride The Lightning ξεπουλημενους τους ελεγαν καποιοι…), να ειστε σιγουροι οτι το DM δεν τους το επεβαλλε κανεις, ετσι ενοιωσαν αυτο εβγαλαν, και ειναι και δισκαρα το ατιμο
To πιο σωστο και ειλικρινες ειναι να βγαλουν ενα δισκο που θα γουσταρουν πρωτα οι ιδιοι και οχι με βαση τις επιθυμιες των οπαδων τους, τα αριστουργηματα τα εχουν δωσει στο παρελθον δεν χρειαζεται να δωσουν κι αλλα για να καθιερωθουν, αμα ερθουν καλως δεν πια αυτοσκοπος δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα και σε κανεναν, παιζουν αυτο που αισθανονται το οποιο ειναι συναμα και αληθινο.
Μιλάς σωστά, μιλάς όμορφα!
Πάλι καλά που έχουμε και feedback από τους κολλητούς του Ηetfield και μαθαίνουμε γιατί έβγαλαν τον κάθε δίσκο :lol:
Kι εγώ αυτό πίστεψα και τρελάθηκα…
Επίσης, πρέπει να αλλάξω το ψευδώνυμό μου στο forum, γιατί θα νομίζουν ότι είμαι φαν του St. Anger :?
Γιατι δεν ειναι?
Αφου προχτες που πιναμε μπυρες μου ειπε (σε απταιστα ελληνικα) ο,τι αυτα τα παιδια στο φορουμ του ροκιν με εχουν στενοχωρησει πολυ με αυτα που λενε8)
Μαντης εισαι?
MEGADETH’s MUSTAINE Says ‘Endgame’ Is Better Than METALLICA’s ‘Death Magnetic’
I really don’t like talking about it, because I have a new record out and I’ve heard both records [referring to METALLICA’s ‘Death Magnetic’ and MEGADETH’s ‘Endgame’ ? Ed.], and I think mine’s better. And that’s not a dig at [METALLICA]; it’s just how I feel. And I know that they’ve got a lot of records that are better than the stuff I’ve put out, but not all of it, and certainly not the stuff that we made together."
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=127510
:lol::lol: Δεν υπαρχει…νταξει…:p#-o
Tι λες τωρα ?!?
πες τα πες τα
I really don’t like talking about it, because I have a new record out and I’ve heard both records [referring to METALLICA’s ‘Death Magnetic’ and MEGADETH’s ‘Endgame’ ? Ed.], and I think mine’s better. And that’s not a dig at [METALLICA]; it’s just how I feel. And I know that they’ve got a lot of records that are better than the stuff I’ve put out, but not all of it, and certainly not the stuff that we made together."
και μετα μιλαμε για να κανουν και τουρ μαζι :lol:
και το death magnetic ειναι καλυτερο του endgame
To περίεργο θα ήταν να έλεγε ότι το Death Magnetic είναι καλύτερο…
σωστός ο haliseco
μπραβο τους που το παιζουν.και δεν το παιζουν ασχημα, ετσι?
μεγαλο κομματι!!!
Πάντα συγκινούμαι με τέτοιες δηλώσεις…
Tα 'χουμε ξαναπει. Μεγααααλο respect για τα set-list τους στα live. Ιδιως σε αυτην την περιοδεια δινουν ρεστα πιστευω σε επιλογες.