Ωπ ξέχασα να απαντήσω
Ναι , ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο ωραίο είναι το wasting love και οι μπαλάντες του Dickinson στα προσωπικά του , έπρεπε …
Ωπ ξέχασα να απαντήσω
Ναι , ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο ωραίο είναι το wasting love και οι μπαλάντες του Dickinson στα προσωπικά του , έπρεπε …
Συμβιβασμο το λεει το φαμιλι.Ξεπουλημα λεγεται
Ξεπούλημα από τότε που άλλαξαν το όνομα του Metal up your ass σε kill’em all.
Από σήμερα Βιέννη με το έτερο ήμισυ χαλαρά. Αναμονή για αύριο έχω να τους δω από big 4.
Θα ειμαστε λαος Βιεννη Εγω με κατι φιλαρακια θα ερθουμε απο Τσεχια…
Κοίτα ρε τους ξεπουλημένους ρε
Πω πω δεν ηξερα οτι καποιος τυπος το ειχε ανεβασει ολοκληρο αυτο… και δεν το εχω δει ποτε. Μονο κλιπακια απο εδω κι απο κει. Βεβαια οπως γραφει και στην περιγραφη, στα 10 απο τα 17 τραγουδια (που κυκλοφορησαν ως b-sides στα διαφορα singles του Garage Inc.) εχει βαλει τον ηχο απο το audio CD και αρα ακουγονται καλυτερα απο τα υπολοιπα.
Αισθητη η απουσια των Helpless, Crash Course απο το παλιο κλασικο Garage Days και του Astronomy απο το Garage Inc. , αλλα τουλαχιστον ειχαν παιξει και τα 7 b-sides απο sessions Kill, Ride Justice, Black. Η εικονα 4:3 μου βγαζει τα ματια
Λατρεύω το ποσό true είναι αυτός ο άνθρωπος. Και Metallica σταματήστε πια αυτήν την αηδία με τα doodles, σιχαθηκαμε πια!
Σκέφτομαι το Ugh! που θα πέταξε όταν είδε τις “διασκευές”.
Κάποιος να τον φέρει εδώ παρακαλώ, ας είναι με όποιο σχήμα να ναι.
Πραγα ερχομαστε…
Στο πρωτο κομματι, λαθος. Στο δευτερο, σωστος. Ειπωμενα αυτα.
«You know, in ancient cultures, bears were considered equal with men.»
Δεν ειμαι φαν των bootlegs.
Γιατι σας ενοχλουν τα doodles των Metallica? Για να ξεκουραζονται λιγο οι αλλοι δυο ειναι. Οποιος δε θελει δεν ανοιγει τα βιντεακια ξερω γω (εγω ας πουμε δεν τα ανοιγω σχεδον ποτε, γιατι ειναι τα περισσοτερα αθλια). Προσβληθηκαν οι Celtic Frost λολ…
Ειναι ο μεγαλυτερος καυλεας ο hetfield…Χτες Βιεννη εδειξε γιατι αν δεν υπηρχε αυτος δεν θα υπηρχε αυτη η μουσικη οπως την ξερουμε… Ειναι τεραστιος και ανυπερβλητος…και η φωνη του σε καταπληκτικη κατασταση…
Στα του live το σοου που κανουν απλα ειναι φοβερο με ονειρικο σετ λιστ χτες…Δεν θα μπω λεπτομεριες αλλα σερι One-master-For whom the bell tolls-Creeping Death - Seek and Destroy δεν υπαρχει…
Μονο παραπονο ο ηχος που επρεπε να ειναι ενα κλικ ποιο δυνατος και σε σημεια μπουκωνε αρκετα… Ευτυχως οσο περναγε εφτιαχνε αλλα δυστυχως δεν ηταν στο τελειο επιπεδο που επρεπε… Κοσμος ειχε πανω απο 80.0000 και αρκετα φωνακλαδες οι Αυστριακοι αλλα μονο αυτο … Αρενα ηταν πολυ ησυχα…
Ακομα και ο Urlich μου αρεσε που δεν το περιμενα…
Κέρδισε το ενα λεπτό προβολής που ήθελε
Τρομερό live χθες η μπάντα στα καλύτερα της. Ήχος τέλειος οι Metallica τεράστιο status. Κόσμος πολύς αλλά ψόφιος.
Δικαίως η μεγαλύτερη metal μπάντα.
Τους περιμένω και του χρόνου Ελλάδα για να δουν τι εστί Έλληνας οπαδός.
Αλήθεια θα του φτάσουν τα λεφτά για τα δικαιώματα για να παίξει το Hit the lights?
Εν μέρει σωστό αυτό που είπε για τον James και το κυνήγι πάντως
Ανάγκη το είχε.
Εντάξει λοιπόν για κάθε διάσημο πλέον θα λέμε μόνο καλά λόγια. Άμα πούμε κακά προφανώς το κάνουμε για την προβολή.
Εννοείται ότι τους κράζουμε κιόλας για τις μαλακίες που κάνουν σιγά μην τους χαλάσει το image όχι μόνο των Metallica αλλά όλων των τοπ