Μetallica

Έπαιρνε ο αδύναμος κρίκος.

1 Like

Τον έδιωξαν τον μαστειν ρε :sunglasses:

2 Likes

Αφου τους εγραψε τον πρωτο δισκο, μην ξεχνιομαστε

1 Like

Τον πιο αδύναμο από τους πρώτους 7 . Well said - well paid.

2 Likes

απο οσο θυμαμαι η συμβολη του Mustaine φτανει και μεχρι στο master of puppets εστω και ελαχιστα

Ήταν ο angel investor για να ξεκινήσουν. Χρήσιμος στην αρχή, μετά παίξαν μπάλα οι true leaders.

0 στο μάστερ οφ παππετς, αν είναι να μιλήσουμε και σοβαρά.
Ο ίδιος ο μεγκαΝτεηβ είχε πει ότι είχε γράψει ένα μέρος του λεπερ μεζαϊα.

1 Like

Ενταξει ΚΕ, εκανα τη διορθωση για σενα

1 Like

Αν είσαι 5 χρονών και δεν έχεις ακούσει τίποτα άλλο, Ναι ισχύει :sunglasses:

1 Like

Μπα νομίζω περισσότερο βότκα έπιναν όλοι αν θυμάμαι και από φωτογραφίες. Ήταν Ρωσικός δάκτυλος για να διαφθείρουν την αμερικανική νεολαία

5 Likes

Και αυτό φάνηκε το 1991 όταν οι Metallica κάναν δωρεάν ευχαριστήρια συναυλία για τους Ρώσους που δούλευαν στα εργοστάσια παραγωγής βότκας

4 Likes

Κιλεμολ δεύτερο λιγότερο καλό τους άλμπουμ, fight me

Εεε όλα καλά δεν ει-χαχαχαχαχαχα :stuck_out_tongue_closed_eyes: ;

7 ή 6 τελικά; Μας έχεις μπερδέψει.

1 Like

Δεν φταίω εγώ αν δεν ξέρετε να μετράτε και θέλετε υπέρ - ανάλυση.

7 για εκείνους που πιστεύουν ότι τα μάζεψαν.

Για την μπάντα και για εκείνους που καταλαβαίνουν είναι 6 σπασμένο σε 2 μέρη.

Για μενα ειναι 7 λογω ποσοτητας μουσικης και ελαφρως διαφορετικου χαρακτηρα μεταξυ Load και Reload, χωρις να θεωρω οτι μαζεψαν το οτιδηποτε φυσικα ή το οτι εβαλαν leftovers κι αλλα τετοια γραφικα που ουτε καν οι Μαστεηναδες λενε…

1 Like

ΑΔΥΝΑΜΟ ΤΟ KILL 'EM ALL? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ MULTIUNIVERSE, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΣΚΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΑΝΤΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ METALLICA. ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ.

1 Like

Furor ponas ?

6 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: :joy: :joy: :joy: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :joy: :joy: :joy: :joy: :rofl: :rofl: :rofl: :joy: :joy: :joy: :rofl: :rofl: :rofl: :joy: :joy: :joy: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Kill 'Em All το δεύτερο χειρότερο άλμπουμ μετά το St. Anger, εντάξει μην το χέσουμε (Whiplash, Seek and Destroy, Four Horsemen, Metal Militia κτλ τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα). Το δεύτερο χειρότερο είναι το Death Magnetic. Τρίτο χειρότερο δεν ξέρω, έχω δίλημμα μεταξύ Reload και HTSD.

Οι Metallica βασικά δεν έχουν ούτε 1 κακό άλμπουμ. Άρα δεν τίθεται θέμα περί χειρότερου δίσκου. Απλά μιλάμε για το ποιο είναι το λιγότερο καλό άλμπουμ.

Γενικά κάποιος είχε γράψει ότι οι Metallica και στα άσχημα τους παλεύονται. Οι … στα άσχημα τους δεν παλεύονται ούτε με σφαίρες.

1 Like