και γαμώ η αντίδραση του πραγματικά
Και αμέσως μετά ο Κιρκ κάνει λάθος που πάει να παίξει το ήρεμο ριφ αλλά το μαζεύει πολύ γρήγορα. Λάθος που είχε ξανακάνει πιο έντονα παλαιότερα (4.26)
Μετά αντίδραση του James που τον περιμένει να του πει “πόσο μλκας είσαι αγόρι μου?” για να πάρει το βλέμμα κουταβιού απ’τον Kirk. Στο χθεσινό μου φάνηκε και το Unforgiven περίεργα στην αρχή, σα να είναι φάλτσο ή είναι ιδέα μου?
Στο 4:36 ξαναπαίζουν και οι δύο φαλτσες νότες με τον Κερκ πιο έντονα
Έχουν πλακα οι αντιδράσεις τους😂
Έχοντας βαρεθεί όλες αυτές τις ημέρες είπα να δω ξανά το some kind of monster μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ο Lars άκουγε τα παντα… Απο τον James? Προσπαθώντας ο James να ξεπεράσει όλα αυτά που του συνέβαιναν τα έριχνε στο lars. Ποια πιεση και πιο έλεγχος είχε από τον κοντό? Εγώ έβλεπα έναν James σκιά του εαυτού του. Ακόμα και όταν γυρισε από την απεξάρτηση παλι ο Lars του έφταιγε… Δεν ξέρω συμπάθησα πολυ τον κοντό
Y. Γ. Όντως ο Trujillo πήρε ένα εκατομμύριο???
Ο Lars ήταν, είναι και θα είναι το μυαλό της μπάντας. Και τα μυαλά πάντα έχουν υπομονή και επιμονή.
Υ.Γ. έτσι φαίνεται.
Μέλλουσα γυναίκα Quintom
Δεν ειναι του γουστου μου η κοπελα αλλα οκ καλα τα λεει
Ειναι λιγο υπερβολικη, δεν μπορω τις τραγικες υπερβολες προσωπικα σε αντιδρασεις.
Επισης επρεπε να εχει βαλει αυτο που ειναι η καλυτερη live εκδοση ολων των εποχων ισως:
To πρώτα 70" είναι ο λόγος που αγόρασα mp3 πρώτη φορά στη ζωή μου.
Το είδα την επόμενη που ανέβηκε και ο λόγος είναι ότι πατάω όλα τα βιντεάκια με τα 5-10 θέματα που με ενδιαφέρουν στο youtube και μετά μου πετάει related που δε θα έβρισκα ποτέ. Άψογο
Χθες το βράδυ ξαναείδα το παραπάνω βίντεο και στο τέλος είχε ενα κλιπ απ’το Seattle. Αμέσως μετά έβαλα να παίξει όλο το live. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά είναι η καλύτερη συναυλία που έχει γίνει ποτέ (επιστροφή στην κανονικότητα ρε μουνια για να ηρεμήσει το κλίμα από το άλλο τόπικ)
Μόνο Seattle.-
To μόνο αρνητικό με το Seattle '89 είναι ότι η ποιότητα του βίντεο υστερεί σε σχέση με την ποιότητα των live που ανεβάζουν τώρα οι Metallica στο επίσημο κανάλι τους στο youtube από τα διάφορα live που κάνουν ανά τον κόσμο (ναι εντάξει προφανές είναι αυτό).
Κατά τα άλλα παίζει όντως το Seattle '89 να είναι η κορυφαία metal συναυλία όλων των εποχών.
Λιγο καλυτερος ηχος απ τον αυθεντικο αφου ειναι remastered
Για τα live εκείνης της εποχής: έβγαιναν και έπαιζαν λες και τους είχαν βάλει νεφτι στο κωλο. 2 ταχύτητες πάνω από τις κανονικές εκτελέσεις .
Λες να έφταιγε η κοκαΐνη???
Σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της. Αλλά δεν έπαιρναν όλοι κοκαΐνη.
ναι ισχυει οχι ο Helfield
αυτος κατεβαζε τα ουισκια σαν τη μανικα που εκτοξευει το νερο