Μetallica

απο τα πιο αμερικανικα πραγματα που εχω δει ποτε ε

3 Likes

Διάβασα πως έκλεισε (μόνιμα) ένα από τα ιστορικά club του San Fransisco, το Slim’s, στο οποίο οι Metallica είχαν δώσει 2 live λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Load, αποκλειστικά για μέλη του Metclub. Η δεύτερη βραδιά υπάρχει και μάλιστα με καλό ήχο

3 Likes

Να φροντίσει μη χάσει το i-phone βέβαια!

6 Likes

Ποσο ταιριαστο το HTSD για την φαση που ζουμε τωρα εντωμεταξυ… και ποσο επικαιροι οι στιχοι στα μισα και βαλε τραγουδια.

2 Likes

Καραντινα και Metallica

1 Like

Πολύ καλός ήχος για την ακρίβεια, για τέτοιο bootleg.

Μου έκαναν εντύπωση κάποια πράγματα (τόσο που ξαναγράφω σ’ αυτό το θρεντ μετά από τον Νοέμβρη του 2016, απ ότι βλέπω):

1. Φοβερός ήχος και τόνος από Τζέισον.
  2. Λαρς σε μεγάλη φόρμα.
  3. Πόσο πιο ωραίο feeling να τους βλέπεις να παίζουν μπροστά σε “μικρή” σκηνή χωρίς όλα τα distractions που έχουν πλέον στο σόου τους; Προσωπικά μου δίνει άλλη αίσθηση και ενέργεια αυτού του είδους το λάιβ.
  4. Φοβερά αυτά τα live για Metclub, αλήθεια τα κάνουν ακόμα; Η φάση είναι λίγο σαν το Orion αλλά σε κλειστό χώρο, επομένως ακόμα καλύτερη για μένα. Ωραία και τα μεγάλα σόους σε ανοιχτό χώρο αλλά να βλέπεις μπάντες όπως οι Metallica ή οι Maiden σε κλαμπς 500 ατόμων, είναι εμπειρία ζωής…
6 Likes

εϊντ μαα μπετς… :heart_eyes:

3 Likes

Filming type: Audience - Tripod shot with soundboard audio.

1 Like

Όντως εξαιρετικός ο Jasonic όπως επίσης μου άρεσε που πήγαιναν αρκετά κομμάτια σε ένα κλικ πιο αργό τέμπο (πιο κοντά στο στούντιο δηλαδή) σε σχέση με τα λαιβ τους.

Κάνουν τέτοια λαιβ ακόμα, κάπου-κάπου. Πιο πρόσφατο πρέπει να ήταν στο Rasputin στο Berkeley πριν 2-3 χρόνια, όπως και στο House of Vans στο Λονδίνο. Νομίζω και στη ΝΥ στο Webster Hall ηταν club only. Αυτά θυμάμαι τα τελευταία 3 χρόνια. Γενικά κάθε ένα, δύο χρόνια υπάρχουν τέτοια show (τα τρία show στο Παρίσι την ίδια μέρα, το Live at Grimey’s, τα show στο Fillmore, και τα επετειακα και στην κυκλοφορία του St. Anger) κοκ.

Μεγάλη υπόθεση να δεις Metallica σε κλαμπακι.

4 Likes

Ο θείος είχε κάνει μπατσελορ και μαστερ στο Λονδίνο στα 90s και όποτε πάει η κουβέντα στους Metallica πάντα σαν κλασσικός μπάρμπας μου φλεξαρει ότι πήγε σε αυτή τη συναυλία.
https://www.setlist.fm/setlist/metallica/1997/ministry-of-sound-london-england-63d6daf3.html

Ήταν ήδη αρκετά χρόνια στο Λονδίνο και είχε κάνει τα κονέ του και δεν ήξεραν ποιος θα παίξει απλά τον πήρε ένας γνωστός του από το venue και του είπε έλα σήμερα θα έχει κάτι καλό. Απ’όσο έχω κοιτάξει η ιστορία στέκει, αν έχει κάποιος info για να με βοηθήσει να τον ξεμπροστιάσω ας το πει.

3 Likes

Απο to official καναλι τους
5 Likes

Ναι ξεκιναει σε 10 λεπτα. Εχει και fundraiser για την ολη φαση με τον covid19.

Τους κραζω συχνα για την αισχροκερδεια τους στις τιμες εισιτηριων, αλλα αυτο ειναι μια ωραια κινηση.

ΥΓ Τι ΗΧΟΣ ειναι αυτος ρε …

4 Likes

Κάθε Δευτέρα θα έχουμε τέτοια καλά;

3 Likes

Δεν μπορείς να βλέπεις live των Metallica και να μην ακούς το Ecstasy Of Gold στην αρχή…είναι ιεροσυλία

3 Likes
2 Likes

αυτό ακριβώς , τίποτα άλλο.

1 Like

Στο Holier Than Thou ειχαμε μεινει αν δεν κανω λαθος ε…

1 Like

1:32:23 φαλτσοτσαφ του James και η αντίδραση του…:joy:
Έχει κανει και κανά δυο ψιλοφαλτσα λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν

4 Likes