Μetallica

Χρόνια πολλά στον τεράστιο Jason Newsted :birthday:

5 Likes

Ο πιο γαματος μπασιστας των Metallica και ο πιο αδικημενος επισης.

1 Like

Ο πιο γαμάτος δεν ξέρω υπάρχει και ο Κλιφ.

Το headbanging του συγκεκριμένου όμως είναι θρυλικό και αξιομνημόνευτο και κρίμα που έφυγε κακήν κακώς απ την μπάντα.

Χρόνια του πολλά λοιπόν

Οκ ο καθενας μπορει να εχει οποιον θελει για αγαπημενο του. Τεραστιος ο Κλιφφ αλλα παραμενει ενας μπασιστας που ηταν στην μπαντα για 4 χρονια μονο, και μπορει να εχει συνεισφερει πολυ σε καμια δεκαρια τραγουδια των Metallica, ομως για μενα ο Τζεησοναρας τους εδινε αλλο αερα και συμμετειχε και στην αγαπημενη μου περιοδο για την μπαντα.

Σωστά τα λες ρε συ. Απλά βαριέμαι να γράφω σε κάθε ποστ ότι είναι η άποψη μου και όχι αυτό που ισχύει. Νομίζω είναι σαφές. :wink: :wink: :metal: :metal:

1 Like

Το καταλαβα οτι ειναι η αποψη σου και εννοειται πως δεν χρειαζεται να το γραφεις, κουβεντα κανω :sweat_smile:

(ξυπνησα 6 ενω δουλευω απογευμα και ολη μερα δεν εχω τι να κανω)

1 Like

…και μπήκες να μας τα πρηξεις :joy::joy::joy:
Cliff>>Jason σε όλα

Η αλήθεια πρήζει

Κλιφ>Ρομπ>Τζεησον

σορυ νοτ σορυ

6 Likes

λολ οχι

Ηρθα να σας ενημερωσω παρα ταυτα οτι αυτο ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχουν κυκλοφορησει ποτε οι Metallica:

8 Likes

απ ’ τα αγαπημένα μου . Τρομερό τραγούδι

Βλεπω ειδοποιηση απαντηση απο Κουιντομ, ωραια λεω θα βριστουμε για τους μπασιστες. Μπαινω και βλεπω αποθεωση σε Bleeding Me. Με τουμπαρες σατανα, παρε την καρδουλα σου.

5 Likes
1 Like

H δισολία στο τέλος μαζί με το τελευταίο σόλο νομίζω είναι το αγαπημένο μου σημείο των Metallica(με πολύ κοντινά… το αφήνω έτσι για τον ειρμό της σκέψης δες παρακάτω). Επίσης χαλαρα για μένα το καλύτερο και πιο αγαπημένο νο4.

Τοπ 5 αγαπημένες στιγμές σε τυχαία σχεδόν σειρά:

Τέλος Sanitarium
Απ΄τη μέση και μετά του Orion
Το drumming μέχρι να μπει το riff του Justice
Η μελωδία στην ακουστική κιθάρα του To Live Is To Die
Η αρχή του Sandman

6 Likes

bonus track το outro - τζαμαρισμα του Outlaw Torn.

5 Likes

Blackened εισαγωγή (βασικά όλο το Blackened)
Spit out the bone από το δεύτερο ρεφρέν και μετά
Judas kiss ριφ του κουπλέ & ρεφρέν
Through the never μετά το solo
Creeping death σημείο die-die

είναι πάρα πολύ μικρό το top5 :rofl:

3 Likes

Αυτά θα μπούν στα Jam/Rejam

Πόσο καύλα! Εargasm και μόνο.

Ο πρώτος μπασίστας των Metallica, o Ron McGovney είναι καλύτερος και από τους τρεις που ανέφερες.

edit: Σαν σήμερα το 1982 η μαγική τετράδα Hetfield, Mustaine, Ulrich, McGovney δίνει την πρώτη της συναυλία. Ποιος φανταζόταν τότε ότι αυτή η μπάντα θα εξελισσόταν σε κολοσσό!

Ο Λαρς