Μetallica

Πόσο γαμάει και δέρνει ο James γαμώ

3 Likes

Υ.Γ. Η αφορμή για τους στίχους του Holier ήταν η “κόντρα” με τις δισκογραφικές ( μια από τα ίδια και στο ain’t my bitch , λίγα χρόνια αργότερα).

3 Likes

Όσο τον αφήνει ο Λαρς!

2 Likes

τι κομματάρα

Ωραίο το αφιέρωμα του Quintom. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι για μένα το Holier Τhan Thou ανήκει στα κομμάτια πρώτης ταχύτητας του Black Album.

• Enter Sandman
  • Holier Than Thou
  • My Friend of Misery
  • Wherever I May Roam
  • Unforgiven
  • Nothing Else Matters

Αν και εδώ που τα λέμε δεν υπάρχουν κομμάτια πρώτης και δεύτερης ταχύτητας στο Black Album. Όλο το άλμπουμ είναι έπος.

5 Likes

ΧΑΧΑ! Εν τω μεταξύ, εγώ δεν ανέφερα συγκρότημα, έβαλα απλώς τελίτσες. Ας υποθέσει ο καθένας όποιο συγκρότημα θέλει ή ας πάει πίσω να βρει τι είχες γράψει πριν κάτι χρόνια!

Kαι το tour που ειχαν κανει τοτε απαιχτοι στην καλυτερη φαση τους για εμενα ηταν τοτε.

εμενα προσωπικα ο μισος δισκος μου αρεσει για αυτο το εβαλα πεμπτο κατα σειρα στη λιστα που εκανα πιο πανω

Θα αλλαζα ομως υπερανετα προσωπκα το Holier Than Thou οπως το εβαλες στην λιστα με το The God That Failed, και μετα συμφωνουμε για τα 6 καλυτερα. Οσον αφορα τις δυο ταχυτητες, μπορεις να εχεις 6 επικα τραγουδια και 6 υπερεπικα :stuck_out_tongue:

EDIT: τωρα ειδα οτι δεν εχεις βαλεις το Sad But True και λεω κατι δεν παει καλα… θα σε παρακαλεσω να μη μου ξαναμιλησεις ποτε.

1 Like

Έβαλε κάποια άλλα από τα αριστουργήματα του δίσκου, να του ξαναμιλήσεις ρε!

2 Likes

Ναι αλλά για να βάλω το Sad But True θα πρέπει να βγάλω κάτι. Αν δεν βγάλω πώς θα βάλω; (που είχε πει και ο αείμνηστος Τσάκωνας σε μια επιθεώρηση)

Τέσπα σου αφιερώνω αυτό το τραγούδι :cowboy_hat_face:

1 Like

Το εχουμε ακουσει προφανως το ξεδιαντροπη ξεσηκωμα απο την μετρια μπαντουλα :sunglasses:
Το Sad But True το θεωρω ισως το καλυτερο κομματι στο Metallica, αρα… θα εβγαζα οποιοδηποτε αλλο, με μονη πιθανη ενσταση στο Roam.

Παντελη μετα το Reload σε τσουζει και το Black?

1 Like

Ναι!

2 Likes

Νταξει σχεδον 30 χρονια πλεον… ξεπερασε το :sunglasses:

1 Like

Μπαντουλα οι A7X ???
Ε ρε συμπτώματα του εγκλεισμού…

Τους εχω δει και live, not impressed. Καταλαβαινω γιατι πουλανε και ειδικα σε νεολαια, για μενα η μουσικη τους ειναι ειτε φλατ, ειτε ενα μιγμα με κοπιες απο αλλες μπαντες. Ειμαι υποχρεωμενος να μου αρεσουν?

1 Like

OK BOOMER :stuck_out_tongue:

5 Likes

Θα μπορουσα να ειχα γραψει νεολερα!

2 Likes

Ενώ οι Ghost πουλάνε λόγω μουσικής :joy::joy::joy::joy::joy:

Και οι δυο μπαντες λογω μουσικης πουλανε, απλως βρισκω αυτο που κανουν οι Ghost κατα πολυ ανωτερο προσωπικα.

1 Like