Ας μιλήσουμε για κοσμολογία, αστροφυσική και εξελικτική βιολογία …
Για αυτά υπάρχει το thread “Ιδεολογικές αναζητήσεις”
Γνώμη σου. θεωρώ τους A7X πολύ ανωτέρους και τους Ghost υπερεκτιμημενους. γνώμη μου αυτή.
Νταξει κι εγω θεωρω την Lady Gaga ανωτερη κι απο τους δυο. Κανενας αλλος να γραψει για καμια αλλη μπαντα εδω μεσα?
@Rebel Αν μιλουσαμε μονο οταν συμφωνουσαμε, ποιο το νοημα των φορουμς?
Για να επιστρέψω στα του θέματος…
Το the day that never comes κολλάει πολύ ωραία με setlist που έχει τραγούδια του htsd… βοηθάει πολύ ο ήχος που έχουν στις συναυλίες να φαίνονται ότι ανήκουν στον ίδιο δίσκο
Θα ήθελα κι άλλα από dm…
τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα περι δισκων και συναυλιων κανεις ακομα να αναφερει το cunning stunts
σε κανεναν δεν αρεσει αυτη η συναυλια?
Μετά του Seattle η καλύτερή μου, λίγο η φωνή του james καμμένη και λίγο οι κιθάρες χαμηλές αλλά σπέρνει
τρομερος απο την αλλη ο ηχος στο μπασο
Jason Newsted, είναι λογικό να είναι τρομερός.
Νομιζω εχει αναφερθει πολλες φορες.
Seattle - Mexico City/San Diego - Cunning Stunts η ιερη τριαδα σε live
Δε μπορω να διαλεξω γιατι το καθενα εχει τα δικα του θετικα.
Απο την αλλη, το Mexico City 2, το Quebec και το Nimes δεν με τρελαναν ποτε, αλλα ομολογω οτι παιζει και να μην τα εχω δει ολοκληρα καν… και οκ, δεν αποτελει αγαπημενη μου εποχη η World Magnetic tour, και ακομα να καταλαβω γιατι εβγαλαν 3 video albums απο αυτην την περιοδο. Αν μη τι αλλο, η Worldwired ισως και να δικαιολογουσε 3 albums με τοσο διαφορετικα σετλιστς που ειχαν και με τετοιο ηχο και εικονα που ειχαν απο 2016 εως 2019.
Υπάρχει και το Rock Am Ring 2003. Είχα αγοράσει το DVD στο Μετρόπολις. Το οποίο για κάποιο λόγο δεν έχει βγει στο Metallica TV.
Mexico City 2 μόνο και μόνο για τον κόσμο αξίζει, έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο σε Metallica live να συμπεριφέρεται λες και είναι σε θέατρο… και Nimes για τον χώρο (και εκπληκτικό ήχο, αλλά αυτό δεν είναι νέο). Για Quebec συμφωνούμε… μάπα το καρπούζι χωρίς να φταίει η μπάντα αλλά όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα
+100
Δεν ειναι επισημη κυκλοφορια των Metallica αυτο, ισως για αυτο.
Θα δωσω αλλη μια ευκαιρια στο Orgullo, Pasión, y Gloria: Tres Noches en la Ciudad de México @g0dslayer οπως και στο Français Pour une Nuit καποια στιγμη… νταξει ο κοσμος δε με ενδιαφερει παρα πολυ οταν βλεπω live DVD, εως και καθολου. Εστιαζω πιο πολυ στον ηχο, στην μπαντα, τα σκηνικα, το show.
Ισως τα εχω αδικησει και τα δυο. Βλεπω αρκετες πολυ ενδιαφερουσες επιλογες στα setlists. Μαλλον θα αλλαξω αποψη κατα 180 μοιρες τωρα που διαβαζω το σετλιστ στο Μεξικο, παιζει να μην εχω δει ποτε το δευτερο DVD , τι τρελα deep cuts ειναι αυτα? The Wait, Helpless, Trapped Under Ice, Dyers Eve και πολλα ακομα…
Το γιωτοκοινό φταίει που ψήφισε τη λάθος μέρα να μπει στο DVD και άφησε τα τραγούδια του γαμιστερού setlist της δεύτερης να μπούνε ως bonus. Πάντως μου αρέσει το εξώφυλλο σε αυτή την κυκλοφορία ε. Κίμπεκ Μαγκνέρι ρε αλήτες.
Πες την ιστορια, δεν την ξερω.
Φίλμαραν και τις δύο μέρες και όταν ήταν να βγει το βίντεο, έκαναν μια ανοιχτή ψηφοφορία (κι εγώ είχα ψηφίσει, το “γιωτοκοινό” δεν περιορίζεται σε αυτούς που είχαν πάει στη συναυλία , ήταν γενικότερος χαρακτηρισμός) για να διαλέξουμε ποια βραδιά θα μπει ολόκληρη στο bluray και στο DVD. Τα τραγούδια της χαμένης βραδιάς που δεν είχαν παιχτεί τη νικήτρια βραδιά, θα έμπαιναν ως bonus. Ε, πήραμε το Turn The Page στα bonus .
Εδώ και στο by request που έκαναν σε κάποιες συναυλίες πάλι μαλακίες ψήφιζαν
Τι να πω ρε πστ, καποιος εδω μεσα ειχε βαλει αυτην την τυπισσα και τωρα το YouTube μου την πεταει στα προτεινομενα γαμω τον αλγοριθμο του. Δε μπορω να εκφρασω με λογια το ποσο μου σπαει τα νευρα με τις αντιδρασεις της. Και πριν ρωτησετε, ναι, και παλι θα της καθομουν, δε μιλαμε για αυτο τωρα.