Για τη συναυλία που ανέβασαν οι Metallica να πω για την σκηνοθεσία ότι είναι λίγο άθλια στα σόλο, τα περισσότερα τα έχει χάσει και τα δείχνει μισά ή και καθόλου (βλ. Creeping Death)
Επίσης ο Lars στην αρχή είπε ότι την επόμενη Δευτέρα θα ανεβάσουν συναυλία από άλλο τουρ και όχι πάλι από Παρίσι
Όταν οι φανμποηδες λένε μάστερ νο1 και μετά κόψτε το λαιμό σας, τι περιμένεις να κάνει η πλέμπα???
Να μην το πάταγες, αλλά σε προσέλκυσε και εσένα η μουσική της αντίληψη…
Και αναρωτιόμουν δε θα το έλεγε κανείς? Επίσης στο Rob & Kirk section παίζουν το eye of the beholder λίγο και ο Κιρκ το παίζει πολύ πολύ χάλια
Είτε το θες είτε όχι το μάστερ είναι όχι μόνο ο καλύτερος δίσκος των Metallica αλλά και όλης της heavy
Το by request είχε και τραγούδια που έχουν παιχτει λίγες φορές σε σχέση με άλλα, δεν έχω ανάγκη να ακούσω το μάστερ live όσο και να μ αρέσει, έχω ανάγκη να ακούσω πχ το Οutlaw Torn (το οποίο στο S&M² ήταν το καλύτερο), έχω ανάγκη να ακούσω πχ To Live Is To Die, Dyers Eve, Fixxxer, Astronomy και άλλα
Ναι μωρέ, πλάκα κάνω, αλλά όταν έχουμε συμφωνήσει ότι τα 3/4 του κοινού είναι φασαίοι είναι λογικό να ψηφίζουν τα sandman,nothing else matters και moth ft lady gaga όπως και να παίρνουν support pop μπάντες
Ειτε το θελεις ειτε οχι, αυτο παραμενει απλως η αποψη σου, και δεν υπαρχει επ ουδενι καθολικη αναγνωριση του Master Of Puppets ως του αντικειμενικα καλυτερου δισκου των Metallica ή του metal, ουτε καν αναμεσα στους fans των Metallica, αλλα γενικα οτι σε βοηθαει να κοιμασαι καλυτερα τα βραδια
Για τη συναυλία που ανέβασαν οι Metallica να πω για την σκηνοθεσία ότι είναι λίγο άθλια στα σόλο, τα περισσότερα τα έχει χάσει και τα δείχνει μισά ή και καθόλου (βλ. Creeping Death)
ζήτα τα λεφτά σου πίσω
Ναι μωρέ, πλάκα κάνω, αλλά όταν έχουμε συμφωνήσει ότι τα 3/4 του κοινού είναι φασαίοι είναι λογικό να ψηφίζουν τα sandman,nothing else matters και moth ft lady gaga όπως και να παίρνουν support pop μπάντες
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Τι εννοείς ότι οι Metallica παίρνουν pop μπάντες για support? Κάτι έχω χάσει μου φαίνεται.
ειδα τα βιντεο απο until it sleeps, battery και the trooper και κατεληξα στο εξης συμπερασμα
και εγω θα της καθομουν
Δεν πήραν support τους Ghost?
BTW διάβαζα το σχόλιο του Quintom για τα 3 DVD που κυκλοφόρησαν στην περιοδεία για το DM και απορώ πως δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα ένα Box Set με τα επετειακα live στο Fillmore.
Είχα ρωτήσει τον Jeff από το Metclub σε ένα λαιβ πριν 2-3 χρόνια τι σκέφτονται να κάνουν και μου είχε πει πως κάποια στιγμή, σε κάποιο format, θα τα κυκλοφορησουν αλλά ποτέ και πως δεν ήξερε ούτε ο ίδιος. Πιθανολογώ πως έχουν μπει στον πάγο επειδή άρχισαν να βγάζουν τα Box Set για τα studio album τους. Ίσως στην 40η επέτειο να δουν το φως τα live που έγιναν την 30η
Δεν πήραν support τους Ghost?
Αν οι Ghost ειναι ποπ, τοτε δε θα επρεπε να ειναι ποπ και καθε αλλη μπαντα της μεταλ που αυτην την στιγμη εχει το ενα χιλιοστο σε βαρους οσον αφορα τους ορχεις στην μουσικη της?
Δεν ξέρω, εγώ είμαι στο υπόλοιπο 1/4
Αυτο ειναι 5% περισσοτερο απο τον χωρο και τον χρονο στο μπανιο που σου αναλογει στο διαμερισμα σου.
Καταρχάς είμαι λεφτάς -> en suite και δευτερευόντως με άλλους 5 ίσον 6, άρα 1/6 = 16.66666
Α σωστο νομιζα ησασταν 5 συνολο, my bad. Νταξει αν εχεις μπανιο στο δωματιο εισαι ΗΔΗ στο πρωτο βημα για να γινεις κι εσυ ενας CEO .
Γράψε για το ασυγχώρητο
Όταν οι φανμποηδες λένε μάστερ νο1 και μετά κόψτε το λαιμό σας, τι περιμένεις να κάνει η πλέμπα???
Εγώ πάντως κάτι Master, Creeping Death κλπ τα είχα αφήσει έξω. Εύκολα.
Fight fire with fire
Metal Militia
Disposable Heroes
To Live is to Die
Fixxxer
My Friend of Misery
Fryed Ends Of Sanity
All Nightmare Long
The thing that should not be
Trapped under ice
Dyer’s Eve
The God that Failed