Κανε μονος σου την αρχη:
Ωραιο, θα κανω κι εγω πρωταπριλιατικο:
- Master Of Puppets
- ενα απο τα αλλα 4 κλασικα οποιο θελετε
- ακομα ενα απο τα αλλα 4 κλασικα
- ακομα ενα απο τα αλλα 4 κλασικα
- ακομα ενα απο τα 4 κλασικα
- το “οτι καλυτερο εδω και 25 χρονια απο Metallica” Hardwired
- Load φιλε ειναι καλος δισκος αλλα οχι σαν τα παλια
- Death Magnetic κακη παραγωγη φιλε γαμησε τα
- Reload απομειναρια του Load τι να λεμε τωρα
- St. Anger κουραδα
Στο Ain’t my bitch στην αρχή που παίζει η μία κιθάρα μοιάζει με το riff του Lords of Summer
24/7/365
- Master of Puppets
Μετά όποιο θέλετε
Το απόλυτο
Απαντάω πάλι στο στο ποστ σου, γιατί μόλις άκουσα το memory… φανταστική δουλειά
Υπάρχει κάποιος σχετικός να εξηγήσει έστω με απλό τρόπο πως γίνεται η φάση;
Σαν photoshop ήχου μοιάζει αυτό που κάνει; Αφαιρεί και προσθέτει layers; Το ριφ στο ρεφρέν του memory πως το “δημιουργεί από το πουθενά;” είναι και γαμηστερό κιόλας
Αν δεν κανω λαθος αυτος ο τυπος παιζει τα ριφφς και τα ηχογραφει κανονικα, και βαζει απο πανω τα layers απο φωνητικα, εν προκειμενω με καποια φιλτρα προκειμενου να τα κανει να ακουγονται πιο κοντα στα φωνητικα του εκαστοτε δισκου. Ετσι μου ακουγεται δηλαδη, δεν εχω ιδεα αν οντως αυτο κανει. Σε μερικες εναλλακτικες εκδοσεις, δεν βαζει καν φωνητικα, γιατι δεν γινεται. Αλλωστε τα φωνητικα του μπλακ και των λοουντς ειναι πολυ κοντα.
Και ναι το Memory ακουγεται φοβερο στο teaser. Αναμενουμε ποτε θα το κυκλοφορησει ολοκληρο.
Αξιζει παρα παρα πολυ μια θεαση. Η φαση που αυτος ο τυπακος ανακαλυπτει με το πρωτο του ακουσμα το νοημα του τραγουδιου, ειναι απλα ανεκτιμητη, ειδικα την στιγμη της συνειδητοποιησης. Επεσε μεσα 100% και πραγματικα απλα ρησπεκτ. Ισως απο τις πιο ενδιαφερουσες αναλυσεις σε reaction videos, αφου εστιαζει παρα πολυ σε στιχους.
Την ίδρωνε την φανέλα, δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό
Θρυλικός headbanger
11:20 το βλέμμα στην κάμερα και τα σχόλια στο τέλος όλα τα λεφτά
φακ
γιεα
Όχι δεν λέμε αυτό απλά λέμε ότι ΓΑΜΑΝΕ όσο και πριν το 1992 !
Από θέμα ήχου, Θα ήθελα να ακούσω όλη την δισκογραφία τους με τον ήχο που έχουν στο garage ( δεν εννοώ το inc)
Εννοείς αυτό που έβγαλαν το 1987?
Κοπενχάγη 22 Ιουλίου 2009 το σημερινό δευτεριάτικο.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ LIVE
Με πλάνα μόνο από μέλη του metclub. Πολύ πάθος ο κόσμος, δεν τους το χα. Βάζουν κάτω όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους (εκτός από εμάς)
Μιας και με πήρε αργά… έπεσα πάνω στο live streaming της συναυλίας και έχω τρία πράγματα να σημειώσω με βάση τα πρώτα 4 τραγούδια.
Α. Πολύ μου αρέσει αυτή η περίοδος τους (2009-10) σε πολύ καλή φόρμα και οι τέσσερις τους, ίσως λίγο πιο πεσμένος λαρc,
B. Υποτιμημένο άλμπουμ από μένα το death magnetic, θα του δώσω ξανά μια ακρόαση αύριο πουρνο πουρνο και
Γ. Holier than thou , το πιο Load τραγούδι του Black Album
The God That Failed χωρις αμφιβολια νομιζω
Και My Friend Of Misery το πιο Reload.