Καλά μην παίρνεις όρκο. 5-6 Live είχαν στην Κοπεγχάγη συνεχόμενα τότε και στην πλειοψηφία το κοινό ήταν μέλη του Metclub από όλη την Ευρώπη, όπως γίνεται συνήθως σε Κοπεγχάγη (και SF) επειδή έχουν την ευκαιρία να τους δουν συνεχόμενα με διαφορετικά σετλιστ.
Με το ελληνικό κοινό συγκρίνονται ελάχιστα οι Ισπανοί (κατά βάση γιατί ζουν εκεί πολλοί λατινοαμερικανοι) και οι Άγγλοι (το μόνο μέρος που θα δεις moshpit)
Το έχω κρατήσει μέσα μου όλο αυτό τον καιρό αλλά θα το πω τώρα. Το αγαπημένο μου κομμάτι και το μόνο που θεωρώ 10/10 είναι το Atlas. Από την αρχή μέχρι τέλους είναι αψεγάδιαστο γαμιστερό κομμάτι. Το Halo δε μου αρέσει τόσο, γιατί αν και το πρώτο μισό του είναι το αγαπημένο μου από τα Hardwired το δεύτερο μισό μου φαίνεται όχι απλά μέτριο, αλλά κακό. Απλά δε μου αρέσει και όποτε ακούω το κομμάτι το κόβω στη μέση.
Θα μπορουσες να το ειχες κρατησει μεσα σου κι αλλο
Προσωπικα το Atlas, Rise! το θεωρω το τριτο χειροτερο του δισκου στην καλυτερη. Μονο πανω απο Murder One και Am I Savage?, και για το δευτερο το σκεφτομαι… Για τα αλλα 9 τραγουδια δεν υπαρχει καν συγκριση για μενα, τα θεωρω ολα ανωτερα του Atlas, και ο λογος που δεν μου αρεσει ειναι το ποσο μεηντεναδικο ειναι, αφου απλως αυτο το στυλ δεν μου κανει τιποτα πλεον.
Για το δευτερο μισο του Halo τι να πω, το θεωρω οτι καλυτερο εχουν γραψει οι Metallica τα τελευταια 20 χρονια οσον αφορα τα instrumental χτισιματα, με μονη πιθανη εξαιρεση το Suicide & Redemption. και το Hello Darkness Say Goodbye το θεωρω legendary στιγμη, ισαξια με οποιαδηποτε αλλη στα 40 χρονια που υπαρχουν.
Αμαν ρε, το δευτερο μισο του Halo ειναι ολο το ζουμι με την γαμηστερη lead στο hello darkness say goodbye, το συγκεκριμενο σημειο πρεπει να γαμει ανελεητα σε λαηβ.
Ναι γαμεί! Το Halo, το έχω ξαναπεί αλλά οκ σε καραντίνα είμαστε, μαζί με το Spit και Moth τα θεωρώ ισάξια με Bleeding Me και Outlaw.
Εννοείται στα κορυφαία του δίσκου και το Atlas, με γαμάτους στίχους ε.
Εντάξει θεωρεί Megadeth λόγω συνέπειας. To βλέπει από αυτή τη σκοπιά ο Halford. Στο θέμα του κυκλοφορούμε νέο άλμπουμ οι Megadeth είναι πιο συνεπείς τι να γίνει τώρα. Δεν έχουν φτάσει (1 μήνας + 8 χρόνια) που έκαναν οι Metallica για να βγάλουν το HTSD.
9 χρονια πριν το βιντεο εντωμεταξυ @bostonflesh , δηλαδη το βιντεο ειναι 3 χρονια μετα το Death Magnetic.
Δεν εννοει χρονικη συνεπεια, αλλα στην ποιοτητα των αλμπουμς τους. Το οποιο ειναι μαλλον ακομα πιο ακυρο αφου την δεκαετια 2006-2015 οι Megadeth κυκλοφορησαν ενα σωρο μετριατζες στην καλυτερη.
Δηλαδή δεν μπορεί να εκφράσει την γνώμη του επειδή δεν ειναι σύμφωνη με την δική σου?
Στα αυτιά τα δικά του θεωρεί καλύτερους τους Megadeth είναι πολύ απλό.