Μetallica

Εννοούσα την Κεντρική Επιτροπή και όχι Κυβερνητικό Εκπρόσωπο :yum:

1 Like

Πάντως για αυτό που Ρωτάς … μόνο φήμες έχω διαβάσει . Εγκυκλοπαιδικά το Hero of the day , ήταν το δεύτερο demo που είχαν γράψει ( το πρώτο ήταν το wasting my hate)στο τέλος του 94.

Δεν ξέρω αν έκαναν γενικότερα κάποιο “αστείο μεταξύ τους” . Στο νοσοκομείο ο axl έστειλε στον Het ένα τραγούδι με τίτλο “enter fireman” για το σουρεάλ του πράγματος.

Στο king nothing επειδή θυμίζει την δομή του enter Sandman ψιθυρίζει στο Τέλος we’re off to never never land .

Αν οοοοοολα συνδέονται κιόλας… Τι να σου πω .

1 Like

Το “μετά τα γεγονότα” δεν εννοούσα κάποιους μήνες μετά αλλά εξ αιτίας των γεγονότων στο Μόντρεαλ

Ναι ρε κατάλαβα. Δεν ξέρω αν η αφορμή ήταν το σκηνικό στον Καναδά.

Προσωπική εκτίμηση: Όχι.

Ο ΚΕ μιλησε.

Το μονο που ειναι αναμφισβητητο για Hero Of The Day και King Nothing ειναι πως γραφτηκαν πριν τα συμμαζεψουν και κυκλοφορησουν τα leftovers.

1 Like

Αν θυμάμαι καλά , το κομμάτι που έγραψαν με αφορμή τον Axl , είναι το better than you .

Υπάρχει μια φήμη ότι ο Axl μετά το ατύχημα του James στο Μόντρεαλ του είπε στο νοσοκομείο τη φράση “Enter Fireman”
Το Hero σε δομή έχει αυτό του Sandman και στο τέλος υπάρχει αυτό που είπε ο ΚΕ
Οι στίχοι πάντως νομίζω ταιριάζουν γάντι με τον Axl

διαβαζε ρε τι γραφουμε !! :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Του εστειλε ενα ντεμο με τον τίτλο “Enter Fireman”.
Δεν ειναι φήμη αυτό αλλά πραγματικότητα.

Υ.Γ. Εννοείς το King Nothing! :relaxed:

1 Like

Παίζει να διάβασα τα μισά :joy::joy::joy:

2 Likes

Αυτό με το enter fireman το θυμάμαι τότε, υποτίθεται ήταν από ανώνυμο αποστολέα, αλλά τελικά από τον Axl.

4 Likes

Γέλασα πολύ πριν το moth που λέει ο James καμία φορά το μικρόφωνο δε λειτουργεί σε αυτο το τραγούδι. Επίσης το one το πετσοκοψαν. Και πες οκ στην αρχή μπερδεύτηκε, μετά όμως ήταν απλά αστείο

Θυμησε μερες Live Shit η εισαγωγη και Σαντι Φακιν Εγκο.
Λοιπον για τον ηχο τα εχουμε ξαναπει. Η σκηνοθεσια ειναι φανταστικη.
Και νομιζω πως ολο το 2018 ηταν η καλυτερη χρονια της περιοδειας.
Οχι οτι το 2017 πηγαινε πισω. Αλλα ολα τα βιντεο απο το 2018 ειναι 100/100.

4 Likes

double post γιατι μπορω

3 Likes

Μεγάλη Παρασκευή μετά από κάθε χτύπημα καμπάνας

9 Likes

Δυστυχως χωρις την εισαγωγη που ειχαν στο Βελγιο, αλλα με την ηχαρα και την καυλα που ειχαν ολο το 2018.

Προς το παρον εχει 2300 upvotes και 9 downvotes :sweat_smile:

1 Like
3 Likes

Ενα αρκετα μεγαλο guilty pleasure που εχω οταν βλεπω καποιο βιντεο στο YouTube ειναι να σκρολλαρω τα σχολια μεχρι να βρω το πιο ηλιθιο. Και το βραβειο παει στον:

TMPOUZI 11 hours ago
Kirk does what he remembers from practicing on guitar scales 3 decades ago. He even did an Arabic scale lol

4 Likes

Μικρή λεπτομέρεια της ζωής που κάνει ο ΚΑΘΕΝΑΣ που βλέπει yt

2 Likes

Όταν τα έκανε αυτά ο Jason την άλλη μέρα περνούσε απ το λογιστήριο