Συμφωνώ κι εγώ…
Δεν εχω αρκετες καρδιες να σου δωσω
(κυριως γιατι εγω θα τους δω Αμερικη ουτως ή αλλως αν κανουν τουρ )
Τι ΘΕΟΣ ειναι αυτος ο τυπος μωρε.
Σιγά μην δώσεις πάνω από 200 δολάρια που θα έχει το … φθηνό εισιτήριο
Για μια τελευταία φορά θα τα σκάσω και θα σκάσω κιόλας
Βαγγελη εσυ super star…
Συμφωνω με αυτα που εγραψε ο QuintomScenario αλλα εγω προσωπικα εχω ελπιδες οτι θα καταφερουμε να τους ξαναδουμε και Ελλαδα… Σιγουρα οχι το 2021 που ο στοχος των εταιρειων θα ειναι να κλεισουν τις μπαντες που ηταν να ερθουν φετος αλλα απο το 2022 και μετα αν ο James κυριως ειναι σε καλη κατασταση και περιοδευουν Ευρωπη πιστευω θα σκιστουν να τους φερουν και να γινει αναλογος χαμος με την συναυλια των Iron Maiden το 2018 στην Μαλακασα με απιστευτη κοσμοσυρροη μιας και ειχαν να μας ερθουν 7 χρονια. Οι Metallica εχουν ηδη 10 χρονια, παμε σιγουρα για 11 οποτε ο πανικος ειναι βεβαιος, μια ολοκληρη νεα γενια οπαδων της μουσικης τους δεν θα τους εχει δει ποτε live…
Αυτά που λέει ο @QuintomScenario πάνω κάτω αλλά κυρίως αυτό
Αν πληρώσεις θα τους φέρεις τους Metallica, αλλά για να τους πληρώσεις πρέπει να βάλεις και το εισιτήριο ψηλά που στην Ελλάδα απλά δε θα μπορούμε να το πληρώσουμε. Από περιέργεια πάτησα “top touring artists 10s” με τη λογική ότι θα είναι πιο ακριβοί αυτοί που είναι στις λίστες. Αν δεν κάνω λάθος μόνο οι Maiden και ο Roger Waters* ήρθαν μετά το 2010 σύμφωνα με αυτό (λείπουν οι θέσεις 1-6 αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως ούτε αυτοί είχαν έρθει μιας και Stones, U2 είναι τα ονόματα που λείπουν από τη λίστα στο rock φάσμα ). Δεν είναι μόνο rock/metal η λίστα, ούτε σημαίνει πως δεν βλέπουμε καλές συναυλίες από μεγάλα acts, απλά οι Metallica είναι στην πάνω πάνω κατηγορία και αν δεν πληρώσεις δε τους βλέπεις.
*A και οι Depeche
edit: Επίσης το Hardwired tour είναι το 7o πιο επικερδές tour για την προηγούμενη δεκαετία, σύμφωνα με το wiki, με 139 shows, 420εκ $ έσοδα, δηλαδή σχεδόν 3εκ$ έσοδα ανά συναυλία.
Οι U2 ήρθανε το 2010 ρε.
Και οι Metallica ήρθαν το 2010 ( και ήταν η καλύτερη συναυλία στην Ελλάδα ), αλλά
Α OK, έχεις έξω το 2010. Στην 6άδα θα είναι και καλλιτέχνες που νομίζω πως δε μας πολυαπασχολούν στην Ελλάδα, όπως ο καρατραγικός Ed Sheeran.
Ναι, γιατί στην ουσία μετά το 10 ξεκίνησε για τα καλά η κρίση στην Ελλάδα. Δε συγκρίνω ποιότητα ή ό,τι άλλο, απλά οι Metallica παίζουν σε αυτό το επίπεδο στα show τους. Και ο Bruce Springsteen θα είναι στην 5αδα, τον ξέχασα πριν
Καρατραγικος αλλα τα γκομενακια υγραινονται με τον ιδιο τροπο που υγραινεται ο φανμποης του μεταλλικα φαμιλυ για βροχουλα και φορχουμ
Πονάνε τα αμερικανάκια που για να περάσουν καλά θέλουν μισό μηνιάτικο
χαχαχχα εκλαψα
ευτυχως εγω δεν πηγα αρα κρατησα τα λεφτα μου
(εννοειται το εχω μετανιωσει τωρα που εχω πολυ περισσοτερα λεφτα)
Τυχερε!!
Καλά δεν παίξαν και Hell and Back, δεν έχασε και πολλά
Δεν σας συμφερει αυτος ο διαλογος, θα πρεπει ειτε να παραδεχθειτε οτι οντως καλα εκανα που δεν πηγα, ειτε οτι (εννοειται) πως θα ηταν πολυ καλυτερα απο οποιαδηποτε Ελλαδα 2010 (που ηδη πηγα 1999 και 2007 και αρα σε δυο καλυτερες)
Ο μονολογος δε θεωρειται διαλογος. Μη μπερδευεσαι.
Τι έγινε δεν βρωμάει πλέον το New Jersey?
Κόπηκε ευτυχώς. Λόγω πόνου
Αφού αυτό που έγραψες δε βγάζει καν νόημα. Το δεύτερο σκέλος δηλαδή, το έχω διαβάσει 15 φορές και δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις. Κρύο ντουζάκι και φορχουμ στο background προτείνω