Μetallica

Κοίτα ρε τι κάνει λίγη βροχούλα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Όντας απών από την συγκεκριμένη συναυλία, το παραπάνω βιντεάκι παρουσιάσε καταπληκτικά την συγκυρία.
Βάζοντας όμως να δω όλο το κομμάτι, δεν είναι τόσο εντυπωσιακό (προφανώς) όσο το να είσαι παρών και επίσης ο Hetfield ήταν λίγο μετριούλης.

Φανταστική συναυλία, ηγετική εμφάνιση μετά τους άλλους 3 (αργυρό στους Anthrax, εύκολα), τρομερός παλμός, μοναδικές στιγμές - και ναι, η βροχή για κάποιο λόγο ανέβασε τα vibes, κράτησε λίγο( ; ) χωρίς να γίνει σπαστική, είχα και την καινούργια μου Megadeth μπλούζα να βάλω μετά την βρεγμένη Forbidden και ήταν υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης και συνειδητοποίησα πόσο αγαπάω τον James.

Παρόλα αυτά, του 1993 ήταν διαστημική συναυλία και όχι μόνο λόγω ηλικίας (16) και σοκ και δέους που σίγουρα παίξανε το ρόλο τους ώστε να μην έχω εφάμιλλη εμπειρία, αλλά ήταν πραγματικά εξωπραγματική η συναυλία και ο ήχος και το παίξιμο και η απόδοση, η μπάντα στα ντουζένια της, βρίσκονταν τυφλά, ο Λαρς ακόμα έσκιζε, κέφι είχανε μια χαρά και ήταν και ο παράγων Jason που έδινε ΠΟΝΟ.

2 Likes

Μαλλον το φαμιλυ εχει πολυ επιλεκτικη μνημη ή εχει απωθησει το συγκεκριμενο live ή απλα απουσιαζε.Καλη συνεχεια.

Up the Irons

2 Likes

Εντάξει απίστευτη συναυλία και αυτή αλλά το Big 4 είναι σαν να βλέπεις Maiden - Priest - Helloween και Manowar μαζί.
Δεν υπάρχει σύγκριση.

Εμένα είναι η μόνη, μεγάλη τύχη που είναι και η καλύτερη! ;p

Summary

Να ξαναπούμε για την βροχή?! ;p

Summary

Το τρολλ είναι για μπαν οκ, αλλά ναι, πορ μουα ολσο καλύτερη μέταλ συναυλία εν ελλάδι οι μεηντεν του '18

2 Likes

Ακόμα καλύτερο, το ignore.

Προσωπικά είπα η καλύτερη που τους έχω δει, όχι η καλύτερη στην Ελλάδα. Δεν είχα πάει το '93. Το '99 και το '07 ήταν επίσης καταπληκτικά, αλλά το '10 ήταν για μένα η καλύτερη φορά.

4 Likes

Ναι προφανώς, ήθελα όμως να τονίσω την μοναδικότητα της δικής μου εμπειρίας. ;p

Kατά τα άλλα, δεν έχω κάποιο θέμα με μετάλλικα, απλώς δεν έχω νιώσει ποτέ αυτή την λατρεία. Προσκυνάω το Ride the Lightning και ασχολούμαι μαζί τους με όρεξη μέχρι και το Black Album και… αυτά. Εκείνο το λαιβ όμως έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη μου και είναι γενικά από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει.

4 Likes

Δεν απαντησα σε εσενα ρε δυστυχε. Και γιατι μπαν και ιγκνορ; Επειδη δεν συμφωνω με τις μαλακιες που λετε; Επειδη δεν θεωρω οτι το ριλοουντ εχει τραγουδια που χωρανε στο κιλεμολ; Επειδη δεν θεωρω την συγκεκριμενη συναυλια την καλυτερη που εγινε; Ακομα και οι sabbath καλυτεροι ηταν, αλλα ξεχασα εκει δεν εβρεχε.

Αξεχαστη συναυλιακη μερα το 2010 με τους Big 4… Πωωω περασαν κιολας 10 χρονια… Το σκηνικο με την βροχη απο τις πιο εντονες στιγμες που εχω βιωσει σε συναυλια… Η καλυτερη φορα απ’ οσες εχω δει τους Metallica. Καλυτερη συναυλια στην Ελλαδα ever ομως μαλλον παει για Iron Maiden το 2018 για εμενα… Αυτο ομως δεν μειωνει το μεγαλειο της 24ης Ιουνιου του 2010, “take a look to the sky just before you die, it’s the last time you will”… 10 χρονια, φερτε τους Metallica το συντομοτερο δυνατο γαμω τον Covid-19…

2 Likes

FIXED (όπως μας είχε επισημάνει πριν λίγο καιρό ο υπερ-παρατηρητικός @drenie )

2 Likes

Μπαν και ιγκνορ και σε εσενα

αυτό . Φέρτε τους επιτέλους

Νομίζω είναι safe to say ότι δε θα ξαναέρθουν

2 Likes

Σε οποιον αρεσουν περισσοτερο οι Μεηντεν, προφανως αρεσε περισσοτερο η (καταπληκτικη, πολυ καλυτερη απο ο,τι περιμενα προσωπικα) συναυλια των Μεηντεν στη Μαλακασα προπερσι.

In the meanwhile…

2 Likes

@angus7pl 1:06

1 Like

Σας εχει κανει μαστορες στις κωλοτουμπες το αμερικανακι μου φαινεται

Από που προκύπτει αυτό?

Χμμμμ θα συμφωνησω με τον @nnnkkk.

Με τα εξης δεδομενα:

1. Covid19 που μπορει να τραβηξει τοσο ωστε να μην δουμε συναυλιες μεγαλου βεληνεκους ουτε για ολο το 2021, και αρα σε καμια περιπτωση Metallica Ελλαδα, γιατι σιγα μην τραβιονταν για 2000 νοματαιους
  2. Ο James ειχε ηδη βρεθει σε ενα τελμα για ακομα μια φορα στην ζωη του με τον αλκοολισμο, και οταν ρωτηθηκε για το μελλον της μπαντας (παρολο που ειναι η ζωη του), ειπε πως ειναι ολα αβεβαια
  3. Εχουν ηδη κουραστει απο το ανελεητο touring ως μπαντα 30 χρονια τωρα και πλησιαζουν ολοι στην ηλικια των 60
  4. Ακομα κι αν κανουν περιοδειες, πλεον εχουν ελαττωσει την συχνοτητα τοσο ωστε να παιζουν 50 συναυλιες τον χρονο ακομα κι οταν εχουν βγαλει αλμπουμ, και δεν ηρθαν Ελλαδα καν για το πολυεπιτυχημενο HTSD
  5. Λογικα θα μπουν εστω και μετα απο τοσα χρονια στην διαδικασια να κυκλοφορησουν ενα καινουριο αλμπουμ στο εγγυς μελλον, στο οποιο μπορει και να τους ωθησει η φαση με τον Covid19. Αν γινει κατι τετοιο, τοτε το αλμπουμ δεν θα βγει μεχρι το 2022 τουλαχιστον, και το περισσοτερο που θα κανουν θα ειναι κανα escape from studio tour σε επιλεγμενα φεστιβαλ.

Θα εκπλαγω παρα πολυ αν παιξουν ποτε ξανα στην Ελλαδα οι Metallica, και αν το κανουν δεν το βλεπω για νωριτερα απο το 2025-2027, σε κανα farewell tour.

3 Likes

1000 φορές να βγάλουν 1-2 δίσκους ακόμα και ας μην ξαναέρθουν ποτέ

5 Likes