απλα οχι
Καλο ήταν μωρε
Όταν έχεις το αρχικό με σωστή μίξη και με εικόνα, αυτό δεν έχει να πει κάτι νομίζω. Το έβαλα για λίγο… Αδιάφορο.
Η Μελβούρνη όμως τα σπασε. Κολασμένη εμφάνιση. Ήταν κι η τελευταία τους περιοδεία στην Αυστραλία. 7 χρόνια
μμμμάλιστα μμμμάλιστα
Πάρτε και λίγο παπαχετ με τα αυτοκινητάκια του
Καπου εδω να πουμε οτι ο αλκοολισμος και η καραντινα εχουν μεταμορφωσει τον James σε Santa Claus… φτιαχνει τραπεζακια και μοντελα αυτοκινητακια… δε θα εκπλαγω αν τα Χριστουγεννα δουλευει ως Αγιος Βασιλης σε mall.
To Creeping Death είναι εμπνευσμένο από την ταινία του 1956, ‘The Ten Commandments’ (Οι 10 Εντολές) .
Μουσικά ήταν από τα κομμάτια αυτά που γράφτηκαν σχετικά γρήγορα και μετά τα κάναμε δικά μας ακόμη πιο γρήγορα.
Όταν ήμουν παιδί, είχα εμμονή με τη συγκεκριμένη ταινία που πρωταγωνιστεί ο Charlton Heston.
Δεν υπήρχε video τότε, οπότε πήγαμε με τον James (αναφέρεται στον James Hetfield) στο πατρικό του Cliff (αναφέρεται στον Cliff Burton) και την είδαμε.
Είναι αυτή η σκηνή όπου ο Μωυσής επιστρέφει για να πάρει το λαό του από την Αίγυπτο και ο Φαραώ αντιδρά σε αυτό και διατάζει να θανατωθούν όλα τα πρωτότοκα παιδιά.
Και μετά ομίχλη έρχεται από το φεγγάρι και κάθεται στο έδαφος και όποιος είναι μέσα στην ομίχλη πεθαίνει.
Έτσι προέκυψαν τα λόγια του Creeping Death.
Αν δείτε την ταινία και προσέξετε τους στίχους, υπάρχει μεγάλη ομοιότητα.
Φυσικά όταν ο Lars Ulrich αναφέρεται στο Μωυσή, εννοεί τον κανονικό Μωυσή. Και όχι τον άλλον τον Κούλη-Μητσοτάκη-Μωυσή (Μωυσής από τα Lidl).
Μαδριτη 2008 σημερα. Αυτο ηταν για 5 δευτερολεπτα στην αρχη του Roam
Το Bleeding Me τα ισοπεδωσε ολα.
Όταν το live έχει μέσα Until It Sleeps, King Nothing, Bleeding Me ή Outlaw Torn το γουστάρω ακόμα πιο πολύ
Λατρεύω τα Metallica reactions αυτού του τυπά
Χχααχα πω ρε μλκ 2020 ακομα αυτο το meme…
Πολλοί ντράμερ καλύτεροι του λαρς θα εύχονταν να έχουν κάνει τις συνθέσεις του και να πετύχουν τον ήχο του
Και να ειχαν τον frontman του . Πετυχημενη συνταγη με πολλα συστατικα οι Metallica…
Νταμπλ ποστ. Σημερα συμπληρωνονται δεκα χρονια απο την καλυτερη συναυλια Metallica που εχω δει ποτε. Α ρε ατιμοι!
να ΄ταν μόνο για σένα… Για όλους μας, πιθανότατα!
Νταξει σκάω ρε φίλος
ναι ναι, σκέψου να χιόνιζε κιόλας πόσο πιο γαμάτη θα ήταν.
Η καλύτερη metal συναυλία όλων των εποχών στην Ελλάδα. Όχι απλά η καλύτερη Metallica συναυλία.