Πολύ δραστήριος στο youtube ο Kirk Hammett τώρα με στην καραντίνα. Μπορεί να έχει το μισό ταλέντο του Gary Holt και να μην μπορεί να παίξει ένα σόλο της προκοπής, αλλά το wah wah του πήρε φωτιά. Παίζει να μην έπαιξε ποτέ του νότα χωρίς να χρησιμοποιήσει αυτό το μαραφέτι ο άτιμος.
Γελάει ο κόσμος με την ιδέα πως ο Hammett είναι χειρότερος κιθαρίστας τεχνικά από τον Gary Holt
Έλα τώρα μωρέ ποιος Hammett
The garage remains the same.-
Έλα ρε… η πρώτη μου Metalli-συναυλία! Έχω κι εγώ το απόκομμα, κάπου… μαζί με τα υπόλοιπα. I must dig…
I’m digging my way… I’m digging my way to something better…
Καλα δικε μου ειστε πρωτα ατομακια
Δεν ξέρω αν έχει ήδη κοινοποιηθεί, αλλά ως κάποιος που πρόλαβε την εποχή των arcade games, μόλις “έκλαψα”. Τι έπος είναι αυτό; Εννοείται πως με τέτοια υπόκρουση θα τερματίζαμε, μόνο με έναν “Όμηρο”, την οποιαδήποτε κονσόλα στο “ουφάδικο”.
Sean Couture 2 months ago
Sounds like the baddest ass boss fight in gaming history.
5.8K REPLY
David Gilmour 2 days ago
Careful Lars doesn’t take you to court for sampling his St. Anger drum tone
67 REPLY
Με εβαλες σε πολυ κακο τριπακι τωρα και εχω ηδη δει το Chop Suey και το Sonne στο ιδιο στυλ απο τον ιδιο τυπο, και εχω λιωσει… στους Rammstein εβαλε και “πυροτεχνηματα” ο θεος, τα οποια ειναι αυτα τα κερια που μας εβαζαν στις τουρτες γενεθλιων οταν ημασταν 10 χρονων και δεν εσβηναν ποτε. Λογικα εχω καψει και την επομενη ωρα με αλλα του βιντεο.
Χα χα χα. Μόλις τα είδα.
Ο τύπος δεν παίζεται! Σημαντική “αρρώστια”.
Ασχετο με το τοπικ αλλα κι αυτο ειναι αρρωστο. Τι συγχρονισμο θελει ρε φιλε να κανει καποιος κατι τετοιο. Δε θα μπορουσα ποτε στην ζωη μου να το καταφερω οσο κι αν προσπαθουσα.
Ο τύπος απ’ ό,τι φαίνεται είναι μεγάλο ταλέντο.
Έχει κι ένα video που παίζει 20 διάσημα riff ανάποδα, χωρίς σημειώσεις. Αυτό για να το κάνεις, θέλει πραγματικά μεγάλη αντίληψη και τεράστια μουσική “ιδιοφυΐα/νοημοσύνη”, διότι το μυαλό “αντιστέκεται”.
Για κάτι τέτοια κανάλια, λατρεύω το youtube.
Εχει βγαλει και αυτο το αλμπουμ πριν 8 χρονια, το οποιο ακουω αυτην την στιγμη.
Και παιζει ολα τα οργανα. Και το αλμπουμ γαμαει, ειμαι στο 5ο κομματι.
ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΛΩΝΟΣ.
Θενκς για την ανακαλυψη, θα στηριξω maromaro πλεον.
Πλεονασμός!
Να κανω ενα σχολιο για το χαμερ κ πως χαλασε η σχεση μου μαζι του
τω καιρω εκεινω, δεν ειχα προλαβει τις κριτικες για Load/reload αλλα θυμαμαι στη στηλη της τελευταιας σελιδας με τις γρηγορες ερωταπαντησεις σε διασημους, ειχαν την ερωτηση “με ποιο δισκο θα σερβιρες φαγητο στο σκυλο σου / ποιον χρησιμοποιεις για σουβερ” και ο,τι και να απαντουσαν οι ερωτομενοι, ο συντακτης παντα τηζαρε να πουν και το load. το Load τοτε δεν μαρεσε οσο τωρα, αλλα αυτο με ειχε χαλασει. τελικα στο αφιερωμα της δεκαετιας, μετα την τοση χλευη, το χαμερ το εβαλε στα καλυτερα της δεκαετιας(!). μαλλον το τελευταιο τευχος που πηρα ποτε.
Μελβούρνη 2013 σήμερα