Καλά και εμένα μουσικά το ρηλοουντ με το κιλλ δεν μου βγάζουν καμιά σοβαρή ομοιότητα μουσικά (και δεν το λέω για να μειώσω το ρηλοουντ αφού το προτιμώ έτσι και αλλιώς περισσότερο από το κιλλ), οκ στο πιο χύμα ροκαδικο attitude που λέει ο Κουιντομ το βλέπω αλλά μέχρι εκεί τμπχ
Αφου ηταν λιτος κατανοητος και χαραξε γραμμη. Εγω πλεον τα θεωρω ιδια. Το ριλοαντ φυσικη συνεχεια του κιλεμολ. Το ριλοαντ ειναι το χαμενο αλμπουμ αναμεσα στο κιλεμολ και το ραιντ.
Εγω απλως λεω οτι μπορεις και στα δυο να ακουσεις τις ριζες της μουσικης τους και τον βασικο πυρηνα τους, και πως για μενα φαινεται απολυτα φυσιολογικο να εχουν βγαλει και τα δυο αυτα αλμπουμ. Απο κει και περα αν ψαχνουμε καρμπον συνθεσεις, ε οκ δεν υπαρχουν. Καλυτερα μαλλον?
Απλα να θυμισω τι ακριβως ειπες γιατι εισαι μαστορας στην κυβιστηση.
Την είδα σήμερα την υπόλοιπη συναυλία, το st. Anger έσπειρε
Μου φυγαν λιγα τσισα απο τα γελια,
Στα νήπια είναι φυσιολογικό μη νιώθεις άσχημα
Δεν νιωθω μην ανησυχεις.
Χαχαχ δεν βλεπω καν τι γραφει ο ignored, αλλα γελασα με απαντηση κι ας μην ξερω σε τι αναφερεται
Χαιρετισματα στον Τακη Τσουκαλα και τον Γεωργιου οταν πατε να δειτε μπαλιτσα αυριο μεθαυριο ξανα.
Θα χαρουν πιστευω οταν τους μεταφερω τα χαιρετισματα ενος τοσο καλου μαθητη τους.
Θα χαρουν πιστευω οταν τους μεταφερω τα χαιρετισματα ενος τοσο καλου μαθητη τους
Δεν ξερω αν μετραω ως μαθητης, αφου ειμαι απλως μαθητης δικος σου, που εισαι δασκαλος στα καφενειακα, οποτε ισως ειμαι μαθητης τους σε δευτερο βαθμο
Μετρας, μετρας.
Κάπου πέτυχε το μάτι μου αναφορά στο Reload…
Αν και μιλάμε για πλήθος από τραγουδάρες, θα αρκεστώ σε 2 πιο αγαπημένα:
πρώτα από όλα το Fixxxer όπου τα λόγια είναι περιττά (11/10),
και φυσικά στο The Unforgiven II
Δεν λεω κατι σημαντικο, απλα συμφωνω οτι το unforgiven ii επρεπε να μπει στο κιλεμολ
Εσύ ακόμη εδω? Α ρε κακομοίρη…
Ignore, refresh και ααααααααα
@pantelis79, εσύ μου φαίνεται είχες πεί για το ιγκνορ, τεράστιο πράγμα, θένξ!
Καντε ολοι ignore ωστε να συζητατε ελευθερα οτι το ριλοαντ εχει τραγουδια που εμπαιναν στο κιλεμολ. Μονο μην τα πειτε παραεξω αυτα , θα γελαει και ο χετφιλντ. Μονο εδω αυτα, φιλικη συμβουλη.
Τώρα το παρατήρησα. Ειρωνικά το λες? Δεν ξέρω, τις στιγμές που μιλάει μου φαίνεται σαν πιωμένος ειδικά πριν το Sad… Δεν έχω δει άλλα live να μιλάει έτσι.
Η ιστορία διαγράφεται και ξαναγράφεται από την αρχή. Οτι ξέρατε και ότι πιστεύατε ξεχάστε το. Τα αυτιά σας ειναι για πέταμα. Ήρθε η ώρα το ροκινγκ να αποχτήσει έναν νέο συντάκτη δε νομίζετε;
Ignore, refresh και ααααααααα
@pantelis79, εσύ μου φαίνεται είχες πεί για το ιγκνορ, τεράστιο πράγμα, θένξ!
Να μη φαινόταν μόνο ότι έχεις νέα ποστ και θα ήμασταν μπόμπα