Μetallica

Εχουν βγαλει καπου 5 δισκους χειροτερους απο το St. Anger, μαλλον αυτο σε ποναει περισσοτερο εσενα :sunglasses:

Ναι @QuintomScenario, ναι :stuck_out_tongue:

(έχει αρχίσει και έχει πλάκα το τοπικ)

Quintom με το συμπαθιο τρελέ εγώ το μόνο PL που θεωρώ λιιιγο χειροτερο από το st anger είναι αυτό στο άβαταρ σου :stuck_out_tongue:
Έχουν βέβαια μερικά που είναι απλά λίιιιγο καλύτερα πχ το believe in nothing

(Οκ ειμαι φανμποης και μεταλας χεντμπανγκης αυτό το ξεκαθάρισαμε)

10άρι το Host μπροστά στο St. Anger

Το Host έχει και ένα so much is lost που είναι μεγάλο διαμάντι . Και ωραίο ήχο για τα γούστα μου

Το st. Anger δυστυχώς ουδέποτε κατάφερα να το ακούσω ολοκληρωμένο. Μόνο ως μεμονωμένα τραγούδια τα έχω ακούσει

Σεβομαι ολες τις αποψεις, δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Lost Paradise
Shades Of God
Plague Within
Medusa
πολυ προχειρα πολυ χειροτερα απο St. Anger.

Ε ρε clairvoyant που σου χρειάζεται!

Καλα παρε τωρα ΔΙΑΣΚΕΥΑΡΑ της υπερτραγουδαρας και μη λες πολλα.

Εγκλημα να μην μπει στο S&M2

2 Likes

Κατά την όχι και τόσο ταπεινή μου άποψη, το μόνο αλμπουμ που μπορεί να συγκριθεί κάπως με το St. Anger είναι το Lulu (εξυπακούεται ότι το Ανγκερ είναι ξεκάθαρα καλύτερο αλλά καταλαβαίνεις που έχει τοποθετηθεί ο πήχης :rofl:) . Κανένα άλλο από κανένα συγκρότημα.

Για τα PL που αναφέρεις παραπάνω, θα έλεγα: 7/9/8/8 (στα 10 ε;!) :sunglasses:

Έχασα λίγο την αρχική συζήτηση, ήθελα να απλά να συνεισφέρω ότι ο ήχος του ταμπούρου του “St. Anger” δεν ήταν κάτι μοναδικό στην ιστορία, κι ούτε κρίνεται από μόνο τους αποτυχημένος. Π.χ. τον ίδιο ήχο έχουν και οι Katatonia στο καταπληκτικό “Last fair deal gone down” (αν δε με απατά η μνήμη μου, δηλαδή), αλλά δεν ακούγεται καθόλου εκνευριστικό, ίσα-ίσα ταιριάζει στην όλη μοντέρνα παραγωγή, είναι όσο πίσω χρειάζεται κλπ. Νομίζω, δηλαδή, ότι το σπαστικό είναι περισσότερο το πόσο μπροστά είναι με αποτέλεσμα αυτό το “κουδούνισμα” να διαρκεί στον αιώνα τον άπαντα. Θα θυμηθώ κι άλλα albums που το έχουν.

1 Like

Κι εδώ ο ήχος των ντραμς είναι κάπως, ειδικά σε κάποια γεμίσματα θυμίζει λίγο κουβάδες

αλλά μιλάμε για τραγουδάρα και δισκάρα

2 Likes

…και για υπερντραμεραρα Fyfe Ewing

1 Like

Θέλεις να πεις κάτι για τον Lars?? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

37 χρόνια :metal:

6 Likes

Μου αρέσουν πολύ εννοείται οι Paradise Lost αλλά συμφωνώ με Quintom ότι (τουλάχιστον) το Lost Paradise και το Medusa είναι χειρότερα / πολύ χειρότερα από το St. Anger. Δεν λέει κάτι παράλογο, προφανές είναι αυτό που λέει.

Edit: 9άρι το Kill 'Em All από πάνω.

1 Like

Στους δύο δίσκους των Lost που αναφέρεις τουλάχιστον υπάρχουν τραγούδια όχι κάτι σαν τραγούδια :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Κατά τα άλλα περί ορέξεως…

2 Likes

Και στα δυο που αναφερει, οχι απλα δεν υπαρχουν τραγουδια, αλλα ουτε καν ΚΑΤΙ σαν τραγουδια… αλλα οπως ειπες κολοκυθοπιτα.

Οι ακραιες αποψεις για το St. Anger πουλανε περισσοτερο αλλωστε.

Εδω πούλησε το ίδιο το St. Anger…

5 Likes

Νομίζω πως αν το st Anger είναι τίμιο 7αρι ή τίμιο κουραδι θα το συζητάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα :smiley:

4a406354-63a3-4138-ae1b-d2856206bc06 CharmingOddballHairstreakbutterfly-size_restricted

συνεχίστε… είπα να ποστάρω την βλακεία μου…

5 Likes